Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

ir man buvo ax.gif

pasirinkau tą, kuris atrodė, jog labiau mane myli ir vertina. Be to jis turbūt ir protingesnis ir turtingesnis biggrin.gif
Atsakyti
O man šiuo metu taip yra doh.gif Tai ir kraustausi iš proto nežinodama ką daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 02 27, 18:52)
Tai ir kraustausi iš proto nežinodama ką daryti  unsure.gif [/i]

Kažin... Ar įmanoma išsikraustyt iš neegzistuojančio būsto?
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 02 27, 19:52)
O man šiuo metu taip yra  doh.gif  Tai ir kraustausi iš proto nežinodama ką daryti  unsure.gif

Sudėtinga situacija. Kažkada man taip buvo, oi tada buvo labai sunku
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2010 02 27, 21:48)
Kažin... Ar įmanoma išsikraustyt iš neegzistuojančio būsto?

Manau, kad viskas šiam pasauly yra įmanoma, kad ir kaip keistai tai skambėtų. O kartais tiesiog nereikia sureikšminti kiekvieno žodžio ir suprasti tam tikra prasme mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 27, 22:13)
Sudėtinga situacija. Kažkada man taip buvo, oi tada buvo labai sunku

Tai jau tikrai, kad nelengva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoKoLedine: 28 vasario 2010 - 00:47
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 02 27, 17:52)
O man šiuo metu taip yra  doh.gif  Tai ir kraustausi iš proto nežinodama ką daryti  unsure.gif

O aš net negaliu sau atsakyti ar man šiuo metu taip yra, bet tikrai dažnai iškyla toks klausimas biggrin.gif

O kaip tu atskiri ar tikrai abiems žmonėms jauti meilę?
Papildyta:
QUOTE(pumaxxx @ 2009 09 30, 09:25)
Tikrai galima myleti du vienu metu, bet meile labai skirtinga, viena tokia brandi, senai puoseleta, patikima, kita gal labiau aistra nei meile, bet ji kazkodel uzsitese per ilgai

Labai tiksliai apibūdinta good.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 28, 01:54)
O kaip tu atskiri ar tikrai abiems žmonėms jauti meilę?
Papildyta:

Na šiuo atveju nepasakyčiau, kad abiem jaučiu meilę, bet man jų abėjų reikia šalia, nemoku paaiškinti šio jausmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorrein @ 2009 12 13, 17:55)
Buvo taip, tik mano situacijoje buvo vienas žmogus su kuriuo buvo patikrinti santykiai, tai tą ir pasirinkau smile.gif

taip, ir man buvo taip.
bet po 5 metu vel as sutikau nepasirinkta....ir vel kyla jausmai doh.gif doh.gif doh.gif r vel galvoju.....bet nesuprantu saves-kodel tie kula jausmai, juk ne neprisimindavau jo..... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš manau, kad tokia situacija tikrai įmanoma, todėl kol išeina, stengiuosi vengti naujų ryšių su vyrais, pvz., jei kalbina kažkur, kviečia į pasimatymą ar prašo nr. (nors ir nedažnai taip būna), neprasidedu, nors kartais lyg ir gailiuosi, jei tikrai mielas vaikinas, žodžiu, kol pavyksta, stengiuosi neįsitraukt į jokį kitą ryšį, nes jau įsivaizduoju, kaip sunku būtų atsidūrus tarp dviejų... Baisu net pagalvot apie situacijos sudėtingumą jau dabar, todėl tikrai užjaučiu visas kam tai tapo aktualu 4u.gif
Atsakyti
taip thumbup.gif tai mano sunus thumbup.gif ir mano vyras
Atsakyti
Ne, nebuvo man tokių bajerių...
Atsakyti
Sveikos
Manau ,kad galima myleti abiejus vyrus,Aš myliu savo buvusi savo tikrąją ,didzioji meilė ir myliu savo sutuoktini.
Atsakyti