Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Iden @ 2010 03 28, 19:59)
Sveikos
Manau ,kad galima myleti abiejus vyrus,Aš myliu savo buvusi savo tikrąją ,didzioji meilė ir myliu savo sutuoktini.

Bet ta meilė skirtinga turėtų būti? g.gif
Atsakyti
Prieš trejus metus rašiau šioje temoje ir taip džiaugsmingai aiškinau, kad mano praeities vaiduoklis, kurį ar tai myliu ar tai ne, yra iš tiesų mano nemylimas ir stopūdovai. Norėčiau žinot, kodėl taip nusprendžiau tada. Gal būtų koks atspirties taškas.
Nes laukia "pasimatymai" su vaiduokliu dusyk savaitėj, ir aš vėl kraustausi iš proto, galvodama, ar nereikėtų sužinoti, ką reikštų užmegzt su juo kitus santykius nei pagarbius, su visokiais ten "jūs" ir panašiai...
Kai pagalvoji - košmaras - 17 metų trunkanti meilė vaiduokliui, kuri buvo palaidota 6-erius metus kažkokiam širdies užkampy, ibo maniau, jog tai nesąžininga vyro atžvilgiu, tik paskui paaiškėjo, kad vyras savo vaiduoklę irgi turi, tai meilė atsilaidojo, ir 12 metų trunkanti meilė nuosavam vyrui, tik iš tų dvylikos kokie treji metai buvo turbūt irgi nemeilės dėl įvairių priežasčių.
Ir nesugalvoju, kas yra dabar - meilė vaiduokliui laimi, nes su vaiduokliu neturėjom buities? Ar ten vistik yra ta tikroji meilė? Nes tam vaiduokliui atleisčiau visokias piktadarybes ir surasčiau pateisinimo žodžius, o savo vyrą ėdu kasdien dėl smulkmenų. Bet juk tai greičiausiai buitis ir su vaiduokliu turbūt susiėsčiau dar greičiau...
Tai tiesiog svarstau, ar verta pamėgint užmegzt fizinius ryšius su vaiduokliu, kokiai savaitei dviem niekam nežinant ir "grįžt" pas savo vyrą išsilaksčius ir nusiėmus rožinius akinius, ar neverta, nes sau to neatleisiu ir pačiu netinkamiausiu momentu išsiduosiu ir sugriausiu savo santuoką...
Absurdeskos kažkokios wacko.gif
Kada tai baigsis ir kaip baigsis, labai norėčiau žinot doh.gif
Atsakyti
Kazkada taip buvo.Beja,sakyciau,buvo l.nemalonu-vietoj dvigubos laimes...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 08 17, 01:17)
Absurdeskos kažkokios wacko.gif
Kada tai baigsis ir kaip baigsis, labai norėčiau žinot  doh.gif

Nesibaigs, įtariu, niekada...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 08 17, 01:17)

Kada tai baigsis ir kaip baigsis, labai norėčiau žinot  doh.gif

Tada kai pradesi tai baigineti.. kol kas nieko nedarai juk,tik mastai ir mastai biggrin.gif
nu imk ir pabandyk -ka prarasi? blogiausiu atveju abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2010 08 17, 00:17)
Nes tam vaiduokliui atleisčiau visokias piktadarybes ir surasčiau pateisinimo žodžius, o savo vyrą ėdu kasdien dėl smulkmenų. Bet juk tai greičiausiai buitis ir su vaiduokliu turbūt susiėsčiau dar greičiau...

Man atrodo, kad toks mąstymas, kai, atrodo, atleistum viską, yra daugiau priklausomybės nuo to žmogaus arba priklausomybės nuo jausmų tam žmogui požymis. Stipriai bemylėdama, prisiminkit, kad esat ir jūs pati, mylėkit ir save ne ką mažiau nei vyrus, atsirandančius jūsų gyvenime.
Tas žmogus gal daugiau jums emocinis vaiduoklis, kažkada prarasta galimybė gyventi kitaip, ir dabar jūs labai norite sužinoti, kas būtų, jei...
Jei dabartinis vyras tikrai visai niekam tikęs, neturite ko prarasti, bandykite laimę su vaiduokliu, jei ir vaiduoklis pasirodys nieko vertas, liksite viena ir galėsite ieškotis dar kito vyro, klausimas, ar tada dabartinis vyras nepataps vaiduokliu. Variantų n gali būti, jei tik kalbėsite ir mąstysite, niekas nepasikeis, jei aktyviai veiksite, keisis viskas, tik svarbu išsiaiškinti, ko tiksliai norite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 23, 10:25)
jei aktyviai veiksite, keisis viskas, tik svarbu išsiaiškinti, ko tiksliai norite.  4u.gif

Turbūt ir yra sunkiausia jausmuose išsiaiškinti, ko tiksliai norime...Juk atrodo, su kitu žmogum net žolė būtų žalesnė... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2010 08 23, 10:14)
Turbūt ir yra sunkiausia jausmuose išsiaiškinti, ko tiksliai norime...Juk atrodo, su kitu žmogum net žolė būtų žalesnė... unsure.gif

Svarbu suvokti, ar apskritai norisi permainų, ar tai tik kalbos ir pamąstymai. Kartais juk būna, kad jauti, jog kažkas turi, netgi privalo keistis gyvenime, tada ir keiti jau negalvodama apie pasekmes.
Žolė gali būti žalesnė, tačiau tikrai ne visą laiką. Ar nebus dar pamaudžiau, kai ji pasidarys ruda ir su tuo išsvajotu vaiduokliu g.gif nėra vienareikšmiško sprendimo, reikia žiūrėti savo jausmų ir savo norų 4u.gif
Atsakyti
skirkit daugiau demesio savo jausmu analizei:mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 23, 10:25)
Man atrodo, kad toks mąstymas, kai, atrodo, atleistum viską, yra daugiau priklausomybės nuo to žmogaus arba priklausomybės nuo jausmų tam žmogui požymis. Stipriai bemylėdama, prisiminkit, kad esat ir jūs pati, mylėkit ir save ne ką mažiau nei vyrus, atsirandančius jūsų gyvenime.
Tas žmogus gal daugiau jums emocinis vaiduoklis, kažkada prarasta galimybė gyventi kitaip, ir dabar jūs labai norite sužinoti, kas būtų, jei...
Jei dabartinis vyras tikrai visai niekam tikęs, neturite ko prarasti, bandykite laimę su vaiduokliu, jei ir vaiduoklis pasirodys nieko vertas, liksite viena ir galėsite ieškotis dar kito vyro, klausimas, ar tada dabartinis vyras nepataps vaiduokliu. Variantų n gali būti, jei tik kalbėsite ir mąstysite, niekas nepasikeis, jei aktyviai veiksite, keisis viskas, tik svarbu išsiaiškinti, ko tiksliai norite.  4u.gif

Jau penkiolikos metų žinojau, kad su vaiduokliu ilgi santykiai neišeis, kad maksimum, kiek galėtume išbūt kartu neužmušę viens kito - pora dienų, nors šiaip svarsčiau apie dieną nuo ryto iki vakaro. Kas mane domintų - trumpas vienos nakties (valandos) nuotykis. Katras yra negerai, nes su tuo žmogum ir toliau stumdysiuos nosis į nosį, plius jis pažįsta mano vyrą ir t. t. ir pan.
Dabar žinau dar geriau - aš padaryčiau jį laimingą, jei norėčiau, ir galėčiau užmegzt su juo santykius iki gyvenimo galo, jei norėčiau, jis manęs - ne. Nes aš turėčiau būti ne visai savimi.
Taip kad ką nors daryti - ne, vistik neketinu greičiausiai. Bet kaip prisiverst nieko jam nejaust ne tik tada, kai jį matau sau prieš nosį, bet ir tada, kai nematau - va čia tai klausimas smile.gif Dažniau matyt greičiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi su tuom nesusidurus, manau, kad negalima myleti dvieju vyru iskart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 12 rugsėjo 2010 - 17:35
Imanoma. Tik tos meiles yra skirtingos. Viena ir senesne, buitine ir truputi atsibodus... Antra yra beprotiskas isimylejimas, be buities ir nepastebint jokiu minusu. Del to ir kankinasi zmones, nes nezino kuri rinktis. O gal ta senoji meile mirsta po truputi, nes leidziame sau isimyleti nauja zmogu?
Reik ieskoti #3 biggrin.gif
Atsakyti