Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

manajai gydytoja patare priduoti nan1 ha misinuko. viena karta patrauke pora gurksniu ir tuoj pat atpyle juos g.gif kai paragavau - na man tai baisiai neskanus tas misinukas, plastmases skonio kazkoks... g.gif dar kelis kartus bandziau duoti - neima ir viskas g.gif
Atsakyti
mano abi gere NANa ir uzaugo tongue.gif sveikos ir stiprios
Atsakyti
Suneli maitinu NAN 1, kolkas jokiu minusu nepastebejau, tiesa, naudojam ji nuo pat gimimo, mum dar tik menuo biggrin.gif ir kitu kolkas nebandem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu Lu: 16 rugsėjo 2008 - 21:13
mums Nan netiko, atpylinejo ir viduriukai kietejo, bet kas idomiausia ta teko buti Austrijoje ir Italijoje ten tokio Nan nera yra Nestle misinukas bet kitu pavadinimu (nepamenu kaip vadinosi)
Atsakyti
Mes bandem Aptamila, BAby Semp, bet tiko Nan thumbup.gif . Atpilinejo mazyle nuo visu misinuku, ir nuo mp, del to bandem misinuka AR, tik jis labai tirstas ir mergyte atsisake ji valgyt doh.gif . O dabar kai pradejome valgyti kita maisteli, tai ir atpilinejimo problemos pasibaige drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes geriam "NAN lactose free", nes nuo paprastu misiniu paleidzia vidurius blush2.gif Kitu firmu nemaciau misiniu be laktozes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aden @ 2008 09 24, 21:49)
Mes geriam "NAN lactose free", nes nuo paprastu misiniu paleidzia vidurius  blush2.gif  Kitu firmu nemaciau misiniu be laktozes  ax.gif

Ir mano kleckas iki metų gėrė "NAN lactose free"- paskui alergija laktozei "išaugo".
O mišinukų be laktozės yra ne tik NAN- yra "Isomil" ir, jei neklystu, "Aptamil" be laktozės mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip suprantat ar vaikuciui tinka misinukas ar ne g.gif ? manoji taip pat valgo NAN bet daznai valgydama draskosi sad.gif tai galvoju gal pakeisti misinuka?
Atsakyti
QUOTE(ZEMAITUKE:) @ 2008 10 09, 20:20)
o kaip suprantat ar vaikuciui tinka misinukas ar ne g.gif  ? manoji taip pat valgo NAN bet daznai valgydama draskosi sad.gif  tai galvoju gal pakeisti misinuka?

Jei vaikui mišinukas netinka, galimi keli variantai:
I. Kūdikį išberia
II. Užkietėja viduriai
III. Kūdikis viduriuoja
IV. Kūdikis labai gausiai atpylinėja
V. Kūdikis paprasčiausiai neima buteliuko su mišiniu

Tokiais atvejais reiktų pabandyti kitą pieno mišinį. O belaktozio mišinuko tikrai nepatarčiau duoti, jei to nerekomendavo gastroenterologas.
O tas jūsų išsireiškimas "draskosi", atleiskit, toks įdomus... lotuliukas.gif Kaip tas kūdikis draskytis gali? Gal jam čiulptuko skylutė per didelė ar per maža? Jei per didelė- springsta, spjauna butelį. Jei per maža- čiulpia, traukia, nieko neįtraukia ir spjauna. O gal čiulptuko forma nepatinka- pabandykit kitokių,kol rasit sau tinkamą mirksiukas.gif
Svarbu mamai " nesidraskyti" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikutis: 10 spalio 2008 - 12:23
Mano mažė valgo irgi NAN mišinuką,dabar jau nr.2,ir jis mums tinka thumbup.gif ,prieš tai bandėm similac,bet nuo to labai viduriukai kietėdavo,ir jis sunkiai tirpdavo g.gif
Atsakyti
Taip, mes irgi geriame NAN HA 1, valgo gerai, bet kokoja zaliu su geltonu, gydytoja irgi pasake, kad tai normalu smile.gif
Atsakyti
mums nelabai patiko ir viduriukai kietejo
Atsakyti