pagaliau aš grįžau
Sveikutės
pagaliau aš grįžau
nu ir darbelio šiandien pametėjo
pagaliau aš grįžau
labas vakarelis, kaip gyvuojat? Ka veikinejat?
As neseniai grizau is univero, praejo seminaras sekmingai. Tuoj isgersiu kavos, suvalgysiu Svetlanos sausainiu, paziuresiu viena serija Grey's anatomy ir vel prie mokslu prisesiu
Nezinau kaip speti viska sia savaite... O dar suzinojom, kad greit ir kolis laukia musu
Pabandziau siandien sypsotis nepazistamam vaikinui autobuse
Tipo kibinau ji, norejau patikrinti savo vaikinu kabinimo sugebejimus (paskutini karta taip dariau pries trejus metus, kai susipazinau su saviskiu)... Oj, atpratau nuo kabinimo, nejauku sypsotis svetimam vaikinui, pagauti jo zvilgsni ir nuleisti akis
Ir pries MB nefaina visai... Bet keleta kartu pasitreniravus vel atgausiu buvusia forma
isiunciau nuotarukas pastu, tikiuosi gavote. Qwertama, tame albume yra sudetos musu nuotraukos. Nuoroda buvau idejusi keleta puslapiu anksciau vakar.
As neseniai grizau is univero, praejo seminaras sekmingai. Tuoj isgersiu kavos, suvalgysiu Svetlanos sausainiu, paziuresiu viena serija Grey's anatomy ir vel prie mokslu prisesiu
isiunciau nuotarukas pastu, tikiuosi gavote. Qwertama, tame albume yra sudetos musu nuotraukos. Nuoroda buvau idejusi keleta puslapiu anksciau vakar.
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 21:53)
labas vakarelis, kaip gyvuojat? Ka veikinejat?
Nezinau kaip speti viska sia savaite... O dar suzinojom, kad greit ir kolis laukia musu
Tipo kibinau ji, norejau patikrinti savo vaikinu kabinimo sugebejimus (paskutini karta taip dariau pries trejus metus, kai susipazinau su saviskiu)... Oj, atpratau nuo kabinimo, nejauku sypsotis svetimam vaikinui, pagauti jo zvilgsni ir nuleisti akis
Ir pries MB nefaina visai... Bet keleta kartu pasitreniravus vel atgausiu buvusia forma
aha, as gavau nuotraukas aciu. o apie albuma nieko nezinojau, nu nieko sau
as irgi patikek buvau atpratus nuo kabinimo visiskai, nes is viso 6 metus pries tai turejau vaikinuas be perstojo. kai su paskutiniu issiskyriau nemokejau ir neprisiminiau nieko. zinok po truputi isisvaziuoji. cia kaip vaziavimas dviraciu, pora kartu mirktelsi ir visos zavejimo paslaptys gris dar stipresnes
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 13, 21:58)
gal kas slaptazodi duos
as irgi patikek buvau atpratus nuo kabinimo visiskai, nes is viso 6 metus pries tai turejau vaikinuas be perstojo. kai su paskutiniu issiskyriau nemokejau ir neprisiminiau nieko. zinok po truputi isisvaziuoji. cia kaip vaziavimas dviraciu, pora kartu mirktelsi ir visos zavejimo paslaptys gris dar stipresnes
pamatysi 
bet kad dabar nera ka kabinti - aplink tik malaletkos. Autobusu vazineja tik studentai, bibliotekose tik bakalaurai, o rimti vyresni vaikinai dirba, vazineja su masina ir tikrai nelengva rasti toki dar laisva.
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 13, 18:14)
aciu, labai aciu, butinai nusipirksiu, nes kaip tik tokiu plaukuciu ir noriu.
tai, su internetiniu vaikinu jau trecia karta buvom vakar susitike. prasedejom iki 3 nakties
bet labau smagu buvo, kaip pasiziurau, gal ne toks jis ir baisus kaip atrode (arba bandau save apgauti)
viso vakaro pabaiga vainikavo buckis i lupas.
as kai pasimatymuose seniai buvau, tai nezinau cia gerai ar blogai, kai po 3 pasimatymo gauni bucki i lupas toki svelnu ir labai maziuka?
as tau norejau siulyti i maksima nueiti pasidairyti, bet paskui kazka uzsnekejom ir pamirsau
apie koki cia albuma kalbat?
as nieko nezinau, prasau man greitai ir glaustai viska paaiskinti
nusikaliau siandien, ka tik is kauno grizau. dar kaune per akropoli perejau kiek spejau ir visai netiketai batukus nusipirkau ten. nieko ispudingo, bet vis tiek, bus gerai rudeniui
tai, su internetiniu vaikinu jau trecia karta buvom vakar susitike. prasedejom iki 3 nakties
as tau norejau siulyti i maksima nueiti pasidairyti, bet paskui kazka uzsnekejom ir pamirsau
apie koki cia albuma kalbat?
nusikaliau siandien, ka tik is kauno grizau. dar kaune per akropoli perejau kiek spejau ir visai netiketai batukus nusipirkau ten. nieko ispudingo, bet vis tiek, bus gerai rudeniui
šaunu, kad radai
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 13, 21:58)
gal kas slaptazodi duos
pamatysi 
parašiau į AŽ slaptažodį
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 22:08)
bet kad dabar nera ka kabinti - aplink tik malaletkos. Autobusu vazineja tik studentai, bibliotekose tik bakalaurai, o rimti vyresni vaikinai dirba, vazineja su masina ir tikrai nelengva rasti toki dar laisva.
kur ju ieskoti? 
Prie manęs yra toks toks barakų tipo namas devynaukštis, pagrinde studentai išsinuomavę butus tuos. Patikėk, mašinos savo nėr kur pastatyt vakare
Labos labos, oi merginos, smagus jusu rupesciai prisiminti kabinimo mena
Nieko nieko, visos cia susirinkusios tokios zavios, kad man atrodo tik juoku darbas cia bus
Qwertama, o kaip fainai jums su tuo vaikinuku bendraujasi
gal gi ten uzsimegz kazkas labai faino
Tik deja nepasitvirtino viltys, kad jis buvo tiesiog labai nefotogeniskas, ane?... Bet jei smagiai bendraujasi, tai gal nieko tokio ta isvaizda...
Saridone, Eveline, ar dar gyvos jus taip prispaustos mokslu ir darbu?
As irgi siand pavargau, susivelinom ir nebnuvaziavom drauges pasveikint, tik telefonu pasveikinau, na kazada sia savaite reiks susitikt pasveikint
As nuo knygos negaliu atsitraukt, jau kokia idomi, skaitau visa vakara, ir valgau keptus obuolius su cinamonu
Ka Titiju veikia, turbut su anglu pliurpia ir sunkius kontrolinius ruosia mokinukams?
As irgi siand pavargau, susivelinom ir nebnuvaziavom drauges pasveikint, tik telefonu pasveikinau, na kazada sia savaite reiks susitikt pasveikint
As nuo knygos negaliu atsitraukt, jau kokia idomi, skaitau visa vakara, ir valgau keptus obuolius su cinamonu
Ka Titiju veikia, turbut su anglu pliurpia ir sunkius kontrolinius ruosia mokinukams?
QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 22:30)
Labos labos, oi merginos, smagus jusu rupesciai prisiminti kabinimo mena
Nieko nieko, visos cia susirinkusios tokios zavios, kad man atrodo tik juoku darbas cia bus
gal gi ten uzsimegz kazkas labai faino
Tik deja nepasitvirtino viltys, kad jis buvo tiesiog labai nefotogeniskas, ane?... Bet jei smagiai bendraujasi, tai gal nieko tokio ta isvaizda...
sveika
kokią knygą skaitai? Ir ką dovanų pirkai?
Gyva dar, darbą pusę 9 baigėm, gerai, kad pametėjo bendradarbė iki Akropolio, vis arčiau
paklausk kai bus savaites pabaiga
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 22:08)
kur ju ieskoti? 
zinok, kur ieskoti jau nepasakysiu, klubuose gal... as pati nezinau kur ka geresnio cia suradus. per draugas dar geras budas, bet jei draugai tie patys tai sitas budas atkrenta.
QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 22:42)
Isabel Allende "Dvasiu namai"
Labai faina man.
O dovanu auskariukus prigriebiau
Ojej, bet tu stipri, as savo darbe vos iki 5 istveriu
O dovanu auskariukus prigriebiau
Ojej, bet tu stipri, as savo darbe vos iki 5 istveriu
as maciau sita filma, labai geras buvo. speju knyga dar geresne
o su vaikinu tai nei gerai, nei blogai. nu bendraujam tai fainai, bet yra dalyku kuire man nepatinka, pvz per mazas demesio rodymas
As kol kas ziuriu "Nusivylusias namu seimininkes", siandien mano serialu vakaras
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 13, 22:51)
zinok, kur ieskoti jau nepasakysiu, klubuose gal... as pati nezinau kur ka geresnio cia suradus. per draugas dar geras budas, bet jei draugai tie patys tai sitas budas atkrenta.
o su vaikinu tai nei gerai, nei blogai. nu bendraujam tai fainai, bet yra dalyku kuire man nepatinka, pvz per mazas demesio rodymas
jis nuolat uzsiemes ir man neparaso tiek, kiek noreciau 
hmmm... pas merginas tos pacios problemos... demesio stoka.. as jau pripratau, kad diena galiu ir nesulaukti sms ar skambucio. Kazkaip man paciai nereikia, kad man rasytu kasdien, bet paskui galim plepeti valandomis...