Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

meilė dviems yra katastrofa. laikinas dalykas, todėl slepiamas, tikintis, kad viena meilė, nelegalioji, praeis savaime.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 02, 19:53)
1. Dedu ranką prie širdies ir sakau, kad nusleidžiu  smile.gif
2. Gyvenu Didžiojoje Britanijoje, ne paslaptis  4u.gif
3. Sunku žodžiais apibūdinti meilės jausmą, jų turbūt niekada ir nesurasim smile.gif

1. Meluoji, man ne biggrin.gif
2. DB Macdonaldas laikomas restoranu? blink.gif Vadinasi aš kitoj DB buvau blink.gif Apartamntų kalusimu tas pats blink.gif
3. Va va ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Al Capone @ 2011 01 02, 21:13)
Aš klausiu ar apie antrą meilę pasakote savo vyrams todėl, kad kitoje diskusijoje dauguma moterų yra kategoriškos: jeigu suzinosiu apie vyro neištikimybę - skyrybos be kalbų. Jeigu liksiu gyventi kartu - neatleisiu iki gyvenimo pabaigos.

Mielosios, o ką čia suokiate. Kai kurios iš čia rašančių apie galimą meilę dviem vyrams, kitoje diskusijoje vyrų nuklydimus kategoriškai smerkiate. Tik nereikia pasakoti, kad meilė kitam vyrui ir vyro nuklydimas į šoną yra skirtingi dalykai. Jeigu mylite ir kitą vyrą ir tas vyras tai žino, tai tik laiko klausimas kada su juo pradėsite mėgautis uždraustu vaisiu. T.y. irgi nuklysite į šoną

Gyvenime visko atsitinka. Bet tai ir vadinkite tikrais vardais o ne bla...***...bla. Jeigu norite pabandyti su kitu, tai ir sakykite taip. Jei norite pakaitomis mėgautis dviem vyrais (vienas papildo kitą), tai ir sakykite taip.

Geriausias topas - ne viename pasisakyme: noriu patirti tokius virpuliukus, kurie buvo meilės pradžioje. Tik reikia pasiaiškinti, kas kiek laiko tų virpuliukų nori. Jeigu kas savaitę, tai gali būti asmeninė katastrofa.

Ne iš tos pusės vartote, gerbiamasis schmoll.gif Esmė - ne uždraustas vaisius, tam meilė nėra būtina sąlyga, esmė - pati meilė. Na vat užlenka ir viskas, dažniausiai tai būna laikinas susižavėjimas, bet kol tai suvoki turi praeiti tam tikras laiko tarpas, o ir su savim reikia labai stipriai padirbėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 02, 12:20)
Mergos, a Jums paranoja? Pačios užsiciklinusios ginčyjatės draskotės bele draskytis, o varot, kad Moonte pikčiūrna biggrin.gif Priešingai - skaitydama jos postus randu daug išminties, toleracijos. smile.gif O judviejų su land ir dar gordono postus visus galima išversti į vieną kalba: 2*2=4 ir ne kitaip, taškas, hau, aš taip manau, žinau.... užsipuolė biggrin.gif O kai jau apie meilę pradėjot aritmetine kalba kalbėt, tai jau visai pšėprašėm schmoll.gif Akivaizdu, kad neteko jums, mergaitės, tikros meilės išgyventi, bet aišku, tam irgi reikia subręsti biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(LandL84 @ 2011 01 02, 20:53)
Dedu ranką prie širdies ir sakau, kad nusleidžiu  smile.gif
Gyvenu Didžiojoje Britanijoje, ne paslaptis  4u.gif
Sunku žodžiais apibūdinti meilės jausmą, jų turbūt niekada ir nesurasim smile.gif

jūs? nusileidžiate? neteko matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 03, 12:23)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
jūs? nusileidžiate? neteko matyti  biggrin.gif

O tai kas Tau neaišku - pasakė, kad nusileidžia, vadinasi taip ir skaitai - nusileidžia, o kas Tau atrodo, tai yra kiti dalykai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 03, 13:33)
O tai kas Tau neaišku - pasakė, kad nusileidžia, vadinasi taip ir skaitai - nusileidžia, o kas Tau atrodo, tai yra kiti dalykai biggrin.gif

Tave irgi su Naujais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 03, 12:39)
Tave irgi su Naujais  biggrin.gif  biggrin.gif

tankju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2011 01 02, 00:05)
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 30, 12:32)

O aš manau, kad galima mylėt 2 vyrus. smile.gif

Ar apie tai pasakai savo vyrui?

Čia šia tema mirksiukas.gif

Olegas Lapinas

Atsakyti
[quote=LosAngeles,2011 01 03, 13:49]
Ar apie tai pasakai savo vyrui?
[/quote]

Olegas Lapinas
[/quote]

Žinau, tik viena - jei būčiau neištikima, bet mylėčiau vyrą - jokiu būdu jam to nepasakyčiau. schmoll.gif Jei nemylėčiau ir nenorėčiau su juo toliau būt - tuomet taip -PASAKYČIAU. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 03, 11:17)
1. Meluoji, man ne biggrin.gif
2. DB Macdonaldas laikomas restoranu? blink.gif Vadinasi aš kitoj DB buvau blink.gif Apartamntų kalusimu tas pats blink.gif
3. Va va ax.gif
Papildyta:

Ne iš tos pusės vartote, gerbiamasis schmoll.gif Esmė - ne uždraustas vaisius, tam meilė nėra būtina sąlyga, esmė - pati meilė. Na vat užlenka ir viskas, dažniausiai tai būna laikinas susižavėjimas, bet kol tai suvoki turi praeiti tam tikras laiko tarpas, o ir su savim reikia labai stipriai padirbėti bigsmile.gif

1. Nemeluoju rolleyes.gif
2. DB restoranas yra viešoji vieta, kurioje gaminamas, parduodamas karštas maistas ir ten pat jį galima suvalgyt smile.gif na, tikrai nenoriu vėl pradėt apie tai drinks_cheers.gif

QUOTE(wit @ 2011 01 03, 11:23)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
jūs? nusileidžiate? neteko matyti  biggrin.gif

Gal dar teks pamatyt ax.gif su Naujais ir jus Wit friends.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 03, 15:15)
1. Nemeluoju  rolleyes.gif
2. DB restoranas yra viešoji vieta, kurioje gaminamas, parduodamas karštas maistas ir ten pat jį galima suvalgyt smile.gif na, tikrai nenoriu vėl pradėt apie tai  drinks_cheers.gif
Gal dar teks pamatyt  ax.gif su Naujais ir jus Wit  friends.gif

tobulas pavyzdys nusileidimo - reikės man ten dar kokius penkis kartus apsilankyti, gal aš pakeisiu nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Eslanda,2011 01 03, 15:24]

Olegas Lapinas
[/quote]

Žinau, tik viena - jei būčiau neištikima, bet mylėčiau vyrą - jokiu būdu jam to nepasakyčiau. schmoll.gif Jei nemylėčiau ir nenorėčiau su juo toliau būt - tuomet taip -PASAKYČIAU. doh.gif
[/quote]

zinau tik viena- jei buciau neistikima ir myleciau vyra-butinai pasakyciau, jei nemyleciau-tai nebuciau su juo ax.gif
Atsakyti
[quote=Vifsla,2011 01 03, 18:53]
[/quote]
zinau tik viena- jei buciau neistikima ir myleciau vyra-butinai pasakyciau, jei nemyleciau-tai nebuciau su juo ax.gif
[/quote]
LABAI ABEJOJU biggrin.gif
Atsakyti