Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Sentinel @ 2008 10 13, 10:35)
Na žiūrint kokį norėsi pirkti- su dokumentais ar be, parodoms ar ne (vėlgi kaina ir nuo to priklauso)  4u.gif

Ne ne.... mums nereikia dokumentu, tik kad nebutu maisytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TiTiJu: 13 spalio 2008 - 09:43
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 10:40)
Ne ne.... mums nereikia dokumentu, tik kad nebutu maisytas

Tai vat, perkant bedokumentį,šitos garantijos negausi,kad jis tikrai nemaišytas 4u.gif Nes ant mažų šuniukų nieko nepamatysi, o augant išryškėt gali.Nepagalvok,aš tikrai nieko prieš neturiu prieš dvarniukus ir bedokumenčius-jie man visi thumbup.gif Tiesiog noriu įspėt mirksiukas.gif Kaip bebūtų, tikrai linkiu sėkmės,jei pirksi ir lauksiu ateity nuotraukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 13, 10:47)
Tai vat, perkant bedokumentį,šitos garantijos negausi,kad jis tikrai nemaišytas  4u.gif Nes ant mažų šuniukų nieko nepamatysi, o augant išryškėt gali.Nepagalvok,aš tikrai nieko prieš neturiu prieš dvarniukus ir bedokumenčius-jie man visi  thumbup.gif Tiesiog noriu įspėt  mirksiukas.gif Kaip bebūtų, tikrai linkiu sėkmės,jei pirksi ir lauksiu ateity nuotraukų  biggrin.gif

hmz... zinosiu. o kokios mazdaug ju kainos? Dokumentinio ir be dokumentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 10:58)
hmz... zinosiu. o kokios mazdaug ju kainos? Dokumentinio ir be dokumentu  g.gif

Na matai įvairiai.Žinoma, visada veisėjai dokumentiniam užkelia kainas, bet dažniausia ir derėtis galima,aš pvz.: nusiderėjau lengvai 900lt biggrin.gif Svyruoja nuo 1000lt (jei sakykim netinkamas parodoms,bet jis veislinis ir išvaizda jo ok) iki 3000lt.Bedokumenčiai kiek mačiau nuo 800lt...
Va ir šeštadienį žmonės buvo, turi auksinį retriverį be dokumentų.Mokėjo 900lt o auga jis ir matosi,kad nelabai bus panašus į auksiuką, nors mažas buvo tip top ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 13, 11:02)
Na matai įvairiai.Žinoma, visada veisėjai dokumentiniam užkelia kainas, bet dažniausia ir derėtis galima,aš pvz.: nusiderėjau lengvai 900lt  biggrin.gif Svyruoja nuo 1000lt (jei sakykim netinkamas parodoms,bet jis veislinis ir išvaizda jo ok) iki 3000lt.Bedokumenčiai kiek mačiau nuo 800lt...
Va ir šeštadienį žmonės buvo, turi auksinį retriverį be dokumentų.Mokėjo 900lt o auga jis ir matosi,kad nelabai bus panašus į auksiuką, nors mažas buvo tip top  ax.gif

o *****.... na ir kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 11:06)
o *****.... na ir kainos  doh.gif

Patikėk, man ausys irgi linko sužinojus.Po to sekė taupymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 10 13, 11:08)
Patikėk, man ausys irgi linko sužinojus.Po to sekė taupymas  lotuliukas.gif

hmz... na tada tikrai reikia jau pradeti taupyti g.gif ale taupysiu jau po keliones blush2.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu del taves Titiju, jau po keliones darysim grandiozini susitikima ispudziu aptarimui thumbup.gif
Laaabai noreciau ir as kokios keliones... Bet nieko nesisviecia artimiausiu metu.... verysad.gif

O suniuku kainos tikrai doh.gif Na bet ka darysi, toks stebukliukas tikrai to vertas wub.gif Myliu as visus suniukus, negaliu rolleyes.gif Pas mane paprastas dvarneskiukas dykai gautas is sodo kaimynes, mama ji dabar augina kai as persikrasuciau, tai jai kaip vaikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 11:28)
Oi kaip smagu del taves Titiju, jau po keliones darysim grandiozini susitikima ispudziu aptarimui  thumbup.gif
Laaabai noreciau ir as kokios keliones... Bet nieko nesisviecia artimiausiu metu....  verysad.gif

O suniuku kainos tikrai  doh.gif Na bet ka darysi, toks stebukliukas tikrai to vertas  wub.gif Myliu as visus suniukus, negaliu  rolleyes.gif Pas mane paprastas dvarneskiukas dykai gautas is sodo kaimynes, mama ji dabar augina kai as persikrasuciau, tai jai kaip vaikas  bigsmile.gif

Taip taip, ir as dar vis negaliu patiketi, kad man uz 2 savaiciu jau reikes keliauti..... ax.gif Niekada nemaniau, kad keliausiu pas berniuka, kuris krito i aki po pirmo pasimatymo.... wub.gif

O del suniuku, jie patys mieliausi, kad ir kokios veisles jie butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 11:38)
Taip taip, ir as dar vis negaliu patiketi, kad man uz 2 savaiciu jau reikes keliauti.....  ax.gif  Niekada nemaniau, kad keliausiu pas berniuka, kuris krito i aki po pirmo pasimatymo....  wub.gif 

O del suniuku, jie patys mieliausi, kad ir kokios veisles jie butu  biggrin.gif

Taip taip, geriausi dalykai atsitinka, kai ju maziausiai tikiesi mirksiukas.gif
Tik jeigu jums viskas gerai klostysis, tai vel gi, tas atstumas..... Na, bet neuzbekim ivykiams uz akiu, gal jis jei ka mes ta anglija del taves rolleyes.gif

Na, ar kam nors is merginu tiktu susitikt ryt poryt? smile.gif
Atsakyti
laba diena,
tik dabar netad atsirado.... mokaisui is pacio ryto.... bet vis tiek nespejau visko perskaityti... doh.gif
valgau kotleta ir begu jau i paskaitas. doh.gif kaip nesinori.....
Papildyta:
jeigu jus rytoj planuotumet susitikima centre, tai galbut prisijungciau pusvalandziui apie 8. Man paskaitos ryt iki 20,00. vel seminaras...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 12, 15:16)
Papildyta:
Qwertama, pabandyk sia kauke. user posted image
daugelis merginu SM ja gyre, nes plaukai tampa slidesni, lygesni. kaina maza, rasi Eurokos greiciausiai.
Papildyta:
ziuriu musu nuotraukas, ir zvengas ima - TiTiJu kiekvienoje nuotraukoje juokiasi  biggrin.gif Visos rimtos, pozuoja prie objektyva, o TiTiJu visa linksma  biggrin.gif

aciu, labai aciu, butinai nusipirksiu, nes kaip tik tokiu plaukuciu ir noriu. ax.gif

QUOTE(Otome @ 2008 10 12, 20:41)

Qwertama, o tu ar jau buvai pasimatyme su internetiniu berniuku?  bigsmile.gif

tai, su internetiniu vaikinu jau trecia karta buvom vakar susitike. prasedejom iki 3 nakties doh.gif bet labau smagu buvo, kaip pasiziurau, gal ne toks jis ir baisus kaip atrode (arba bandau save apgauti) tongue.gif viso vakaro pabaiga vainikavo buckis i lupas. lotuliukas.gif as kai pasimatymuose seniai buvau, tai nezinau cia gerai ar blogai, kai po 3 pasimatymo gauni bucki i lupas toki svelnu ir labai maziuka? blush2.gif

QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 21:17)
Žinai, Qwertama, kur jas radau? ...Ogi maximoj doh.gif visas pardes apšliaužiau ir nieko doh.gif

as tau norejau siulyti i maksima nueiti pasidairyti, bet paskui kazka uzsnekejom ir pamirsau blush2.gif
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 12, 21:54)
aš tai į AŽ parašiau, paklausiau

apie koki cia albuma kalbat? blink.gif as nieko nezinau, prasau man greitai ir glaustai viska paaiskinti tongue.gif

nusikaliau siandien, ka tik is kauno grizau. dar kaune per akropoli perejau kiek spejau ir visai netiketai batukus nusipirkau ten. nieko ispudingo, bet vis tiek, bus gerai rudeniui rolleyes.gif
Atsakyti