Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(liona @ 2004 03 26, 17:01)
manau neimano ma dvieju mylet,visitke vienas yra arciau sirdies,klausyk savo sirdelees

Tai, kas Tau atrodo neimanoma, galbut kitam imanoma. Negali vienas zmogus kalbeti uz visus mirksiukas.gif Jokiu budu nesistengiu nieko izeisti, tai tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Myleti du? g.gif Imanoma isimyleti du. Bet sitoj vietoj reikia iskelti sau klausima, kuris atitinka daugiau jusu nustatytu kriteriju rolleyes.gif O rinktis reiketu ta kuris turi didesni potenciala seimyniniam gyvenimui. happy.gif
Papildyta:
QUOTE(Alantė @ 2007 05 07, 18:34)
Manau kad mylėti galima tik vieną vyrą, okitam gali jausti potraukį , aistrą...

Kazkada ir man taip buvo, dziaugiuosi, kad nepasirinkau aistros, o tuomet buvau supainiojusi aistra su meile ir atrode, kad tai stipresnis jausmas... sunku suklysti, bet pasirinkus reiketu nebesimetyt ir apsistoti ties vienu (net mintimis) ir tik tuomet atsiranda tikra laime.
Atsakyti
Nu galima ir kitaip mylėt du...pvz., vienas - gilios gilios jaunystės neišsipildžiusi svajonė, kurį pamačius dar ir dabar suvirpa širdelė, na ir kas kad žinai, jog niekada nebus JIS tavo, bet jei pamotų piršteliu matyt spjautum į viską ką turi ir nors į pasaulio kraštą......gal ir neilga ta meilė būtų, bet dabar vis dar silpnai rusenanti.....O kitas - toks mielas, geras, mylintis tave, viską galintis dėl tavęs padaryti ir tokiu būdu suradęs savo vietą tavo gyvenime....Labai labai myliu.......abu JUOS.....tik skirtingai blush2.gif
Atsakyti
Lyg ir mylėjau vienu metu du, tik skirtingai.. Net ir dabar myliu, tik dar skirtingiau smile.gif Vienas lyg artimas draugas, gal net...vaikas, kurį vis palaikau ir jis man svarbus, o kitas - vyras, mano mylimiausias. Niekada nekilo klausimų, kurį pasirinkti, vienas buvo, kitas atėjo, yra ir tikiuosi bus.
Atsakyti
oj kaip imanoma,naktym nemiegu visokios mintys lenda i galva ..kaip pasielgti,ka pasirinkti kad paskui nesigailetum.. g.gif
Atsakyti
Tikrai galima, sakau tai is savo patirties.... Deja anksciau ar veliau teks pasirinkti tik viena
Atsakyti
QUOTE(oksike @ 2009 05 22, 17:39)
Myliu abu! ir tu nors ka, nei vieno pasirinkti negaliu! Ir jai kas nors butu pries pora metu manes paklauses ar galima myleti abu iskarto buciau durnium isvadinusi ir atsakius kad ne! bet patirtis rodo visai ka kita... gal tik kvaila uzgaida?! o gal nuprotejimas?! bet noriu abieju!  blush2.gif

Kaip as tave suprantu... Kita vis labiau ir labiau isimyliu. Kuo daugiau pazystu, tuo labiau jis man patinka. Visos mano mintys uzpildytos juo. Virpa sirdis nuo jo balso.
Deja pasirinkimo galimybes neturiu.
Nes ir pirmaji labai labai myliu.
Vis tikiuosi, kad praeis tas pilva kutenantis jausmas. Ir neisaugs i kazka dideli.
Atsakyti
Aš nesugebėčiau mylėti dviejų. Jei jau myliu, tai vieną ir visa širdimi
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2004 03 02, 15:39)
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju  g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo  kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

o kodel gi ne abu iskart? Gyvenimas vienas, reikia stengtis kuo daugiau malonumu iš jo paimti ...
Atsakyti
Tikrai galima. Tik veliau ziauriai skaudu, kai reik pasirinkti viena, o ta kuri palieki - zino del ko ji palieki. Tuomet dar skaudziau.
Atsakyti
Deja, iš patirties tenka atsakyt-galima.. Ir kiek tai psichologinių problemų sukėlė..
Atsakyti
Tikrai galima myleti du vienu metu, bet meile labai skirtinga, viena tokia brandi, senai puoseleta, patikima, kita gal labiau aistra nei meile, bet ji kazkodel uzsitese per ilgai
Atsakyti