Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 11:35)
Ji tokia ir yra. Vienoje temoje net ašarą nubraukiau nuo jos pykčio išliejimo. Bet dabar galvoju: et, geriau pasijuokti ir tiek. Žmogus persisunkęs piktumu, tik jam ir blogiau. O kas man? Tegul šaudo pykčio, arogancijos ir visažiniškumo kulkomis. Juokas čia pats geriausias vaistas.

Nejaugi yra zmoniu, taip giliai priimanciu forumus ir tai, kas juose vyksta? Juk tai net nepazistamu zmoniu samburis po avatarais, ir tiek. Realus gyvenima sir realios problemos - del to kartais gali tekti asara braukti, bet forumai... Juk cia tik laiko stumdymas.
Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 14:09)
Žinau, tiek jau to. Moontės fantazijos lai lieka jai pačiai. Ji išgalvojo mano būdo bruožus, išgalvojo mano šeimos bruožus, pasitelkė fantaziją mano gyvenimui išsigalvoti ir mane pulti biggrin.gif Žinote, kad dar yra ir kreivi veidrodžiai, nesąmonęs rodantys, atrakcionai, iš kurių visi juokiasi? Čia būtent tas variantas biggrin.gif
Papildyta:

Taigi priimu, kaip kreivų veidrodžių atrakcioną, vaikystėje jį mėgau, smagu juoktis iš iškreipto vaizdo, nes žinai, kad tai nėra tiesa. Bet kai tai priimą kaip tiesą ir piktumą rodo, va čia jau bėda. Ir bėda, kad to nesuvokia.  lotuliukas.gif

Cia tai tiesa. Kad Moonte butu pikta, sito kazkaip nesu pastebejes, bet man labiau krito i akis kitas jos keistas bruozas - pomegis fantazuoti, apie pasnekova prikurti tokiu dalyku, kuriu jis net nera sakes (ir kuriama dazniausiai pievos, neturincios nieko bendro su realybe, ir zmogui, zinanciam kaip viskas yra realiai, tokie fantaziju protrukiai atrodo tikrai keisti). Toks jaumas, kad naudojama psichologine taktika "idek zodzius i svetima burna", t. y. prifantazuok apie zmogu nesamoniu, kuriu jis nesakes, ir priversk ji teisintis taip pasnekovas supainiojamas, ir diskusija nukreipiama nuo uzduotos temos link ja uzdavusiojo. Paprastas psichologinis triukas.
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 27, 14:32)
na, o kalbant į temą- galima mylėti du vyrus vienu metu  tongue.gif

Jeigu ta "meile" yra biologine trauka, gal ir galima.

Tarp kitko, egzistuoja tokia seksualine mazuma - "polyamory", pasisakanti uz "meile" ne tarp dvieju, o tarp keliu zmoniu. Jie dar kol kas ne itin aktyvia reiskiasi, dalyvauja tik kitu, didesniu mazumu paraduose bendrai, bet manau su laiku sulauksime ir ju pareiskimu ir apeliavimu i liaudies sazine, nes juk baisi netolerancija leisti tuoktis tik dviems zmonems, o ne trims ar penkiems. Panasu kad jie nusiteike rimtai - turi savo veliavas, simbolika (sirdis ir ant sono gulintis astuonetas - mantematinis begalybes simbolis, reiskiantis "begaline meile"). Aisku, meile as to nepavadinciau, greiciau tikru jausmu painiojima su apatines kuno dalies truputi nukrypusiais nuo naturalios raidos instinktais, bet... Pazanga gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 30, 00:35)

Tarp kitko, egzistuoja tokia seksualine mazuma - "polyamory", pasisakanti uz "meile" ne tarp dvieju, o tarp keliu zmoniu. Jie dar kol kas ne itin aktyvia reiskiasi, dalyvauja tik kitu, didesniu mazumu paraduose bendrai, bet manau su laiku sulauksime ir ju pareiskimu ir apeliavimu i liaudies sazine, nes juk baisi netolerancija leisti tuoktis tik dviems zmonems, o ne trims ar penkiems. Panasu kad jie nusiteike rimtai - turi savo veliavas, simbolika (sirdis ir ant sono gulintis astuonetas - mantematinis begalybes simbolis, reiskiantis "begaline meile"). Aisku, meile as to nepavadinciau, greiciau tikru jausmu painiojima su apatines kuno dalies truputi nukrypusiais nuo naturalios raidos instinktais, bet... Pazanga gi doh.gif

aneeee?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2010 12 29, 22:35)
Jeigu ta "meile" yra biologine trauka, gal ir galima.

Taip, tai vadinasi GEISMAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 30, 10:03)
Taip, tai vadinasi GEISMAS  biggrin.gif

o gal pavadinkim tai gašlumu?.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 30, 11:15)
o gal pavadinkim tai gašlumu?....  g.gif

koks skirtumas, vistiek geeera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 30, 10:17)
koks skirtumas, vistiek geeera  biggrin.gif

nu geeera.... ką jau čia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 30, 12:14)
nu geeera.... ką jau čia... ax.gif

lotuliukas.gif šiaip jau geismas, geidulys, aistra. Gašlumas irgi, bet kaip sudedamoji dalis biggrin.gif
Atsakyti
O aš manau, kad galima mylėt 2 vyrus. smile.gif
Kaip tik dabar kažką panašaus ir jaučiu. Vis pasiilgstu to kito, kaip nekeista. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eslanda @ 2010 12 30, 13:32)
O aš manau, kad galima mylėt 2 vyrus. smile.gif
Kaip tik dabar kažką panašaus ir jaučiu. Vis pasiilgstu to kito, kaip nekeista. doh.gif

nu tai čia biologinė trauka.
gordonas sakė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 30, 12:38)
nu tai čia biologinė trauka.
gordonas sakė. ax.gif

O jau velnias žino, kokia ten trauka, bet faktas - kad trauka. doh.gif
O kai kasdien tau sako, kad pasiilgo, nors ir nieko nebuvo, tai išvis susileist galima. doh.gif
Atsakyti
O aš manau, kad galima mylėt 2 vyrus.
Kaip tik dabar kažką panašaus ir jaučiu. Vis pasiilgstu to kito, kaip nekeista

Ar apie tai pasakai savo vyrui?
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2011 01 02, 00:05)
Ar apie tai pasakai savo vyrui?

Pasakykite nors viena priezasti,kam jam reiketu sakyti ar zinoti g.gif O daug vyru pasisako apie savo "drauges"... blink.gif
Kvailus klausimus uzdavinejate blink.gif blush2.gif
Atsakyti