Įkraunama...
Įkraunama...

Dviragė/vienragė gimda

Lauksiu taves 'cia' po apsilankymo pas Klima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Eaglet @ 2004 03 26, 11:15)
Lauksiu taves 'cia' po apsilankymo pas Klima rolleyes.gif

Susitariau 16 val.O cia tai busiu tikrai,negaliu be supermamos forumo.Vakar kazkodel vakare nepasijunge sis forumas,tai liudna buvo.
Atsakyti
ak, paiduke - tai vadinasi priklausomybe nuo interneto wink.gif

o jei rimtai, tai smagu, kai yra su kuo pasišnekėti apie problemas, neaptariamas beveik su niekuo. jautiesi kaip geroj šeimoj thumbup.gif , visos kaip sesės.

cool.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimanta @ 2004 03 26, 11:28)
ak, paiduke - tai vadinasi priklausomybe nuo interneto wink.gif

o jei rimtai, tai smagu, kai yra su kuo pasišnekėti apie problemas, neaptariamas beveik su niekuo. jautiesi kaip geroj šeimoj thumbup.gif , visos kaip sesės.

cool.gif

na priklausomybe tai turbut yra,tik savaitgaliais neprisedu,nes kazkaip visur vazinejam,tai ir laiko nelabai buna. Bet per tas dienas pagalvoju,kaip ten jums sekasi,gal testai teigiami, ir nestukiu sarasas pailgejo. Man cia tikrai patinka,dekui Niki,kad pasake si tinklalapi
Atsakyti
ah, vakar ir as berasydama zinute po 8-iu uzluzau. Maniau, kad mano kompas 'sudurnavojo'
Atsakyti
QUOTE (Eaglet @ 2004 03 26, 13:25)
ah, vakar ir as berasydama zinute po 8-iu uzluzau. Maniau, kad mano kompas 'sudurnavojo'

Aha pasirodo visom cia taip buvo g.gif
Atsakyti
Na as jau sugrizau is gydytojo.Jis man isaiskino visa padeti ir leido apsispresti,ar operacija,ar bandymas pastoti ir isnesioti.Taigi as apsisprendziau daryti operacija,ilgai svarsciau uz ir pries,ir man pasirode operacija geriau.Dar tiesa,pasake,kad cia ne dvirage gimda,o tiksliau gimda su labai dideliu surambejimu,na bet atrodo labai panasiai. O isnesiojimui,vietos pas mane labai,labai mazai,ir cia tik stebuklas padetu isnesioti.Bet as pagalvojau,kad stebuklu buna mazai sad.gif
Atsakyti
Kaip jus galvojate,ar as priemiau teisinga sprendima?Gydytojas pasake,jei esu jautrus zmogus(o as tikrai jautri),tai geriau kad nebutu persileidimo,tai reiskia daryti operacija.Bet ir tas ir tas variantas turi savo pliusu ir minusu.
Atsakyti
Uzjauciu Paiduke tave.
As siandien irgi grizau is gyd.echoskopu ziurejo.Del geriamu hormonu gleivine pakankamai uzaugusi.Ale kokia naujiena pasake,kad pas mane dvirage gimda. blink.gif Na ir,kad tai gali trukdyti man pastoti.Bet as niekaip nesuprantu,kaip man pirmoji uzkibo ir ja isnesiojau be jokiu problemu.Jokiu ligoniniu,jokio lovos rezimo.Gyvenau gan intensyviai ir vestuves atsokau,ir i paskaitas vaiksciodavau.Paskutinem dienom egzaminus issilaikiau.Vienu zodziu jokiu rupesciu del isnesiojimo,jokiu gresianciu.Pries metelius turejau nesivystanti nestuma.O va dabar kai labai noriu antro leliuko,stai tokia diagnoze.Na niekaip as nesuprantu.Gal ji apsiriko?
Atsakyti
QUOTE (Dovis @ 2004 03 26, 20:54)
Uzjauciu Paiduke tave.
As siandien irgi grizau is gyd.echoskopu ziurejo.Del geriamu hormonu gleivine pakankamai uzaugusi.Ale kokia naujiena pasake,kad pas mane dvirage gimda. blink.gif Na ir,kad tai gali trukdyti man pastoti.Bet as niekaip nesuprantu,kaip man pirmoji uzkibo ir ja isnesiojau be jokiu problemu.Jokiu ligoniniu,jokio lovos rezimo.Gyvenau gan intensyviai ir vestuves atsokau,ir i paskaitas vaiksciodavau.Paskutinem dienom egzaminus issilaikiau.Vienu zodziu jokiu rupesciu del isnesiojimo,jokiu gresianciu.Pries metelius turejau nesivystanti nestuma.O va dabar kai labai noriu antro leliuko,stai tokia diagnoze.Na niekaip as nesuprantu.Gal ji apsiriko?

na tai gal tau dvirage gimda ir netrukdo,jei sekmingai isnesiojei.Buna moterys suzino po keliu sekmingu nestumu. Ir kaip man aiskino gydytojai,tai dvirage gimda pastojimui netrukdo,o isnesiojimui.Man gal 6gydytojai ziurejo echoskopu ir itarinejo kad pas mane dvirage gimda,bet sake,norint tiksliai issiaikinti reikia gimdos nuotrauka pasidaryti,ta as ir padariau treciadieni ir diagnoze patvirtino,bet gydytojas pasake,kad tai trupuciuka kitaip nei dvirage gimda,bet atrodo taip paciai beveik,tik kai daro operacija,tai kazkaip ten kitaip pjauna. Nenusimink,jei viena isnesiojai,tai viskas ir toliau bus gerai
Atsakyti
Tiesa, dar norejau pasakyt, kad tai giminaitei, kur turi dvirage gimda, irgi ne is karto rado tas dvi gimdas, tai atsitiko galima sakyt netycia, kai jos ginekologe ikiso du pirstus ir uzciuope du gimdu kaklelius. Ten tai buvo sokas(bent is pradziu), paskui daug kartu vaziavo i KMUK, kur ir pasake, kad ji nevaisinga... huh.gif Tik paskutinis variantas nepasitvirtino (del ko labai dziaugiuosi) thumbup.gif
Dar norejau paguost, turincias mazas, neissivysciusias gimdas. Klasioke nuo mazumes sportavo, vienu metu lanke krepsini ir lengvaja atletika (as tik krepsini paveziau biggrin.gif ), zodziu, menesinem sirgdavo kas puse metu, labai nenuspejamos ir nereguliarios. Pasirodo, del itin didelio fizinio kruvio jai nebeaugo gimda. Kai su vyru nusprende tureti 2.gif - nepavyko, pradejo ieskoti priezasciu ir rado. Gydytojai "augino" jos gimda vaistu pagalba, su vaistais padejo "uzkibti", nesiojo galima sakyt normaliai, bet gimde labai sunkiai. 20 val skausmai sieke virsutine riba, bet gimde provincijoj, tai nei nuskausminimo, nei cezario nedare. Akuseres tik labai uzjaute ja, sake, kad dar nemate tokio skausmingo gimdymo. Bet atkentejo, dabar dukra augina, noretu dar vaikiuko, bet nedrista - bijo to baisaus skausmo. Sako, sportininkem lengva gimdyt, bet jos atveju - priesingai.
Sory, cia gal ne visai i tema, bet norejau pasakyt, kad buna visaip: vaiku susilaukia ir su mazom gimdom, ir su dviragem, nenusiminkit.
Atsakyti
turiu ir as dvirage gimda. pastojau per 4 men, nesiojau gerai iki 7 men.veliau gresiantis persileidimas, ligonine, gulimas rezimas ir vaistai Ginepral.Pagimdziau 2 sav anksciau. 2.gif sedejo. Dare cezari.
tikiuosi kad su antru bus lengviau smile.gif
Atsakyti