kelis metus rukiau iki pastojimo,meciau iskart kai suzinojau kad laukiuosi.Tikrai nebuvo sunku,ir minciu jokiu nebuvo.O pradejau kai vaikui buvo virs dvieju metu.Aisku jau nebemaitinau.
as tai pradejau vel rukyt kai mazytei buvo pusantro men, dar maitinau pati, bet tik puse menesiuko

Aš tai surūkiau cigaretę kai sūneliui buvo mėnuo... Nors nei prieš nėštumą, nei jo metu nerūkiau.. Kažkaip labai jau norėjosi... O ir pienuko vos kelias pirmas dienas buvo..
Mamytes o kaip jusu leliukai, tuos, kurios ruke per visa nestuma, ar ramus jusu mazuciukai? ar nera jie nervingesni leliukai? Ir tos, kurios maitina ir ruko, ar leliukai per piena gaudami nikotino, nera nervingesni?

QUOTE(vieracka @ 2010 02 03, 21:03)
Mamytes o kaip jusu leliukai, tuos, kurios ruke per visa nestuma, ar ramus jusu mazuciukai? ar nera jie nervingesni leliukai? Ir tos, kurios maitina ir ruko, ar leliukai per piena gaudami nikotino, nera nervingesni? 

Vaikas kaip vaikas. Visa nakti ismiega. Ir nei kiek nesiskiria nuo kitu. Drauge nerukanti pasigimde pries 4 men, tai nzn ka daryt, koks vaikas neramus

sveikos
maitinau iki 11 mėnesių daugmaž.... pradėjus rūkyti pienas nedingo greitai, anaiptol, ilgai dar vaikščiojau "pilnais" papuliais 
Papildyta:
tik nesupraskit klaidingai, aš maitindama nerūkiau.

Papildyta:
tik nesupraskit klaidingai, aš maitindama nerūkiau.

Kai pagimdziau pirma, tai pradejau
po to kai nustojau maitint, nors
parukydavau. O pries pradedant lauktis antro meciau rukyt, taigi nestumo metu nerukiau. Dabar maitinu ir nerukau. Gerai butu ir veliau nebepradet, nors kartais tikrai norisi, bet stengsiuos nebepradet...

As pries pastojant rukiau. 1 Pakelio pakakdavo beveik dviem dienom. Bet kai tik pastojau, ta pacia akimirka meciau, nes pykinti pradejo nuo dumu ir siaip jautri pasidariau kvapams. Pagimdziusi net minties nebeliko rukyti. Dabar sunui 6men, dar matinu MP ir nezadu net pradeti rukyti. Labai dziaugiuosi, kad nestumas padejo atsikratyt to slykstaus iprocio, kuris aisku kaip ir visiems rukantiems patiko
, taciau sitas brudas NIEKO naudingo nepriduoda, tik kenkia.
O del moteru ypac, kurios laukiasi ar matina MP ir ruko, tai man asmeniskai tragedija didziule
mano manymu tuo metu jos galvoja tik apie savo poreikiu patenkinima,bet ne apie vaika
Fu

O del moteru ypac, kurios laukiasi ar matina MP ir ruko, tai man asmeniskai tragedija didziule

QUOTE(avilinka @ 2010 02 06, 12:40)
As pries pastojant rukiau. 1 Pakelio pakakdavo beveik dviem dienom. Bet kai tik pastojau, ta pacia akimirka meciau, nes pykinti pradejo nuo dumu ir siaip jautri pasidariau kvapams. Pagimdziusi net minties nebeliko rukyti. Dabar sunui 6men, dar matinu MP ir nezadu net pradeti rukyti. Labai dziaugiuosi, kad nestumas padejo atsikratyt to slykstaus iprocio, kuris aisku kaip ir visiems rukantiems patiko
, taciau sitas brudas NIEKO naudingo nepriduoda, tik kenkia.
mano manymu tuo metu jos galvoja tik apie savo poreikiu patenkinima,bet ne apie vaika
Fu 

kai tik nustojau maitinti

mes abu metem rukyti pradejus planuoti..Kita menesi pastojau.Neisdrisciau rukyti, paskui vaika prie krutines deti, juk cigareciu kvapas taip greit visur isigeria- plaukai, rubai..O vaikuti juk nuolat myluoji.
Ir man siaip ner bjauresnio vaizdo mama stumianti vezima su cigarete rankoje
Ojei pamatau
nervinis priepuolis istinka
Net neplanuojam pradet
Ir man siaip ner bjauresnio vaizdo mama stumianti vezima su cigarete rankoje

Net neplanuojam pradet

QUOTE(Moniuke @ 2010 01 26, 21:49)
as tai pradejau vel rukyt kai mazytei buvo pusantro men, dar maitinau pati, bet tik puse menesiuko 

Va šito negaliu suvokti... meti rūkyt ir vietoj to, kad tuo džiaugtumeisi, vos spėjus pagimdyti, griebiesi tokio žalingo įpročio... Man,asmeniškai, nėra šlykštesnio kvapo už cigarečių dūmus