Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 11:35)
Ji tokia ir yra. Vienoje temoje net ašarą nubraukiau nuo jos pykčio išliejimo. Bet dabar galvoju: et, geriau pasijuokti ir tiek. Žmogus persisunkęs piktumu, tik jam ir blogiau. O kas man? Tegul šaudo pykčio, arogancijos ir visažiniškumo kulkomis. Juokas čia pats geriausias vaistas.

Mergos, a Jums paranoja? Pačios užsiciklinusios ginčyjatės draskotės bele draskytis, o varot, kad Moonte pikčiūrna biggrin.gif Priešingai - skaitydama jos postus randu daug išminties, toleracijos. smile.gif O judviejų su land ir dar gordono postus visus galima išversti į vieną kalba: 2*2=4 ir ne kitaip, taškas, hau, aš taip manau, žinau.... užsipuolė biggrin.gif O kai jau apie meilę pradėjot aritmetine kalba kalbėt, tai jau visai pšėprašėm schmoll.gif Akivaizdu, kad neteko jums, mergaitės, tikros meilės išgyventi, bet aišku, tam irgi reikia subręsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 02, 10:20)
Mergos, a Jums paranoja? Pačios užsiciklinusios ginčyjatės draskotės bele draskytis, o varot, kad Moonte pikčiūrna biggrin.gif Priešingai - skaitydama jos postus randu daug išminties, toleracijos. smile.gif O judviejų su land ir dar gordono postus visus galima išversti į vieną kalba: 2*2=4 ir ne kitaip, taškas, hau, aš taip manau, žinau.... užsipuolė biggrin.gif O kai jau apie meilę pradėjot aritmetine kalba kalbėt, tai jau visai pšėprašėm schmoll.gif Akivaizdu, kad neteko jums, mergaitės, tikros meilės išgyventi, bet aišku, tam irgi reikia subręsti biggrin.gif

Mama Irute, kai vienas žmogus ameniškai tam žmogui taiko kokius tai komentarus, kritika, kurie gali būti netgi labai menkinantys, taip ir paveikia būtent tą žmogų, pašalinio tai neliečia. Ledinė taip pasijautė, prisipažinsiu, kad vienoje temoje ir aš esu ašarą nubraukus, dėl Moontės kritikos būtent man. Tai tiek.
Kiekvienas galime įsivaizduoti meilę kitaip. Tad taip teigti, Irute, būtų neteisinga, kad nesame jos patyrusios. Kiekvienas už save esame garantuoti, ką esame patyrę, o ko ne. Pagal tai mes ir sprendžiam, kad atrodo neįmanoma vienodai mylėti ir geisti dviejų žmonių, jei tikrai nuoširdžiai myli ir nori su tuo žmogum praleisti visą likusį gyvenimą.. tenka rinktis, vienas arba kitas.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 27, 14:39)
jums aiškiai pasakė -nedominat jūs jos kaip žmogus. tik mintys.
baikit svaigt kaip visai jus amžinai visur puola.
jei taip blogai kad net verkiate-yra viena paprasta išeitis- paspaudžiat dešiniam kampe raudoną kryžiuką ir visi blogumai ir puolimai baigiasi. iškart.atsakant į temą-aš pritariu nuomonei kad galima mylėti du vyrus.

čia turėtų būti kažkas panašaus į: ne jūsų kur ir kokį kryčiuką man spausti tongue.gif
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Al Capone @ 2010 12 28, 02:04)
Perskaičiau moteryčių komentarus ir nustebau. Kaip vyrai yra tarkuojami, jeigu turi antrą moterį, o čia didesnė pusė nori antro vyro (ir turi). Aš tam neprieštarauju (čia jūsų reikalas), bet kam jūs norite būti šventesnės už popiežių. Ar jūs apie tai pasakote savo teisėtiems vyrams?

Žinoma! brunette.gif
Papildyta:
QUOTE((:Giedre:) @ 2010 12 29, 11:06)
manau tikrai sunku būtų apsispręsti kurį pasirinkti, tačiau rinkčiausi tą, kuris mane myli ir su kuriuo man geriau  4u.gif

o kaip su Tavo jausmų pilnatve? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 12 29, 23:06)
Manau,kad geriau kai abieju jausmai vienodi,bet...jei jau tektu rinktis,tai geriau tegul karsciau myli vyras ,nei moteris,kad ji jaustu esanti geidziamesne,o ne atvirksciai...

Meilė yra arba ne, nesuprantu to karščiau šalčiau, kur tas termometras, o jeigu galima suskaičiuoti, tai čia jau kalba ne apie meilę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 02, 14:12)
Meilė yra arba ne, nesuprantu to karščiau šalčiau, kur tas termometras, o jeigu galima suskaičiuoti, tai čia jau kalba ne apie meilę bigsmile.gif

Suskaiciuoti negalima,bet... jausti daugiau ar maziau galima... ax.gif Meile abstraktus dalykas,kiekvienas ja supranta savaip...o jus ja bandote "ikisti" i remus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 02, 12:26)
Mama Irute, kai vienas žmogus ameniškai tam žmogui taiko kokius tai komentarus, kritika, kurie gali būti netgi labai menkinantys, taip ir paveikia būtent tą žmogų, pašalinio tai neliečia. Ledinė taip pasijautė, prisipažinsiu, kad vienoje temoje ir aš esu ašarą nubraukus, dėl Moontės kritikos būtent man. Tai tiek.
Kiekvienas galime įsivaizduoti meilę kitaip. Tad taip teigti, Irute, būtų neteisinga, kad nesame jos patyrusios. Kiekvienas už save esame garantuoti, ką esame patyrę, o ko ne. Pagal tai mes ir sprendžiam, kad atrodo neįmanoma vienodai mylėti ir geisti dviejų žmonių, jei tikrai nuoširdžiai myli ir nori su tuo žmogum praleisti visą likusį gyvenimą.. tenka rinktis, vienas arba kitas.

Va aš ir sakau, kad jums abiem paranoja - nieko asmeniško moonte neturi, tarp eilučių išsifantazuojat, o dar ašarą braukiat, tyliu.. biggrin.gif
Problema ne moontėje, problema kita - jūsų abiejų nesugebėjimas normaliai dalyvauti diskusijoje/se. Tema apie ką? Atsakau - ar galima mylėti du vyrus vienu metu? Apie tai ir rutuliojama, ir montės postai būna labai į temą. Kol jūs diskutuojat tai viskas gerai, bet kai atlekiat ginčytis su intonacija - ne, vat aš tai niekada, todėl tai yra ne tai, o tai, ir užsiciklinusios įsikandusios valkiojat tą patį kaulą bei prie žodžių kabinėjatės. Kas natūriai sukelia susierzinimą ir kartais būnat kiek pakūtentos (pamenu kaip tu mane užknisai su restoranais/ne restoranais ir apartamentais/ne apartamentais tokį totalų durą įjungus, lyg nesuprastum apie ką kalba eina, kad norėjosi išvis pasiusti gerbiamąją kur nors necenzūriškai) biggrin.gif
O dabar į temą - meilė nėra suplanuotas gyvenimas kartu susiėmus už rankų iki gyvenimo pabaigos. Taip, tai gali būti meilės pasekmė ir pageidautina. Bet... gyvenimas yra ne tik gražus, būna meilė ir be atsako, kuri tupės širdies kertelėje iki gyvenimo pabaigos, tačiau gyvenime dar gali sutikti kitą žmogų, kurį tikrai nuoširdžiai mylėsi, nuo jo iš proto kraustysiesi ir t. t. ir...kaip Moontė sakė, tik iš didelės meilės yra įmanomas pasiaukojimas, savo ambicijų nuslopinimas ir atleidimas. Ir atleidimas ne tik neištikimybės, būna ir kitokių paklydimų brunette.gif
Toliau - nesuprantu pasakymo ,,Kiekvienas galime įsivaizduoti meilę kitaip''. Kaip tą meilę galima įsivaizduoti? Na nebent prisiskaičius romanų? Jausmą juk patiri arba ne, vieniems tai duota pajausti ir išgyventi, kitiems - ne. bigsmile.gif
Taigi - du vyrus mylėti vienu metu galima bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 01 02, 14:27)
Suskaiciuoti negalima,bet... jausti daugiau ar maziau galima... ax.gif Meile abstraktus dalykas,kiekvienas ja supranta savaip...o jus ja bandote "ikisti" i remus blink.gif

Prašau neiškreipti mano žodžių, priešingai sakau, kad jos įkišti į rėmus ar suskaičiuoti/išmatuoti neįmanoma. Žinai, kai Zolotuchino paklausė, už ką jis taip myli Visockį, tai jis atsakė - jeigu žinočiau už ką, tai jau būtų ne meilė, o tik geri santykiai. Atsakiau? brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 02, 13:50)
Va aš ir sakau, kad jums abiem paranoja - nieko asmeniško moonte neturi, tarp eilučių išsifantazuojat, o dar ašarą braukiat, tyliu.. biggrin.gif
Problema ne moontėje, problema kita - jūsų abiejų nesugebėjimas normaliai dalyvauti diskusijoje/se. Tema apie ką? Atsakau - ar galima mylėti du vyrus vienu metu? Apie tai ir rutuliojama, ir montės postai būna labai į temą. Kol jūs diskutuojat tai viskas gerai, bet kai atlekiat ginčytis su intonacija - ne, vat aš tai niekada, todėl tai yra ne tai, o tai, ir užsiciklinusios įsikandusios valkiojat tą patį kaulą bei prie žodžių kabinėjatės. Kas natūriai sukelia susierzinimą ir kartais būnat kiek pakūtentos (pamenu kaip tu mane užknisai su restoranais/ne restoranais ir apartamentais/ne apartamentais tokį totalų durą įjungus, lyg nesuprastum apie ką kalba eina, kad norėjosi išvis pasiusti gerbiamąją kur nors necenzūriškai) biggrin.gif
O dabar į temą - meilė nėra suplanuotas gyvenimas kartu susiėmus už rankų iki gyvenimo pabaigos. Taip, tai gali būti meilės pasekmė ir pageidautina. Bet... gyvenimas yra ne tik gražus, būna meilė ir be atsako, kuri tupės širdies kertelėje iki gyvenimo pabaigos, tačiau gyvenime dar gali sutikti kitą žmogų, kurį tikrai nuoširdžiai mylėsi, nuo jo iš proto kraustysiesi ir t. t. ir...kaip Moontė sakė, tik iš didelės meilės yra įmanomas pasiaukojimas, savo ambicijų nuslopinimas ir atleidimas. Ir atleidimas ne tik neištikimybės, būna ir kitokių paklydimų brunette.gif
Toliau - nesuprantu pasakymo ,,Kiekvienas galime įsivaizduoti meilę kitaip''. Kaip tą meilę galima įsivaizduoti? Na nebent prisiskaičius romanų? Jausmą juk patiri arba ne, vieniems tai duota pajausti ir išgyventi, kitiems - ne. bigsmile.gif
Taigi - du vyrus mylėti vienu metu galima bigsmile.gif

Na, dabar tikrai necituosiu ir pirštu nerodysiu kur ir kas buvo pasakyta smile.gif tebūnie tai tik mūsų reikalas. Aš pvz net nepamenu tokio atvejo, kad Moonte bent kartą būtų su manim dėl ko nors sutikusi, na gal priėmusi būtent mano tokį ar kitokį požiūrį, bet ji mėgsta užkišt tai su savo ir niekada nenusileis. Na tai jos reikalas, tik kartais per daug arti ji prieina ir duria, nežinodama ką daro ir kodėl. Na toks ji žmogus turbūt, ką padarysi, visokių yra visokių reikia.
Dėl tos diskusijos, kurioje jus užknisau (atsiprašau), žiūrėjau į viską kitaip, nes gyvenu visuomenėje, šalyje, kur į tokius dalykus žiūrima būtent taip kaip rašiau. Kur gyvename, prie to prisitaikom, keičiamės. Kaita yra nuolatinis dalykas tiems, kas ją į save įsileidžia.
Norėjau pasakyti "Kiekvienas galime įsivaizduoti tikrą meilę kitaip", praleidau vieną žodį, tad čia reiškmė kiek ir pasikeitė, mano klaida.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 02, 15:07)
Na, dabar tikrai necituosiu ir pirštu nerodysiu kur ir kas buvo pasakyta  smile.gif tebūnie tai tik mūsų reikalas. Aš pvz net nepamenu tokio atvejo, kad Moonte bent kartą būtų su manim dėl ko nors sutikusi, na gal priėmusi būtent mano tokį ar kitokį požiūrį, bet ji mėgsta užkišt tai su savo ir niekada nenusileis. Na tai jos reikalas, tik kartais per daug arti ji prieina ir duria, nežinodama ką daro ir kodėl. Na toks ji žmogus turbūt, ką padarysi, visokių yra visokių reikia.
Dėl tos diskusijos, kurioje jus užknisau (atsiprašau), žiūrėjau į viską kitaip, nes gyvenu visuomenėje, šalyje, kur į tokius dalykus žiūrima būtent taip kaip rašiau. Kur gyvename, prie to prisitaikom, keičiamės. Kaita yra nuolatinis dalykas tiems, kas ją į save įsileidžia.
Norėjau pasakyti "Kiekvienas galime įsivaizduoti tikrą meilę kitaip", praleidau vieną žodį, tad čia reiškmė kiek ir pasikeitė, mano klaida.

smile.gif

O Tu nors kartą nusileidai, na vat taip ranką prie širdies pridėk, žiūrėk man tiesiai į akis ir pasakyk - nusileidai? bigsmile.gif
O dėl per arti - tai prieis tiek, kiek prisileisi g.gif
O tai kur Tu gyveni, jeigu ne paslaptis? Galų gale gale aiškinom aiškinom visos Tau skirtumus, apsišaudėm ir išsiskirstėm kiekviena su savo nuomone biggrin.gif
Nu sorry, gal aš kažko nesuprantu, bet nesugebu įsivaizduot nei meilės, nei tikros meilė, na ji tiesiog... kaip čia pasakius g.gif ateina netikėtai ir kiekvienam skirtingai - kartais kaip uraganas užpuola, o kartais iš lėto kaip pavasaris lėtai lėtai išsiskleidžia, ir neįmanoma įsivaizduoti kaip ir kas bus, na nemoku matyt išsireikšti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 02, 15:53)
O Tu nors kartą nusileidai, na vat taip ranką prie širdies pridėk, žiūrėk man tiesiai į akis ir pasakyk - nusileidai? bigsmile.gif

Irka, negi nematai, kad protingas ir simpatiškas žmogus su tavim bendrauja, ko kimbi, kaip kokia žiežula... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 02, 17:08)
Irka, negi nematai, kad protingas ir simpatiškas žmogus su tavim bendrauja, ko kimbi, kaip kokia žiežula...  biggrin.gif

blink.gif Kas čia per familiarumai? bebe.gif Man ką niką pasikeisti teks - visi žmonės kaip žmonės, o mane jau vardu kviečia ir tujina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 02, 14:53)
O dėl per arti - tai prieis tiek, kiek prisileisi g.gif
O tai kur Tu gyveni, jeigu ne paslaptis? Galų gale gale aiškinom aiškinom visos Tau skirtumus, apsišaudėm ir išsiskirstėm kiekviena su savo nuomone biggrin.gif
Nu sorry, gal aš kažko nesuprantu, bet nesugebu įsivaizduot nei meilės, nei tikros meilė, na ji tiesiog... kaip čia pasakius g.gif ateina netikėtai ir kiekvienam skirtingai - kartais kaip uraganas užpuola, o kartais iš lėto kaip pavasaris lėtai lėtai išsiskleidžia, ir neįmanoma įsivaizduoti kaip ir kas bus, na nemoku matyt išsireikšti g.gif

Dedu ranką prie širdies ir sakau, kad nusleidžiu smile.gif
Gyvenu Didžiojoje Britanijoje, ne paslaptis 4u.gif
Sunku žodžiais apibūdinti meilės jausmą, jų turbūt niekada ir nesurasim smile.gif
Atsakyti
Aš klausiu ar apie antrą meilę pasakote savo vyrams todėl, kad kitoje diskusijoje dauguma moterų yra kategoriškos: jeigu suzinosiu apie vyro neištikimybę - skyrybos be kalbų. Jeigu liksiu gyventi kartu - neatleisiu iki gyvenimo pabaigos.

Mielosios, o ką čia suokiate. Kai kurios iš čia rašančių apie galimą meilę dviem vyrams, kitoje diskusijoje vyrų nuklydimus kategoriškai smerkiate. Tik nereikia pasakoti, kad meilė kitam vyrui ir vyro nuklydimas į šoną yra skirtingi dalykai. Jeigu mylite ir kitą vyrą ir tas vyras tai žino, tai tik laiko klausimas kada su juo pradėsite mėgautis uždraustu vaisiu. T.y. irgi nuklysite į šoną

Gyvenime visko atsitinka. Bet tai ir vadinkite tikrais vardais o ne bla...***...bla. Jeigu norite pabandyti su kitu, tai ir sakykite taip. Jei norite pakaitomis mėgautis dviem vyrais (vienas papildo kitą), tai ir sakykite taip.

Geriausias topas - ne viename pasisakyme: noriu patirti tokius virpuliukus, kurie buvo meilės pradžioje. Tik reikia pasiaiškinti, kas kiek laiko tų virpuliukų nori. Jeigu kas savaitę, tai gali būti asmeninė katastrofa.
Atsakyti
Mane labai stebina tokie kategoriski postai.

O ka, jei jau kas nepateisina, negali suprasti toks reiskinys nebe egzistuoja? O kad taip butu, bet deja gyvenimas neprognozuojamas.

Mes galim pasistengti suprasti, bet ne viska galime pateisinti. Todel manyciau, nereikia tai tapatinti su tuo, jog cia pasisakiusieji uz galimus jausmus dviem, pateisina neistikimybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 sausio 2011 - 22:10