mes gerem nan1,bet kietejo viduriukai,todel perejome prie nan ha1.Kakojame dazniau ir lengviau,manau kad jis mums tiks.
Labukas mamytes gal kas susiduret su NAN2 misineliu. Ir gal zinote kuo skirias nan2 nuo nan 2 probiotik???Mano dukrytei 7 menesiai ir duodavau nan 2 probiotik bet netycia nusipirkau nan 2 be uzraso probiotik. Seip ant vieno pakelio uzrasyta NAN2 pieno misinys kudikiams, ivedus papildoma maitinima, o ant kito nan 2 su probiotik tolesni maitinimo misinys. NEZINAU VISISKAI PASIMECIAU,
QUOTE(Emilina @ 2008 12 27, 22:48)
Labukas mamytes gal kas susiduret su NAN2 misineliu. Ir gal zinote kuo skirias nan2 nuo nan 2 probiotik???Mano dukrytei 7 menesiai ir duodavau nan 2 probiotik bet netycia nusipirkau nan 2 be uzraso probiotik. Seip ant vieno pakelio uzrasyta NAN2 pieno misinys kudikiams, ivedus papildoma maitinima, o ant kito nan 2 su probiotik tolesni maitinimo misinys. NEZINAU VISISKAI PASIMECIAU, 
abu vienodi tik 2 probiotik su gerosiomis bakterijomis
o as turiu klausimuka.. kiek plakat tos kurios naudojat nan1? man lyg issiplaka bet lieka kazkokios kruopelytes, po to isnyksta. tai idomu ar cia nuo putu ar kaip?
QUOTE(Migeil @ 2008 12 30, 10:59)
o as turiu klausimuka.. kiek plakat tos kurios naudojat nan1? man lyg issiplaka bet lieka kazkokios kruopelytes, po to isnyksta. tai idomu ar cia nuo putu ar kaip? 
Nan2 ir Nan3 man dar daugiau lieka, plaku, plaku, bet vis tiek neistirpsta iki galo
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 30, 12:42)
Nan2 ir Nan3 man dar daugiau lieka, plaku, plaku, bet vis tiek neistirpsta iki galo
, o vat Nan 2 keleta kartu buvau radusi balta kirmelyte, kreipiausi i VET, bet jie patikrine partija, deja nieko nerado, misinuka pirkdavau Vilniuje Maxima Bazeje, atsargiau su juo mamytes
QUOTE(Migeil @ 2008 12 30, 13:46)
Na laika sunku pasakyti, padarau, atsisedu ir plauku rankose. Bet ant dugno visad lieka, kaip ir milteliai tokie.Tfu, tfu, tfu mes jau 7 men. valgom misinuka ir augam gerai, nesergam, vystomes puikiai
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 12 30, 12:56)
Na laika sunku pasakyti, padarau, atsisedu ir plauku rankose. Bet ant dugno visad lieka, kaip ir milteliai tokie.Tfu, tfu, tfu mes jau 7 men. valgom misinuka ir augam gerai, nesergam, vystomes puikiai 
as kokiam in paplaku kazkaip viena kart bandziau daugiau tas pats rezultatas.. reiskias taip turi but
Na smagu kad viskas jum ok... mes ir jau manau nuo sios savaites busim tik ant misinuku
Mano mažikei 16 dieneliu, mes duodam NAN1, ir pakolkas viskas gerai
MAN gimdymo namuose patare is visu misineliu NAN1 vartoti, nes vienintelis is misineliu primena motinos pieneli, o kiti tai prisotinti saldikliais ir tiek
, ir kaip viena akusere pasake: "- visi misineliai , tai tas pats š-----, tik kitoj saujoj
" auksciau rase kad jis netirpsta, bet jokiu problemu del to neturim
Laba,
Mano sunelis beveik nuo pat gimimo valgo Nan. Buvo laiko tarpas, kad atpildavo, kartais net fontanu
. Bet misinuko nekeiciau, dabar jau valgom Nan3, tik nelabai noriai, nes jau ragaujam vis kitoki maista. Pusryciam dar isgeria, o jau vakare pries miega vos 50 - 100 ml. Bet per diena visko prisivalgo
,verdu jam koses, dar musu maisto paragauja. Tikriausiai jau nebenori.
Mano sunelis beveik nuo pat gimimo valgo Nan. Buvo laiko tarpas, kad atpildavo, kartais net fontanu
Mano mazytei jau 2men ir nuo pat gimimo valgo NAN1, nes pas mane pieno beveik nera, patraukia po kelis lasus pries maitinima ir viskas... Kol kas tinka, nieko tokio nepastebejau, nei beria ir viduriai tvarkoj.
Viena mama rase, kad vaikas "draskosi" bevalgydamas...manau zinau ka turi omeny... Manoji kartais irgi ima rankytem mataruot ir saukt visa gerkle, tada pakeliu, atsirugsta papirdena, na ir kokiom 2-5min buna gerai, po to vel klykia, tai taip ir kamuojames kol pavalgom. Po valgio viskas buna gerai neatpila fontanais, kartais pro lupos kamputi nubega ir tiek. Manau kad maziukas oro prisiryja, jam suskausta pilveli tai ir "draskosi"
manau ne kiekvinas vaikas pakencia ora skranduke iki suvalgys viska ir kol tada mes pakelsim atsirugimui
Kita mama rase, kad NAN labiausiai primena mamos piena, tai tikrai sutinku, nes net skonis labai panasus, as kadangi savo piena sutraukinedavau pradzioj, tai kai pasildau uzpilu truputi ant lupos kad patikrint ar ne per karsta, tai paragaut teko ir savo pieno ir misinuko - zinot neatskiriu, man skonis vienodas
Viena mama rase, kad vaikas "draskosi" bevalgydamas...manau zinau ka turi omeny... Manoji kartais irgi ima rankytem mataruot ir saukt visa gerkle, tada pakeliu, atsirugsta papirdena, na ir kokiom 2-5min buna gerai, po to vel klykia, tai taip ir kamuojames kol pavalgom. Po valgio viskas buna gerai neatpila fontanais, kartais pro lupos kamputi nubega ir tiek. Manau kad maziukas oro prisiryja, jam suskausta pilveli tai ir "draskosi"
Kita mama rase, kad NAN labiausiai primena mamos piena, tai tikrai sutinku, nes net skonis labai panasus, as kadangi savo piena sutraukinedavau pradzioj, tai kai pasildau uzpilu truputi ant lupos kad patikrint ar ne per karsta, tai paragaut teko ir savo pieno ir misinuko - zinot neatskiriu, man skonis vienodas
QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 14:08)
naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli?
Mano mazyliui sis misinelis patiko.Taciau ji geriant jam kilo alergija...