Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 14:00)
As negaliu, jus negalite, kitas negali ir t.t. Bet niekas negali teigti 100 procentu nei jus, nei as, nei dar kas kitas, kad kitas negali, ar kad jo jausmai yra netikri. Sis pasaulis ir yra nuostabus, kad jame viskas gali buti, ypac kai kalba eina apie jausmus.

Vis tik manau, kad teigiant, kad myli du, jausmai yra netikri.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 16:13)

taigi manot....nieks nepamatuos kito meilės jausmo.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 15:13)

Kuo remiantis jus tai teigiate? Is kur zinote?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 16:27)

ji mano. o manyti galima bet ką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 15:33)
ji mano.  o manyti galima bet ką.  smile.gif

Bet ar tai privalo buti TIESA g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 14:27)

Žinoma, manau tik subjektyviai. Bet tiesiog manau, kad vienas jausmas gali būti tikras, atsakomybė vienam žmogui yra visapusiška. Meilė vienam yra stipri ir tikra. Nes "mylint" pvz. du, reikia tai slėpti, nes abu bus ir skaudinami, nežinodami, ar yra mylimi.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 15:50)
Žinoma, manau tik subjektyviai. Bet tiesiog manau, kad vienas jausmas gali būti tikras, atsakomybė vienam žmogui yra visapusiška. Meilė vienam yra stipri ir tikra. Nes "mylint" pvz. du, reikia tai slėpti, nes abu bus ir skaudinami, nežinodami, ar yra mylimi.

Meile buna visokia, kaip ir zmones ja jauciantys.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 13:33)
ji mano.  o manyti galima bet ką.  smile.gif

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 13:39)
Bet ar tai privalo buti TIESA  g.gif

Čia yra žmogaus nuomonė, kuri neturi reikšti tiesos. Kiekvienas turim savo nuomonę apie vienokius ir kitokius dalykus, jos būna skirtingos, tad NĖRA teisingiausios nuomonės. Aš taipogi manau, kad neįmanoma vienodai mylėti dviejų vyrų (ar moterų) vienu metu. Manau gali simpatizuot, žavėtis keliais iškart, bet mylėti ne. Kas nėra patyręs tos tikros meilės galbūt to ir neįsivaizduoja.

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 14:02)
Meile buna visokia, kaip ir zmones ja jauciantys.

Meilė būna visokia ir visiems kitokia, bet dviejų partnerių meilė būna tokia, kokios tu kitam nejausi. Kodėl? Todėl, kad į ją įeina ir seksualinis potraukis vienas kitam. Štai jums ir skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 15:26)
Čia yra žmogaus nuomonė, kuri neturi reikšti tiesos. Kiekvienas turim savo nuomonę apie vienokius ir kitokius dalykus, jos būna skirtingos, tad NĖRA teisingiausios nuomonės. Aš taipogi manau, kad neįmanoma vienodai mylėti dviejų vyrų (ar moterų) vienu metu. Manau gali simpatizuot, žavėtis keliais iškart, bet mylėti ne. Kas nėra patyręs tos tikros meilės galbūt to ir neįsivaizduoja.
Meilė būna visokia ir visiems kitokia, bet dviejų partnerių meilė b
ūna tokia, kokios tu kitam nejausi. Kodėl? Todėl, kad į ją įeina ir seksualinis potraukis vienas kitam. Štai jums ir skirtumas.

Būtent. Lygiai taip ir manau. Tik manau, nesakiau, kad tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 16:26)
1. Čia yra žmogaus nuomonė, kuri neturi reikšti tiesos. Kiekvienas turim savo nuomonę apie vienokius ir kitokius dalykus, jos būna skirtingos, tad NĖRA teisingiausios nuomonės. Aš taipogi manau, kad neįmanoma vienodai mylėti dviejų vyrų (ar moterų) vienu metu. Manau gali simpatizuot, žavėtis keliais iškart, bet mylėti ne. Kas nėra patyręs tos tikros meilės galbūt to ir neįsivaizduoja.

2. Meilė būna visokia ir visiems kitokia, bet dviejų partnerių meilė būna tokia, kokios tu kitam nejausi. Kodėl? Todėl, kad į ją įeina ir seksualinis potraukis vienas kitam. Štai jums ir skirtumas.

1. Reiskiant savo nuomone, dar reikia palikti prielaidas klaidai. Nes nuomone, ne visada yra tiesa, kaip tiesa nuomone. Jei zmogaus protas yra ribotas, o kiekvieno zmgaus toks yra, nes jis savo nuomone uzdeda sau, savo protui ribas, tai nereiskia, kad tai teisinga, o svarbiausia, kad negalima abejoti jos teisingumu kitam asmeniui. Abejojimas netapatu menkinimui.

2. Kas is musu cia jau tokios dideles meiles ekspertes, kad jau taip gerai zinome kas imanoma kas ne... Va jus, kaip issiaiskinome, negalite pamilti alkoholiko, o as galiu ir iki siolei myliu ir ka... Zmogu myli ne toks koks jis yra, o uz tai kad jis yra aplamai, visa jo visuma nepreparuojant tai man tinka, tai ne. TAigi viena is jusu isivaizduojamu meiles prielaidu supliuksta, lygiai ir cia, jei jus negalite, tai dar nereiskia, kad kiti negali. Meiles vyrui atmainu yra aibes. Net viena pora per ilga kartu gyvenimo laikotarpi pereina per skirtingas meiles stadijas, tai kodel negali buti vienu metu skirtingos meiles stadijos, skirtingiems vyrams...
Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 16:36)
Būtent. Lygiai taip ir manau. Tik manau, nesakiau, kad tai tiesa.

As visada abejoju teismukiska nuomone, kuri neturi paklaidu.

Jei jus, as ar kitos panasiai, ar kitaip mano tai dar nera tiesa. Lyiai taip pat tai nereiskia, kad si nuomone yra sventa karve ir ja negalima abejoti. Ka mes ir darome. Lyginame nuomones. Tai ir yra diskusijojs esme. Tik gaila, ne visi tai suvokia.

Ir pagaliau, ar jus sovkiat kas yra tiesa...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 15:44)
Papildyta:
As visada abejoju teismukiska nuomone, kuri neturi paklaidu.

Jei jus, as ar kitos panasiai, ar kitaip mano tai dar nera tiesa. Lyiai taip pat tai nereiskia, kad si nuomone yra sventa karve ir ja negalima abejoti. Ka mes ir darome. Lyginame nuomones. Tai ir yra diskusijojs esme. Tik gaila, ne visi tai suvokia.

Ir pagaliau, ar jus sovkiat kas yra tiesa...

Aš niekur nesakiau, kad pasakiau absoliučią tiesą. O Jūs vis teigiate, kad būtent taip padariau. Va šito nesuprantu. Net parašiau, kad manau subjektyviai, o Jūs vėl: "šventa karvė" lotuliukas.gif Tiesiog MAN neįmanoma mylėti dviejų vienu metu, nes jei meilė tikra, dovanoji ją vienam...
Atsakyti
meilė ne dovana, tai jausmas. o jausmai-kaip karvė ant ledo, niekad nežinai, kaip pasisuks biggrin.gif
Atsakyti