Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(miau @ 2004 03 02, 14:39)
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju  g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo  kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

Žinoma, kad ne schmoll.gif Bet galima labai mylėti save ir norėti pasilikti abu, kad dėmesio nepritrukti... lotuliukas.gif Tik su meile tai neturi nieko bendro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2004 03 02, 15:39)
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju  g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo  kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

na as tai neisivaizduoju tokios situacijos blink.gif gal vienu esi tik susizavejusi g.gif ?rinkis ta, kuris arciau sirdies smile.gif
Atsakyti
Blin, aš šiuo metu maskatuojuosi tarp praeities vaiduoklio ir dabartinio vyro... Ir neturiu supratimo, ką man daryti. Ar bandyti vilioti praeities vaiduoklį, kad sužinočiau, kas būtų, jeigu būtų, kaip kad mano vyras elgėsi mūsų santuokos pradžioj su savo vaiduokliuke, ir sužinojęs, kad nebūtų nieko, nusiramino ir nusprendė būti su manim? Nes praeities vaiduoklis staiga ėmė rodyt man dėmesį... Ko anksčiau nebuvo, be to, anas buvo vedęs, tai ir minčių apie tai net nebuvo.
Tik aš galvoju - gal aš irgi to praeities vaiduoklio nebemyliu, na, bent jau kaip vyro? Gal tiesiog įpratus galvot, kad myliu, nes taip ilgai išties mylėjau?
Keistas mano toks požiūris į jį - noriu, kad jis būtų laimingas, nenusižudyčiau, jei ir būtų laimingas ne su manim, jei tektų rinktis, ar jam būt mano meilužiu, ar draugu -rinkčiausi tik draugystę, nes labiau noriu jį psichologiškai paremt nei su juo miegot... Tai dabar pati pasimetus - gal čia ne meilė, o tiesiog dėkingumas už tai, ką gero jis man yra padaręs? Ir reik liautis mąstyt, kas būtų, jei būtų, nes net ir iš mano pusės nebūtų nieko? Help kas nors, visai smegenys susisukusios... Beje, net vyras dar iš esmės sakosi neturįs moralinės teisės man sutrukdyti sužinoti, ar kas būtų, jei būtų - pats tai aiškinosi... Tai kiba pasinaudot proga, kol leidžia? Nes man labiau smalsu sužinot, ar tas žmogus mane mylėjo (ką įtariu), nei būt su juo iš tiesų - nebūčiau laiminga, baisiai jau charakteriai skiriasi. Vienu žodžiu, kažkaip baisiai bijau suvokt prieš mirtį, kad taip ir neišsiaiškinau, nesužinojau tiesos... Bet jei iš tiesų nemyliu, tai net ir bandyt neverta, juk taip galima savo santuoką sugriaut...
Karoče, kaip jum iš šono atrodo, myliu ar ne? Žinau, kad klausimas daugiau nei durnas, ir vis dėlto...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 05 03, 01:44)
Karoče, kaip jum iš šono atrodo, myliu ar ne? Žinau, kad klausimas daugiau nei durnas, ir vis dėlto...

Manau, kad realiai (visiskai atsibudusi nuo prisiminimu ir viziju) nemyli jo schmoll.gif
Gal isgyveni dabar demesio stoka ir tau labai reikia patvirtinimo, kad esi kazkam labai reikalinga, va ir atsirado zmogus is praeities, kuris galetu tau tai patvirtinti, pasijausti svarbia, reikalinga, mylima, bet ne daugiau. Tau daugiau reikia sio patvirtinimo nei jo paties. Taip atrodo man.
Atsakyti
Pats temos pavadinimas sukele juoka, cia tas pats, kas "Ar gali vyras myleti iskart dvi moteris", vyras pasakytu, kad zinoma lotuliukas.gif , bet...jei kalbame apie tikra jausma, tai jis buna skirtas tik vienam, jis nedalinamas. Zmogus viena myli, o su kitu gali buti del potraukio, galbut naudos ir t.t. Netikiu meiles dalybom, taip nebuna, zinoma, idealiuoti galima viska, bet anksciau ar veliau paaiskeja, kad meile nedaloma. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 03, 11:06)
Pats temos pavadinimas sukele juoka, cia tas pats, kas "Ar gali vyras myleti iskart dvi moteris", vyras pasakytu, kad zinoma  lotuliukas.gif , bet...jei kalbame apie tikra jausma, tai jis buna skirtas tik vienam, jis nedalinamas. Zmogus viena myli, o su kitu gali buti del potraukio, galbut naudos ir t.t. Netikiu meiles dalybom, taip nebuna, zinoma, idealiuoti galima viska, bet anksciau ar veliau paaiskeja, kad meile nedaloma.  schmoll.gif

O kas yra meilė? Lietuvoje - vienas jausmas ir vienas pavadinimas, o pvz. Prancūzijoje ji turi 14 vardų. Išeitų, kad galima mylėti 14 vyrų... Juk galima vieną mylėti, kitu žavėtis. Tik Tėvynė gali būti viena.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 05 03, 01:44)
Blin, aš šiuo metu maskatuojuosi tarp praeities vaiduoklio ir dabartinio vyro... Ir neturiu supratimo, ką man daryti. Ar bandyti vilioti praeities vaiduoklį, kad sužinočiau, kas būtų, jeigu būtų, kaip kad mano vyras elgėsi mūsų santuokos pradžioj su savo vaiduokliuke, ir sužinojęs, kad nebūtų nieko, nusiramino ir nusprendė būti su manim? Nes praeities vaiduoklis staiga ėmė rodyt man dėmesį... Ko anksčiau nebuvo, be to, anas buvo vedęs, tai ir minčių apie tai net nebuvo.
Tik aš galvoju - gal aš irgi to praeities vaiduoklio nebemyliu, na, bent jau kaip vyro? Gal tiesiog įpratus galvot, kad myliu, nes taip ilgai išties mylėjau?
Keistas mano toks požiūris į jį - noriu, kad jis būtų laimingas, nenusižudyčiau, jei ir būtų laimingas ne su manim, jei tektų rinktis, ar jam būt mano meilužiu, ar draugu -rinkčiausi tik draugystę, nes labiau noriu jį psichologiškai paremt nei su juo miegot... Tai dabar pati pasimetus - gal čia ne meilė, o tiesiog dėkingumas už tai, ką gero jis man yra padaręs? Ir reik liautis mąstyt, kas būtų, jei būtų, nes net ir iš mano pusės nebūtų nieko? Help kas nors, visai smegenys susisukusios... Beje, net vyras dar iš esmės sakosi neturįs moralinės teisės man sutrukdyti sužinoti, ar kas būtų, jei būtų  - pats tai aiškinosi... Tai kiba pasinaudot proga, kol leidžia? Nes man labiau smalsu sužinot, ar tas žmogus mane mylėjo (ką įtariu), nei būt su juo iš tiesų - nebūčiau laiminga, baisiai jau charakteriai skiriasi. Vienu žodžiu, kažkaip baisiai bijau suvokt prieš mirtį, kad taip ir neišsiaiškinau, nesužinojau tiesos... Bet jei iš tiesų nemyliu, tai net ir bandyt neverta, juk taip galima savo santuoką sugriaut...

Aš su savo ex tai skyriausi, tai taikiausi, taip n kartų iš eilės, kol nesutikau savo dabartinio vyro... Santykiams rutuliojantis bandė įsikišti ex, bet aš jį atstūmiau, per daug visko susikrovę buvo. Jau penki metai kaip santuokoje su sutiktuoju, turime nuostabų sūnų... bet sapnuose vis šmėsteli tas, kuris man jau nepriklauso. Ryte nubudus pagalvoju, kas būtų jeigu būtų... O atmintyje iškyla jo atvaizdas ir tas jausmas... Veju prisiminimus šalin nes protu suvokiu, kad tai nėra meilė žmogui iš praeities, tai tik idealizavimas to, ko nebuvo ir bandymas nepaskęsti kasdienybėje. Mano ex vedęs, turi du vaikučius, teko girdėti kalbų, kad karts nuo karto nužingsniuoja kairėn... Negalėčiau mylėti tokio vyro. Kita vertus, mano dabartinis vyras nenusipelnė net tokių mano minčių...
Šiek tiek pažįstama tavo dabartinė būsena. Atvirai pasakius, kad ir ką besakytų tavo dabartinis vyras dėl to išbandymo "kas būtų, jeigu...", manau, kad to tau niekada neatleistų. Toks tavo žingsnis, manau, sugriautų jūsų santykius ir gal būt negįžtamai. Tau sunkiau, tavo ex tave "atakuoja", naudojasi kažkada buvusiais jausmais ir masina pabandyti iš naujo. Labai abejoju ar verta. Jausmai, kuriuos jauti ex, tik prisiminimas buvusių jausmų, ne daugiau. Pagalvok ką tau reiškia žmogus, kuris šalia tavęs dabar, šią minutę ir kaip jausiesi jo netekus...
Žinoma čia tik mano nuomonė. Aš taip pat galvoju, kas būtų, jeigu, bet pabandyti nenorėčiau, nes tai ką dabar turiu yra brangiau už bet kokius prisiminimus ir dūsavimus dėl to kas net netikra... o tik šešėlis praeities.
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 05 03, 13:37)
O kas yra meilė?  Lietuvoje - vienas jausmas ir vienas pavadinimas, o pvz. Prancūzijoje ji turi 14 vardų.  Išeitų, kad galima mylėti 14 vyrų...  Juk galima vieną mylėti, kitu žavėtis. Tik Tėvynė gali būti viena.

Man tikra meile viena, negali buti kitu tokiu pat schmoll.gif , kitas gali buti zavus, protingas ir visoks koks, galiu juo zavetis, bet nemyleti. schmoll.gif Esu karta girdejusi: "VIENA MYLIU, SU KITU MIEGU" - tai noriu pasakyti, kad su kuo miegi dar nereiskie, kad myli. Ir man nereikia keturiolikos ar simto keturiolikos meiles rusiu, man uztenka vienos, bet viska apimancios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danieliux @ 2007 05 03, 15:55)
Aš su savo ex tai skyriausi, tai taikiausi, taip n kartų iš eilės, kol nesutikau savo dabartinio vyro... Santykiams rutuliojantis bandė įsikišti ex, bet aš jį atstūmiau, per daug visko susikrovę buvo. Jau penki metai kaip santuokoje su sutiktuoju, turime nuostabų sūnų... bet sapnuose vis šmėsteli tas, kuris man jau nepriklauso. Ryte nubudus pagalvoju, kas būtų jeigu būtų... O atmintyje iškyla jo atvaizdas ir tas jausmas... Veju prisiminimus šalin nes protu suvokiu, kad tai nėra meilė žmogui iš praeities, tai tik idealizavimas to, ko nebuvo ir bandymas nepaskęsti kasdienybėje. Mano ex vedęs, turi du vaikučius, teko girdėti kalbų, kad karts nuo karto nužingsniuoja kairėn... Negalėčiau mylėti tokio vyro. Kita vertus, mano dabartinis vyras nenusipelnė net tokių mano minčių...
Šiek tiek pažįstama tavo dabartinė būsena. Atvirai pasakius, kad ir ką besakytų tavo dabartinis vyras dėl to išbandymo "kas būtų, jeigu...", manau, kad to tau niekada neatleistų. Toks tavo žingsnis, manau, sugriautų jūsų santykius ir gal būt negįžtamai. Tau sunkiau, tavo ex tave "atakuoja", naudojasi kažkada buvusiais jausmais ir masina pabandyti iš naujo. Labai abejoju ar verta. Jausmai, kuriuos jauti ex, tik prisiminimas buvusių jausmų, ne daugiau. Pagalvok ką tau reiškia žmogus, kuris šalia tavęs dabar, šią minutę ir kaip jausiesi jo netekus...
Žinoma čia tik mano nuomonė. Aš taip pat galvoju, kas būtų, jeigu, bet pabandyti nenorėčiau, nes tai ką dabar turiu yra brangiau už bet kokius prisiminimus ir dūsavimus dėl to kas net netikra... o tik šešėlis praeities.

Pas mane viskas durniau, nei pas tave - tas žmogus nėra mano ex smile.gif Tai tiesiog žmogus iš praeities, kurį, kaip kuo toliau, tuo labiau manau, tiesiog mylėjau ir matyt nebemyliu... Vyras apie savo vaiduokliukę sako tą pat... Ji jam irgi nebuvo ex, nes jie niekad nedraugavo kaip bachūras su pana.
Šiaip - com, turbūt geriausiai nusakei mano būseną. Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Psio, įsitikinau, kad man neįmanoma mylėt dviejų vyrų vienu metu. Susivaideno man, kad myliu tą vaiduoklį. Stopūdova... Polegčalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva.ji @ 2007 05 03, 11:06)
Pats temos pavadinimas sukele juoka, cia tas pats, kas "Ar gali vyras myleti iskart dvi moteris", vyras pasakytu, kad zinoma  lotuliukas.gif , bet...jei kalbame apie tikra jausma, tai jis buna skirtas tik vienam, jis nedalinamas. Zmogus viena myli, o su kitu gali buti del potraukio, galbut naudos ir t.t. Netikiu meiles dalybom, taip nebuna, zinoma, idealiuoti galima viska, bet anksciau ar veliau paaiskeja, kad meile nedaloma.  schmoll.gif

Bet kaip gi tada su meile tevams, vaikams ,jei turi broliams ir seserims?
Atsakyti
sveikutes,

Norejau trumpai papasakoti savo istorija. Niekada nemaniau kad man taip gali atsitikti kad imsiu ir vienu metu busiu tarp dvieju vyru.Abu yra uzsienieciai.Su vienu draugauju daugiau nei trys metai didziaja daly laiko gyvenau pas ji, kurem planus apie vestuves, galvojom apie ateiti.Bet nors visalaika sirdy galvojau kad jis ne man skirtas zmogus ....niekaip negalejau jo pamilti,nors demesys buvo didelis is jo ir silumos ir meiles pakakdavo ir keliaudavom i kitas salis daznokai Bet laikui einant man niekaip neatsirado dideles meiles jam.....bet vienas yra bet....Kadangi turiu vaika tai tekdavo daznokai gryzti i namus.Ir viena diena visai netiketai interneto pagalba sutikau toki zmogu kuriam pajutai is karto sirdi virpesius....Jis atvaziavo pas mane paskui du kartus buvau pas ji atvaziavusi ir tecia karta su savo vaiku nuvaziavau.Bet pirmajam vaikinui vis teko meluot kad savaitei laiko dingstu ir visus telefonus tekdavo isšsijungti.Ir dabar jau esu apsisbrendusi pasilikti su antruoju savo vaikinu nes tiesiog supratau kad reikia butu su tuo zmogumi kuriam jauti meile ir tuo paciu gauni is jo.
Nors pirmajam vaikinui iki siol dar nepaskiau kad viskas baigta tarp musu jis vis dar tebeplanuoja apie musu vestuves.....Zinau kad negerai elgiuosi bet neisdrystu jam pasakyti SUDIE
Atsakyti