Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma cigaretė po gimdymo

Apklausa: Kada pirma karta paruket? (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nors ir taip nesu labai didele rukale, bet meciau ta malonuma ta pati ryta, kai tik pasidariau nestumo testa ir jis pasirode teigiamas. Visa nestumo laika nerukiau, o dabar maitinu ir net minties nera uztraukti, nors kartais taaaaip norisi ax.gif Jau regu minti kaip uztrauksiu pirma dumeli po tokio ilgo laiko tarpo blush2.gif Aplinkui tiek pagundu. Vis sakau vyrui, kad jeigu jis nemes rukyti iki kol as baigsiu maitinti krutimi, tai as irgi vel pradesiu smile.gif Gal tai paskatins ji mesti, nes jis nenori, kad as rukyciau rolleyes.gif
Atsakyti
jau niekada nerūkysiu tongue.gif
Atsakyti
aš manau tos negali mesti rūkyti katros ira laisvamanes ir negalvoja apie mažylio sveikata blink.gif o kurios galvoja apie leliuko gerove praeina noras rukyti jau sužinojusios kad laukesis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vygita: 30 liepos 2009 - 10:20
QUOTE(Jazira @ 2009 02 12, 16:02)
geras, rytais važiuodama į darbą matydavau tokią moteriškę kaifuojančią balkone. Ar ne prie Panoramos gyvenate, brangioji?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Smaikstuole,Jazira mirksiukas.gif

As tai dar iki apniestejant meciau rukyt,dabar jau mazyliam beveik 8 men,maitinu ir nemanau,kad pradesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 30 liepos 2009 - 10:55
As kazkur metai laiko iki pastojimo jau neberukiau, nes siaip nusprendziau kad GANA, o tuo labiau perskaiciau knyga "Lengvas budas mesti rukyti" ir ka jus manot, meciau ir nei karto neuztraukiau dumelio, schmoll.gif nors rukiau apie 7 metus blush2.gif ir mano brolis taip mete, perskaites ta knyga, ir drauge mano...nu zodziu thumbup.gif dalykas! O dabar kai prisimenu ta dumo skoni,arba skoni burnoje po cigaretes, tai net supykina doh.gif manau kad tikrai nebepradesiu rukyti.... schmoll.gif o jei ir kils pagunda, tai staigiai vel ta knyga perskaitysiu thumbup.gif
Atsakyti
as visa nestuma net drebejau kaip norejau uzsirukyt doh.gif pagimdziau ir jau antra savaite uzsitraukiau ir nusivyliau,nieko gero,nieko malonaus smile.gif
Atsakyti
kol laukiaus, nerukiau, po gimdymo 2men praejus pradejau vel doh.gif dabar vel meciau,nes antro laukiuos!
p.s. man tai knyga nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 04, 20:40)
as visa nestuma net drebejau kaip norejau uzsirukyt  doh.gif pagimdziau ir jau antra savaite uzsitraukiau ir nusivyliau,nieko gero,nieko malonaus smile.gif

drinks_cheers.gif parukiau po 3men po gimdymo, taip pat nusivyliau, kad nieko ypatingo bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurrencja: 06 sausio 2010 - 14:58
As iki nestumpo buvau uzkietejus rukore doh.gif Meciau iskart vos pastojau. Ispradziu labai jau viliojo m,ane tie dumai, kiek veliau ir smirdet pradejo. Dabar dar tikrai nei negalvoju uzsitraukti, nes zadu ilgai ir laimingai pati vaikuti zindyti.
Didziausia svajone niekada prie sios ydos ir nebegristi.
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 07 30, 11:20)
aš manau tos negali mesti rūkyti katros ira laisvamanes ir negalvoja apie mažylio sveikata blink.gif o kurios galvoja apie leliuko gerove praeina noras rukyti jau sužinojusios kad laukesis smile.gif

manau ,kad negalima sitaip...ne musu reikalas teisti..ziurekim savo siknas.. mirksiukas.gif negalima spresti uz kitas kas kam rupi,kam nerupi..kaip vaikai uzauge aciu nepasakys..man nei silta nei salta ar mano tevai ruke ar ne..kodel cia vyrioku nekeikiat,kurie maziukus lipde i lova vos ne su cyzais ilipe...cia kiekvieno asmeninis reikalas..jei mama sveika ,kartais sutraukia cyza ar isgeria raudono vyno 50g nematu nusikaltimo..gal ji likusia dienos dali valgo morkas ,geria piena ir t.t...zodziu su protu viskas galima..cia kazkokiu riziku neisvengsim,aisku sveikatos gal ir nedadesim,bet toks gyvenimas..mano nuomone svarbiausia vaistus apibegt..va cia tai tikri nuodai..tip kad neteiskim ir nebusim teisiamos...o tai kaip kalbet kad kas ruko vaikuciu savo nemyli ar blogos mamos- tai kazkokia iskrypeliska nuomone ar nusistatymas..gal bandymas kelt save i aukstumas..nzn,bet manau tik uzauge vaikai spres ar mes geros mamos..p.s. as pati nerukanti..
Atsakyti
kazkada buvau nebloga rukore,na kokie metai pries nestuma meciau,labai norejau mazylio,planavau,laukiau.mesti rukyti buvo kazkaip nesunku,tariau pati sau,viskas,gana,tai paskutine cigarete,ir jokiu knygu man nereikejo,nieko,kazkaip lengvai gavosi,gal todel kad tikrai norejau mesti.nescia nerukiau,pagimdzius taip pat nerukiau,tik viena karta kai vyras taip skaniai ruke,paemiau ir as cigarete,ir ka jus manote,ogi feee,kad uzsikosejau kaip nebemokanti rukyti,o jausmas atrodo kad dervos gale gerkles kas butu pripyle,fe fe slykstyne,net nupurto prisiminus doh.gif o ir dabar po siai dienai man baisiausiai dumai smirdi,veju vyra salin jei kur nepertoliausia ruko.o siaip tai cia jug kiekvienos asmeninis reikalas kada rukyti,kada mesti,nesmerkiu moteru kurios ruko,nes ir pati kazkada jug rukiau,ir net malonu tai budavo daryti,o tik dabar vat to malonumo nejauciu,net sleikstuli sukelia,na bet cia tik man
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2009 02 05, 14:09)
Aciu, turiu ta knyga, bet dar neprisiruosiau jos iki galo perskaityt...  blush2.gif

As irgi turiu ta knyga. Perskaiciau ja, taciau kaip rukiau, taip ir rukau. Rukiau visa nestuma, rukiau vos pagimdzius, kai tik perkele i palata. O dabar sunui 6 men., ir vistiek rukau. Istikruju reikia tureti labai stipria valia, norint mesti rukyti. O del rukymo zalos, tai manau ne vien rukymas kenkia. Kenkia masinos ismetamos dujos, visi naftos produktai, greitai yrancios organines medziagos, ant gatviu siuo metu barstoma druska ir pan. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lukomama @ 2010 01 17, 20:03)
manau ,kad negalima sitaip...ne musu reikalas teisti..ziurekim savo siknas.. mirksiukas.gif negalima spresti uz kitas kas kam rupi,kam nerupi..kaip vaikai uzauge aciu nepasakys..man nei silta nei salta ar mano tevai ruke ar ne..kodel cia vyrioku nekeikiat,kurie maziukus lipde i lova vos ne su cyzais ilipe...cia kiekvieno asmeninis reikalas..jei mama sveika ,kartais sutraukia cyza ar isgeria raudono vyno 50g nematu nusikaltimo..gal ji likusia dienos dali valgo morkas ,geria piena ir t.t...zodziu su protu viskas galima..cia kazkokiu riziku neisvengsim,aisku sveikatos gal ir nedadesim,bet toks gyvenimas..mano nuomone svarbiausia vaistus apibegt..va cia tai tikri nuodai..tip kad neteiskim ir nebusim teisiamos...o tai kaip kalbet kad kas ruko vaikuciu savo nemyli ar blogos mamos- tai kazkokia iskrypeliska nuomone ar nusistatymas..gal bandymas kelt save i aukstumas..nzn,bet manau tik uzauge vaikai spres ar mes geros mamos..p.s. as pati nerukanti..

Labai teisingai parasyta. Tai yra kiekvienos atskirai reikalas. Ir negalima teisti kitu. Pati esu uzkietejusi rukore. Sakiau kai pastosiu - mesiu rukyti, taciau taip ir nsugebejau to padaryti. Gal kada nors... g.gif
Atsakyti