Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE (Silvute @ 2004 04 18, 12:28)
o dar kad butu galima is dvieju viena padaryti wub.gif

Mokslas nestovi vietoje, gal su laiku pavyks laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Eik i koki nors darba ir abu juos pamirsk wink.gif .Vienas gi visvien bus salia, o jis ir yra pagrindinis ir ne tik tau labai reikalingas. cool.gif
Atsakyti
Tikrai geriausia is dvieju viena sulibdyt...
O buna kartais uzesiu, kai vienas salia,o ir kitas rupi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 04 17, 14:39)
Iliutracija is prostitutes Ramunytes gyvenimelio

laugh.gif nu šitas pvzdys tai man labiausiai patiko laugh.gif
Atsakyti
tiek ir temyli Onute Petra, jei dar su 9 miega.
kaip ne kiekvienai dievas duoda baisu isbandyma netekt vaiko, taip ne kiekvienai tas pats dievas siuncia isbandyma mylet du. ne kiekviena ir aukso puoda per gyvenima islosia. ir tada sako(o tokiu dauguma), kad nera sansu islost.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merida: 26 balandžio 2004 - 08:06
Man regis, mes kalbame ne apie ta pati..

Galima myleti gyvunus, jurininkus, visus vaikus, visus zmones, viskas ok, taciau kai susiduriama personaliai, kur kalbama apie dvasini, protini, fizini atsidavima, susieta su atsakomybe ir pasitikejimu, labai rimtai linkes abejoti tokios galimybes tikrumu..
Atsakyti
QUOTE (Merida @ 2004 04 19, 08:19)
tiek ir temyli Onute Petra, jei dar su 9 miega.
kaip ne kiekvienai dievas duoda baisu isbandyma netekt vaiko, taip ne kiekvienai tas pats dievas siuncia isbandyma mylet du. ne kiekviena ir aukso puoda per gyvenima islosia. ir tada sako(o tokiu dauguma), kad nera sansu islost.
spika siulo abu mest ir susirast trecia....Nu kaip mest zmones, kai juos myli?ar jus myledamos savo vyra sutiktumet ji mest, kad susirastumet KAZKA, ko net nezinai?

Na, Onutes ir Ramunytes isgalvotos istorijos buvo tik kaip pavyzdys, kad myletis ir myleti ne visada yra tas pats. Taip gyvenime gali buti (ir manau, kad buna). TAigi sie isgalvoti pavyzdziai tarsi priemone teoremai irodyti.

As savo vaikus auginu ir neduokdie ju netekti. Bet kazkas ju netenka, vadinasi, tai realu.

Loterijoj ne tik aukso puodo nesu islosus, bet ir kampu beveik niekada neislosiu. Tuo tarpu mano buvusi klasioke vazineja LADA 11-tuku, klausosi muzikos per laimeta muzikini centra, kazkur isleido laimetus 500 litu ir dar po 2-100 litu daznai islosia. Vadinasi, laimeti loterijoj imanoma, tik tikimybe gal nelabai didele.

Dievas siuncia isbandyma jausti begaline simpatija dviem zmonem, pati zianau, ka tai reiskia. Tik nepainiokim to su meile.

Anksciau, kai gyvendavau viena ir budavau isimylejusi, mano mintys kiaura dina sukdavosi tik apie ta zmogu, o nakti pries uzmigdama tik apie ji ir galvodavau, svajodavau. Parikdavo ir kiti vyrai. Vienas, kad sudetas seksualiai, kitas del to, kad gera humoro jausma turi ir graziai gitara skambina, bet visos mintys ir visa kita budavo skiriama tik tam vieninteliam/

Merida, jei tu manai, kad dievas man nedave galimybes myleti du, tai gal pasidalink, kaip galva isnesa toki minciu, o sirdis jausmu pasidalijima. Man tokiu atveju sie organai tai sprogtu greiciausiai.

Atsakyti
visu vaiku mylet as negaleciau. as myliu tik savo vaika, o kiti man gali tik patikt. kai turesiu antra vaika, ji lygiai taip pat mylesiu kaip ir pirmaji. bet jei isivaikinciau, tai zinau, kad meluociau sakydama, kad myliu juos visus vienodai.

As manau, kad mumyse musyse is tikro issigime supratimas, kas yra meile.
aisku, idealiu atveju ji eina kartu su seksu, bet gyvenant be sekso ji tikrai negrizta i pradine susizavejimo stadija.
arba dar kitaip - jei jau zmones myli vienas kita-tai nebutinai jau kaip triusiai ir islieja savo energija....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merida: 26 balandžio 2004 - 08:08
QUOTE (Merida @ 2004 04 19, 17:00)
kai turesiu antra vaika, ji lygiai taip pat mylesiu kaip ir pirmaji.

Psichologai aiskina, kad tevai, kurie aiskina, kad myli savo vaikus vienodai, meluoja (is pradziu tik sau greiciausiai). Todel, kad neimanoma myleti po lygiai, vienas vis tiek bus -esnis. Atsakomybe, rupestis gali buti vienodas, bet meile kazkuriam vis tiek bus virsesne.

O su meile dviems, kaip matau, argumentu neturi. Ir is kur tu ju gausi? Taip gi nebuna tongue.gif Meile gi yra susijusi ir su begaliniu lytiniu potraukiu, todel as niekaip nesuprantu, kaip cikibrikintis galima noreti su abiem is karto g.gif
Atsakyti
Tureti jausmu dviem vyram is karto tikrai imanoma. Galima netgi buti isimylejus du (o kartais ir daugiau) is karto. Gal netgi panasaus pobudzio ir stiprumo jausmu tureti. Na, o gal vienam siek tiek kitokiu tu jausmu nei kitam tongue.gif. O Meile - tokia TIKRA GILI Meile - nesimeto, kur papuola.
Atsakyti
Na, kol vaizdziai man nepapasakosit, kas vyksta sirdy i galvoj isimylejus du vyrus is karto, galite manyti, jog rasote tusciai. Neitikinamai, ta prasme.
Atsakyti
"...aš mylėjau vieną, o paskui dar kitą, tą, kurį mylėjau, pritrenkiau su plyta ...rolleyes.gif "
na, aš to "vieno" su plyta nepritrenkiau iki galo, tik praregėjau, kad tas "vienas" nebūna vienas, kai nebūna manęs šalia wink.gif
o tas "kitas" būna vienas, kai manęs šalia nebūna ir laukia susitikimų su manim wink.gif
Va, būtent tuo momentu, kol "ieškojau plytos", aš ,ko gero , juos dar abu įsimylėjusi buvau wink.gif
gerai, kad plytos ieškot ilgai nereikėjo, greitai pasitaikė po ranka tinkamo dydžio, būtent tokio dydžio, kuris tiko užmušt to "vieno" meilę ir jį pamiršt.
Galvoje ir širdyje - sumaištis didžiulė dry.gif fiziologinės funkcijos sutrikusios, neduokdie wink.gif
Smurka, tikiuosi vaizdžiai ir nepainiai čia parašiau tongue.gif
Atsakyti