QUOTE(LandL84 @ 2011 01 02, 12:26)
Mama Irute, kai vienas žmogus ameniškai tam žmogui taiko kokius tai komentarus, kritika, kurie gali būti netgi labai menkinantys, taip ir paveikia būtent tą žmogų, pašalinio tai neliečia. Ledinė taip pasijautė, prisipažinsiu, kad vienoje temoje ir aš esu ašarą nubraukus, dėl Moontės kritikos būtent man. Tai tiek.
Kiekvienas galime įsivaizduoti meilę kitaip. Tad taip teigti, Irute, būtų neteisinga, kad nesame jos patyrusios. Kiekvienas už save esame garantuoti, ką esame patyrę, o ko ne. Pagal tai mes ir sprendžiam, kad atrodo neįmanoma vienodai mylėti ir geisti dviejų žmonių, jei tikrai nuoširdžiai myli ir nori su tuo žmogum praleisti visą likusį gyvenimą.. tenka rinktis, vienas arba kitas.
Va aš ir sakau, kad jums abiem paranoja - nieko asmeniško moonte neturi, tarp eilučių išsifantazuojat, o dar ašarą braukiat, tyliu..
Problema ne moontėje, problema kita - jūsų abiejų nesugebėjimas normaliai dalyvauti diskusijoje/se. Tema apie ką? Atsakau - ar galima mylėti du vyrus vienu metu? Apie tai ir rutuliojama, ir montės postai būna labai į temą. Kol jūs diskutuojat tai viskas gerai, bet kai atlekiat ginčytis su intonacija - ne, vat aš tai niekada, todėl tai yra ne tai, o tai, ir užsiciklinusios įsikandusios valkiojat tą patį kaulą bei prie žodžių kabinėjatės. Kas natūriai sukelia susierzinimą ir kartais būnat kiek pakūtentos (pamenu kaip tu mane užknisai su restoranais/ne restoranais ir apartamentais/ne apartamentais tokį totalų durą įjungus, lyg nesuprastum apie ką kalba eina, kad norėjosi išvis pasiusti gerbiamąją kur nors necenzūriškai)
O dabar į temą - meilė nėra suplanuotas gyvenimas kartu susiėmus už rankų iki gyvenimo pabaigos. Taip, tai gali būti meilės pasekmė ir pageidautina. Bet... gyvenimas yra ne tik gražus, būna meilė ir be atsako, kuri tupės širdies kertelėje iki gyvenimo pabaigos, tačiau gyvenime dar gali sutikti kitą žmogų, kurį tikrai nuoširdžiai mylėsi, nuo jo iš proto kraustysiesi ir t. t. ir...kaip Moontė sakė, tik iš didelės meilės yra įmanomas pasiaukojimas, savo ambicijų nuslopinimas ir atleidimas. Ir atleidimas ne tik neištikimybės, būna ir kitokių paklydimų
Toliau - nesuprantu pasakymo ,,Kiekvienas galime įsivaizduoti meilę kitaip''. Kaip tą meilę galima įsivaizduoti? Na nebent prisiskaičius romanų? Jausmą juk patiri arba ne, vieniems tai duota pajausti ir išgyventi, kitiems - ne.
Taigi - du vyrus mylėti vienu metu galima
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 02, 14:27)
Suskaiciuoti negalima,bet... jausti daugiau ar maziau galima...

Meile abstraktus dalykas,kiekvienas ja supranta savaip...o jus ja bandote "ikisti" i remus
Prašau neiškreipti mano žodžių, priešingai sakau, kad jos įkišti į rėmus ar suskaičiuoti/išmatuoti neįmanoma. Žinai, kai Zolotuchino paklausė, už ką jis taip myli Visockį, tai jis atsakė - jeigu žinočiau už ką, tai jau būtų ne meilė, o tik geri santykiai. Atsakiau?