Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

QUOTE(Otome @ 2008 10 13, 22:42)
Isabel Allende "Dvasiu namai"  thumbup.gif Labai faina man.
O dovanu auskariukus prigriebiau  mirksiukas.gif

Ojej, bet tu stipri, as savo darbe vos iki 5 istveriu  doh.gif

Sudominai bigsmile.gif norėčiau paskaityti. Kiek kainavo knyga ir kur pirkai?

Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 22:53)
As kol kas ziuriu "Nusivylusias namu seimininkes", siandien mano serialu vakaras  biggrin.gif  pries tai ziurejau "Moterys meluoja geriau", o dabar "NNS"... gal veliau su anglu pakalbesim  tongue.gif  bet jauciuosi toooookia pavargus, tokia neissimiegojus, kad matyt griusiu i lova ir uzmigsiu, nebenaktinesiu  smile.gif

Aš tai Dexterį žiūriu ir duoną keptą kertu, negaliu sustoti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 13, 23:20)

Papildyta:

noreciau ir as keptos duonos.... ui kaip noreciau su daug cesnako blush2.gif
Papildyta:
Ei, mergaites, einam kuria diena i ta kavinuke, kuri yra salia RYTU, ten kur berniukai sedejo prie lango ir valge.... blush2.gif A? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 23:24)
noreciau ir as keptos duonos.... ui kaip noreciau su daug cesnako  blush2.gif
Papildyta:
Ei, mergaites, einam kuria diena i ta kavinuke, kuri yra salia RYTU, ten kur berniukai sedejo prie lango ir valge....  blush2.gif  A?  g.gif

keptos duonos valgyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 13, 23:26)
keptos duonos valgyt? lotuliukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 23:24)
Ei, mergaites, einam kuria diena i ta kavinuke, kuri yra salia RYTU, ten kur berniukai sedejo prie lango ir valge....  blush2.gif  A?  g.gif

bet reikia eiti kada bus ten berniuku... blush2.gif darbo savaites pabaigoj... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 13 spalio 2008 - 22:30
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 23:29)
bet reikia eiti kada bus ten berniuku...  blush2.gif  darbo savaites pabaigoj... biggrin.gif

aha, galim ir pabaigoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 13, 22:59)
hmmm... pas merginas tos pacios problemos... demesio stoka.. as jau pripratau, kad diena galiu ir nesulaukti sms ar skambucio. Kazkaip man paciai nereikia, kad man rasytu kasdien, bet paskui galim plepeti valandomis...  ax.gif ir man atrodo, kad visi vaikinai nerodo tiek demesio kiek mums reikia. Mum reikia jo daug, o jiem vienas sms per diena yra daug... Tai nepergyvenk del to demesio... svarbiausia, kad turite apie ka kalbetis vienu du... Is manes manau prasta patareja.. nes pati savo MB retokai matau, o komandiruotes metu net neraso man sms... Bet uztai susitikus gaunu tieeeek demesio  blush2.gif  ir ismokinau geliu atnesti man kas menesi-du. Ir daaaug plepam susitike ir telefonu...

kaip graziaii cia parasei wub.gif
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 13, 23:20)

Papildyta:

*****, is kur jus tos duonos traukiat. kiekviena diena valgot. prasom nekalbeti, nes uzsimaniau ir as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 13, 23:31)
kaip graziaii cia parasei  wub.gif

*****, is kur jus tos duonos traukiat. kiekviena diena valgot. prasom nekalbeti, nes uzsimaniau ir as  doh.gif

aha, ir mane saridone pastoviai gundo, tai alum, tai duona kepta... o as einu pasiimsiu ryziu paploteliu ir valgysiu sau... ir pavydekit dabar man tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 23:30)
aha, galim ir pabaigoj wink.gif

oj kaip pasiilgau duonytės su sūriu, niam niam
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 10 13, 23:31)
kaip graziaii cia parasei  wub.gif

*****, is kur jus tos duonos traukiat. kiekviena diena valgot. prasom nekalbeti, nes uzsimaniau ir as  doh.gif

pirkau maxėj, "mentoros" keptą duonytę, nors su namie kepta nesulyginsi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 13, 23:33)
aha, ir mane saridone pastoviai gundo, tai alum, tai duona kepta... o as einu pasiimsiu ryziu paploteliu ir valgysiu sau... ir pavydekit dabar man  tongue.gif

aš dar ir alutį gurkšnoju blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 10 13, 23:49)
oj kaip pasiilgau  duonytės su sūriu, niam niam
Papildyta:

pirkau maxėj, "mentoros" keptą duonytę, nors su namie kepta nesulyginsi schmoll.gif
Papildyta:

aš dar ir alutį gurkšnoju blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
labanakt 4u.gif

labanakt 4u.gif
Atsakyti
labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Per anksti atsikėliau, tad galiu 10 min. prisėsti prie kompo blush2.gif
Geros visoms darbo, mokslo dienos! 4u.gif
Atsakyti