Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 18:17)
Nieko čia gero, jos manyje savo durnais ginčais pažadina agresyvumą aggressive.gif  aggressive.gif tik atsipalaiduoji, tik pradedi skaity, o čia jobtararaj ir vėl šūdo primalta daby tik pasiginčyt aggressive.gif  smoke.gif
Papildyta:

Va kad tiem emociniam parazitam be mūsų būtų nelengva tai sutinku drinks_cheers.gif

biggrin.gif aj . noriu koldūnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:11)

Vertinu jūsų kai kuriuos postus neigiamai, nes kai kurie iš jų priverčia žmogų pasijusti blogai.. juk diskuotuojame, kad aptartume įvairius variantus.. Atsiprašau jei sutrukdžiau diskutuoti į temą..

LandL, tame ir esme, man jusu vertinimai netrukdo, nesvarbu ar jie su zenklu minus, ar plius. Nei jus kalta, nei as kalta, kad zmogus nemoka diskutuoti priimti neigiama nuomone i savo paziuras, pozicija, vertybes. Ar kas kinta jusu gyvenime, kad virtualus personazas Moonte nederamai ivertino jusu posta? Manau, kad ne, bet jis gali kisti tiek kiek jus pati tai leisite. Ir tuomet tai jau ne personazo problema, o asmens, kad nesugebat atsiriboti.

Analogiskai su atleidimu, atleisti visu prima reikia del saves, o ne del prasikaltusio zmogaus, nes neatleidziant tas pyktis, nepasitenkinimas lieka zmoguje, o tai griauna ji kaip asmenybe is vidaus, nera harmonijos, nes pyktis destrukcine jega.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:11)
Žmogaus fizinio pavidalo žinoma nematau smile.gif bet už kiekvieno posto sėdi žmogus, kuris man yra svarbus - kaip jis jaučiasi ir pan..  ax.gif

Melas, bjaurus melas, jeigu Tau rupėtų kaip aš jaučiuosi, tai neerzintum manęs ir nežadintum manyje žvėries aggressive.gif smoke.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:13)
tik per daug neįsijauskite :0 aš galiu parašyti kad esu gražus 30 metis  biggrin.gif ir kad žiauriai blogai jaučiuosi  biggrin.gif
grįžtant prie temos -aš manau kad galima mylėti du vyrus vienu metu. kaip sakoma-jei nori gyventi laimingai susirask vyrą kuris daug uždirba, susirask vyrą kuris tave myli, susirask vyrą kuris yra romantiškas - ir svarbiausia-pasistenk kad jie niekada nesusitiktų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ja ja, tikrai moteriai būtini trys žvėrys: jaguaras - garaže, tigras - lovoje ir asilas - sąskaitų apmokėjimjui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:18)
biggrin.gif  aj . noriu koldūnų  biggrin.gif

Ką tai reiškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 18:19)

Analogiskai su atleidimu, atleisti visu prima reikia del saves, o ne del prasikaltusio zmogaus, nes neatleidziant tas pyktis, nepasitenkinimas lieka zmoguje, o tai griauna ji kaip asmenybe is vidaus, nera harmonijos, nes pyktis destrukcine jega.

na, manau, kad tai neatremiamas argumentas 4u.gif
nors ir ne i tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 18:23)

Ką tai reiškia? g.gif

tai reiškia kad žiauriai labai noriu koldūnų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 18:29)
tai reiškia kad žiauriai labai noriu koldūnų  biggrin.gif  biggrin.gif

Prasom ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 sausio 2011 - 17:34
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 16:17)
Nieko čia gero, jos manyje savo durnais ginčais pažadina agresyvumą aggressive.gif  aggressive.gif tik atsipalaiduoji, tik pradedi skaity, o čia jobtararaj ir vėl šūdo primalta daby tik pasiginčyt aggressive.gif  smoke.gif

unsure.gif nejau jau taip jus nervinu?.. na galime užvesti temą apie pykčio kontrolę, pakalbėtume smile.gif juk Moonte va kaip tik ir pasakė, kad pyktis yra destrukcinė jėga, nepykit, atleiskit juk apie tai ir kalbėjom ax.gif

QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 16:19)
Ar kas kinta jusu gyvenime, kad virtualus personazas Moonte nederamai ivertino jusu posta? Manau, kad ne, bet jis gali kisti tiek kiek jus pati tai leisite. Ir tuomet tai jau ne personazo problema, o asmens, kad nesugebat atsiriboti.

Atsiriboti reikia išties, bet ne visada pavyksta, ypatingai kai paliečiamos asmeninės problemos.. kartais per daug atsiveri ir skauda.. sutinku, kad tai galbūt ir kvaila, nes juk čia tik virtuali erdvė after all..

QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 16:23)
Melas, bjaurus melas, jeigu Tau rupėtų kaip aš jaučiuosi, tai neerzintum manęs ir nežadintum manyje žvėries aggressive.gif  smoke.gif

Soriukas, jei jus erzinu smile.gif stengiuosi būti kiek įmanoma maloni jums, kad tik nevirstumėt žvėrimi friends.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:29)
tai reiškia kad žiauriai labai noriu koldūnų  biggrin.gif  biggrin.gif

aš tai kokį sušiuką arba geldelių provansalietiškam padaže kalčiau, bo jau tuoj pati būsiu kaip koldūnas, prisigaminu, visus pripeniu ir pati prisiėdu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:36)
unsure.gif nejau jau taip jus nervinu?.. na galime užvesti temą apie pykčio kontrolę, pakalbėtume  smile.gif juk Moonte va kaip tik ir pasakė, kad pyktis yra destrukcinė jėga, nepykit, atleiskit juk apie tai ir kalbėjom  ax.gif
Atsiriboti reikia išties, bet ne visada pavyksta, ypatingai kai paliečiamos asmeninės problemos.. kartais per daug atsiveri ir skauda.. sutinku, kad tai galbūt ir kvaila, nes juk čia tik virtuali erdvė after all..
Soriukas, jei jus erzinu smile.gif stengiuosi būti kiek įmanoma maloni jums, kad tik nevirstumėt žvėrimi  friends.gif

blyn, nepagydoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 16:38)
blyn, nepagydoma biggrin.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 18:38)
aš tai kokį sušiuką arba geldelių provansalietiškam padaže kalčiau, bo jau tuoj pati būsiu kaip koldūnas, prisigaminu, visus pripeniu ir pati prisiėdu biggrin.gif

Kuris kasnelis in burna ziuri, ta ir griebk mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gerai būtų jei virtualioje erdvėje ir valgyti galėtume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 18:34)

va kaip tik tokiųųųųų ir norėjau biggrin.gif ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti