Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 13:08)
naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli?

Mano abu vemia ir atpila nuo NAN 1 HA. Pasigailejau kad nusipirkau, visus miltelius ispyliau i sukliadeze. Nuo pat gimimo maitinu NAN 1. Puikiai toleruoja ir vaikai labai megsta.
Atsakyti
Na mes irgi isbandem ir aptamila ir similaca bet jie netiko, baisiai mazutei pilveli pute nuo situ. Gydytoja patare NAN isbandyti, na kaip ir nieko butu is pradziu bandem ta NAN 1 su gelezim, lyg ir tiko, bet viena teta pasake, kad atseit negerai, jei vaiko kraujas geras tai negalima daugiau gelezies naudoti, tai sita nustojau davusi, nupirkau NAN 1H.A tai mamos ar jus jo neragavote? Gal as koki sena nusipirkau, bet jis kartus kaip vaistai kokie unsure.gif g.gif tai mano mazoji nelabai ji valgo, visa muistosi tamposi kol pamaitinu. Siaip NAN ji labiausiai toleravo bet nejau nera jo paprasto be gelezies ir normaliem sveikiem vaikam??? Gal as nerandu tokio... Tas NAN h1 kazkoks hipoalergiskiems vaikams unsure.gif
Atsakyti
g.gif nan 1 skirtas normaliems sveikiems vaikams. o gelezies ideta nes vaikiukams senka gelezies atsargos, kurias sukaupia mamos pilvelyje. Nuo 6 menesio ir iveda papildoma maitinima del gelezies pagrinde kiek supratau.. Mums gydytoja nuo 4 menesio papildoma liepe ivesti. Ir kiek domejausi tai is maisto gelezies nepasisavins organizmas daugiau nei jam reikia... Su misinuku tikrai nepadauginsi gelezies... Bet vat kai jos prades trukti tai tada sunku bus hemoglobina uzsikelti.

Papildyta:
http://www.mamoszurn...i...30&Itemid=0 gal labiau pades sis straipsnis
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2008 08 13, 13:00)
g.gif  nan 1 skirtas normaliems sveikiems vaikams. o gelezies ideta nes vaikiukams senka gelezies atsargos, kurias sukaupia mamos pilvelyje. Nuo 6 menesio ir iveda papildoma maitinima del gelezies pagrinde kiek supratau.. Mums gydytoja nuo 4 menesio papildoma liepe ivesti. Ir kiek domejausi tai is maisto gelezies nepasisavins organizmas daugiau nei jam reikia... Su misinuku tikrai nepadauginsi gelezies... Bet vat kai jos prades trukti tai tada sunku bus hemoglobina uzsikelti.

Papildyta:
http://www.mamoszurn...i...30&Itemid=0 gal labiau pades sis straipsnis

Na va, o man ta 'gudri' teta paaiskino, kad nuo to nan su gelezim vaikas maisto skonio nebejaucia burnoj metalo skonis pastoviai buna nuo to misinelio blink.gif siaubas, uztai ir nustojau sita duoti. O tas NAN 1HA tai tikrai bjauraus skonio schmoll.gif neisivaizduoju kaip maziukai gali toki valgyti unsure.gif
Atsakyti
man ta NAN 1 HA liepe duot gydytoja, nes mano maziukui pleiskanojo kaktyte, tai ir perku ji dabar. maniskis ji valgo noriai, as dar ir MP maitinu, bet misinelio papildomai kas kart suvalgo 60-90 g
tik va tokie pastebejimai, kad
1.kakutis tamsiai zalias( as jau buvau issiganndus kad cia kas negerai, bet jei nuo geleziws, tai viskas ok)
2. tirpsta tai tikrai nelengvai, nebent i karsta vandeni darau, tada gerai, bet jei kaip parasyta ant pakuotes( i drungna) tai visai nenori tirpt schmoll.gif
3. o del skonio tai tikrai nekoks verysad.gif bet gal taip ir turi but, kas is to jei butu skanu, bet su sintetiniais priedais

kazkas cia klause nuo kada 2 ir 3 duot
2-nuo 6 menesiu, o del 3 dar nezinau, neziurejau as tokio dar ax.gif

tik va misinuku beda, kad labai greit pas vaika auga svoris, as kiek zinau, daug kam taip per savaite 400-500g, tai bombikes turesim geras g.gif

beje, maciau paprastas NAN 14 Lt kainuoja, o sitas HA 21 Lt ir man jo uztenka vienos bankes savaitei, nes kolkas tik damaitinu
Atsakyti
nan3 nuo 8 menesio
Atsakyti
Labas , mamukai 4u.gif

Mes ir savo mažiui perkam NAN. Iš pradžių pirkdavom NAN1, bet labai bėrė, tai pakeitėm i NAN Lactos free. Viduriukai tvarkoje. Atliko kraujo tyrimą keturių mėnesių, tai trūko geležies, gėrėm visą mėnesį tris kartus į dieną ir dabar viskas tvarkoje. Bet žiūriu, kad veidelis tai vistiek pabertas būna g.gif
Atsakyti
mano pana Nan gere tik iki 3 men, o po to baigesi noras, teko pakeisti. Sunku net paaiskinti kodel g.gif
Atsakyti
mano dukra gere NAN iki 1.5 metu. kitu misineliu net nebandziau pirkt biggrin.gif
viskas gerai buvo, nei bere nei veme thumbup.gif
Atsakyti
kai truko MP valgem Nan 1, paskui Nan 2. Puikus misinukas , nebuvo jokiu nepageidaujamu reakciju, tiko nuo pat pradziu. Nan 3 dukryte atsisake.Dar turiu MP, uztenka.
Atsakyti
Mes NAN naudojom nuo 3 menesiuku, puikiai vaikas gere, kakis irgi buvo normalios konsistencijos, nei per kietas, nei per minkstas. Buvau bandziusi pakeisti i Similac, tai viduriukai taip uzkietejo, kad paskubom nulekiau pirkt NAN. Gere NAN 1, 2, 3, paprstus ir HA, tik kazkaip dabar, kai vaikui metukai suejo, persimetem ant Aptamilio nuo 1 metuku (matyt del to, kad ten dezuteje 2 pakuotes, reciau pirkt reikia biggrin.gif ). O siaip, NAN gerem, ir jokiu bedu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
as naudojau abiems vaikams, tikrai nieko blogo nepasakysiu. normalus misinukai
Atsakyti