Kazkas ten su jais darosi
kazkaip jau nebepatikima kompanija atrodo, nebepirksiu jokios jos produkcijos daugiau
Sveiki, as maitinau savo pusantro menesio mergyte nan ha1 misiniu, mes vargstame su viduriu uzkietejimais, bet nuo sio misinio ji tustinosi po kiekvieno maitinimo melynai pilkai kartais zalsvai, as issigandau, ar tai normali ismatu spalva, kiek kartu turiji tustintis valgant si misini?nes mum sunku rasti tinkama misinuka nuo kurio neketetu viduriai ir vaikas butu ramus...
QUOTE(mikis @ 2008 06 10, 17:11)
abi mano mazyles valge (mazoji tebevalgo) Nestle NAN HA (nors alergijos nebuvo, profilaktiskai nusprendziau nuo pat pradziu duoti hipoalergini misini). neturejome absoliuciai jokiu problemu del zarnyno
Papildyta:
Sveikos mamytes,
o kiek kartu jusu vaikas tustinasi i diena valgydamas nan ha1 misini?ar jo neatpilineja?
naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli?
mano vaikis si misinukas nelabai valge nezinau kodel
o mes isbandem visus misinukus ir sitas tiko labiausiai. gerem ir 1 ir 2 ir 3, o dabar perejom prie nestle pienelio virs metuku. visa laika gere labai noriai. ir viduriukai buvo geri, o nuo kitu-kietejo
mano pupa valgo NAN HA 1. bandėm similaca, aptamilą, nes buvo prasidėję nevalgymo dienos
, bet ir tų nevalgė, tai gryžom prie NANo. vaikiui tinka
, neberia, pilvuko neraižo ir tuštinasi normaliai.tik kakutis tamsiai žalias visada. daktarė sakė taip turi būt, nes į mišinuko sudėtį įeina geležis.
Papildyta:
Tulla, maitinai NAN 1,2 ir 3. aš dar nesidomėjau, bet gal gali pasakyt, nuo kada vaikučiui mišinuką reikia keist į 2 ar 3?
Papildyta:
Tulla, maitinai NAN 1,2 ir 3. aš dar nesidomėjau, bet gal gali pasakyt, nuo kada vaikučiui mišinuką reikia keist į 2 ar 3?
O ir tirpsta jis tikrai puikiai...
Manau kad tinka ar netinka nuo kiekvieno vaiko priklauso.Mes ir vartojom ir nuo jo baisiai kietejo viduriai