Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 11, 14:55)
Man nuo Kerastases (plauku kremo) ir nustojo atsirast tie balti galai  g.gif  bigsmile.gif Naudoju jau ilgiau nei metus, rezultatas  thumbup.gif  o anksciau jau menuo nuo kirpimo pradedavo sakotis, luzinet ir baltuout doh.gif

man nuo kerastase irgi nerealiai gražiai tie galai atrodė.. greičiau subaigsiu nauająjį ir pradėsiu vėl kerastase drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 11, 17:43)
man nuo kerastase irgi nerealiai gražiai tie galai atrodė.. greičiau subaigsiu nauająjį ir pradėsiu vėl kerastase  drinks_cheers.gif

Gal galit foto imest kaip jis atrodo? Tikriausiai leksiu pirkt, nes jau nebeimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 11, 16:11)
Gal galit foto imest kaip jis atrodo? Tikriausiai leksiu pirkt, nes jau nebeimanoma  doh.gif

Prasom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 11, 19:15)

ai jūs apie kremą? aš tai serumą galiukams turėjau user posted image
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 11, 20:28)
ai jūs apie kremą? aš tai serumą galiukams turėjau user posted image

O kas geriau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 11, 16:33)
O kas geriau? biggrin.gif

As pirksiu ir ta seruma, kai baigsiu ta kur dabar naudoju ax.gif jei tik galam reikia, tai manau serumas g.gif
Atsakyti
Laukiu atsiliepimu apie si L'Occitane firmos seruma 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 11, 19:15)

o kainytė kokia šio kremuko?..ir kur pirkt yra? nematytas jia man niekur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2009 03 11, 17:20)
o kainytė kokia šio kremuko?..ir kur pirkt yra? nematytas jia man niekur blush2.gif

Kaina paskutini karta kai pirkau LT buvo apie 80Lt, yra Maddam salone Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 11, 19:44)
As pirksiu ir ta seruma, kai baigsiu ta kur dabar naudoju ax.gif  jei tik galam reikia, tai manau serumas g.gif

aš tada atvirkščiai, turbūt imsiu kremą pabandyti, nes jei pažeistas visas plaukas tai turbūt jis geriau.. nesu bandžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 03 11, 17:46)
aš tada atvirkščiai, turbūt imsiu kremą pabandyti, nes jei pažeistas visas plaukas tai turbūt jis geriau.. nesu bandžius  smile.gif

Galesim pasikeist ispudziais mirksiukas.gif beje kokia spalvyte pirksi? kiek pamenu tavo tiesus plaukuciai, sitas kur paveikslyje tai garbanotiems labiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 03 11, 13:29)
Kai pirmus kartus ji tepiausi galvojau velnias kas cia per nesamone, nei normaliai sudrekina nei galiukai grazus lieka bet panaudojus ilgiau pradejo tikti man tas aliejukas ir dabar visai patenkinta esu  biggrin.gif  ir padrekina normaliai, bet palyginus su kerastase tai body shopo prastesnis... man buvo faina kad kerastase ir patiesindavo galiukus, o sis ne. Taigi kai pabaigsiu sita grisiu vel prie kerastases wub.gif

drinks_cheers.gif man kerastase irgi wub.gif nors is profesionaliu kitokiu dar nebandziau,reiks kazka ieskoti,kai savo uzbaigsiu,gal ka dar geresnio atrasiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 11, 18:15)

o ta kremuka ant sausu plauku naudojate?koks poveikis?ar taupiai naudojasi?neriebina plauku?mano tai tiesus plaukai,gal reiks pabandyti toki kremuka,tik tiesiems plaukams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 11 kovo 2009 - 22:23