Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Sveikutės, kažkaip tema pritilo, gal tai tik į gerą.
Aš vis čia užbėgu pasiskaityti, laimingos istorijos suteikia vilčių.
Šykart rašau nes vėl pastojau (po 3 persileidimu) ir tradiciškai vėl pasirodė kraujo. Vėl priežastys nežinomos. Tačiau kolkas viskas gerai, tfu tfu tfu...Geriu aspirina, dufastona (2 k. dienoj), foline, magni, ir medetkas. Antra diena guliu lovoj. Žiūrėsim kas iš to gausis. Gal (DIEVE išgirsk mane) kita pavasary ir as parasysiu savo laimingą istoriją.
Beja mačiau *weita* po nelaimingos čia istorijos 16 sav nescia. Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. As ir turiu problemele, dar tik 7-8 sav o jau gal kokius tris kartus tepliojimas buvo pasirodes verysad.gif lankiausi pas ginekologa kaklelyje puslyte atrado sako gali nuo jos pateplioti, ar kam nos taip buvo? o va siandien ant gyvatuko dzioviau rubus pajutau kazka ziuriu sviesia raudonai patepiau verysad.gif baigiu isprotet, atrodo gyditojais nepasitikiu po savaitgalio vel leksiu pas ginekologa jai istversiu tiek laiko gal geriau i ligonine tiesiai.
Atsakyti
lara-klara, vaziuok tiesiai i ligonine ir nieko nelauk schmoll.gif negasdinu taves, bet man 7 savaite irgi pasirode kraujo, o kuo viskas baigesi, gali suprasti paziurejus i mano profili, kas parasyta prie pirmojo vaikelio... verysad.gif saugok savo mazuti, reikalauk is gydytoju visko, kas tik ateina tau i galva, nes tu geriausiai jauti, ko dabar tavo vaikuciui reikia. jei atrodo, kad cia kazkas negerai - vaziuok greiciau pas gydytojus. sviezias kraujas yra negeras zenklas. jei kraujas tamsus, rudas, vadinasi, gimda valosi nuo seno kraujo, tai nera blogai. taciau jau kai pasirodo sviezias, tai... tiek to, gal tau viskas bus gerai, bet padaryk viska, kad apsaugotum leliuka 4u.gif linkiu kuo geriausio tau 4u.gif
Atsakyti
Busimos ir esamos mamytes , patarkite ka daryti .
Siandiena ryte pamaciau vos vos rausva tepliojima ( max 2 lasai tik ) , ir viskas .
Bijau kad nebutu gresiantis persileidimas , ar nieko jei tiek mazai patepliojo ir nieko ?
Gal kuriai yra taip buve ?

Papildyta:
Nestumas kaip itariu 4-5 savaite kazkur .
Atsakyti
mano kraujavimo priezastis gimdos kaklelio displazija taip ginekologas pasake, kazkaip keista kad anksciau to nemate juk lankausi reguliariai g.gif dabar zinokit taip neramu kaip bus toliau. Gal kuriai taip buvo labai prasau atsiliepkit ir apsvieskit mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2009 04 17, 12:19)
Šykart rašau nes vėl pastojau (po 3 persileidimu) ir tradiciškai vėl pasirodė kraujo. Vėl priežastys nežinomos. Tačiau kolkas viskas gerai, tfu tfu tfu...Geriu aspirina, dufastona (2 k. dienoj), foline, magni, ir medetkas. Antra diena guliu lovoj. Žiūrėsim kas iš to gausis. Gal (DIEVE išgirsk mane) kita pavasary ir as parasysiu savo laimingą istoriją.

Sveikinimai ir tikėkimės kad šis kartas bus jum sėkmingas. 4u.gif

Mes vat jau po visų pirmo trimestro kraujavimų baigiam išsinešioti, vis dar tikrinu kiekvieną tualetinio popieriaus gabaliuką, bet po 10 savatės baigėsi mūsų kraujavimai, dabar tik vyras skundžiasi kad tualetinio popieriaus suvartojimas taip ir liko padidėjęs. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 04 21, 18:30)
Sveikinimai ir tikėkimės kad šis kartas bus jum sėkmingas.  4u.gif

Mes vat jau po visų pirmo trimestro kraujavimų baigiam išsinešioti, vis dar tikrinu kiekvieną tualetinio popieriaus gabaliuką, bet po 10 savatės baigėsi mūsų kraujavimai, dabar tik vyras skundžiasi kad tualetinio popieriaus suvartojimas taip ir liko padidėjęs.  ax.gif

sveikos, labai pergyvenu..man irgi teplioja rausvai. bet kazkaip keistai tik tada kai tustinuos, tada pasirodo man tu isskyru. gulejau ligoninej sake ,viskas lyg ir gerai, bet vel gryzus namo atsirado man tu iskyru verysad.gif pirmas nestumas,labai lauktas ... ilgai planuotas, labai bijau.. man labai viduriai uzkietejo, o kaip jums buvo? unsure.gif
Atsakyti
sveikos. dabar papasakosiu kaip buvo man. o cia ziuriu gali buti taip ir kitoms.
kai suzinojau kad laukiuosi, turejo gi buti mmm, kurios neatejo. taciau tepe visa savaite. ruzavai, rudai - nesuprasi. kai tepliojo lygiai 9d., 10aja pasirode kraujas. nuvaziavau privaciai pas gine, mate puslyte, ir prie jos... hematoma. dabar rasau jums - guledama. paskyte duphaston, gulimas rezimas ir magnis. sake, kad viskas Dievo rankose. bet mano sirdis nori tiketi,kad viskas bus gerai. dabar kai tustinausi tepe tik rudai. pas gine vaziuoju pirmadieni.
taigi, nelaukit, ir kovokit uz savo angeliukus. man viena gine sake, kad ai, cia nieko nera tokios isskyros. o stai kas yra - ji net nepaziurejo normaliai ir stai kas nutiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IsaDora*: 23 balandžio 2009 - 10:24
QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 23, 12:22)
sveikos. dabar papasakosiu kaip buvo man. o cia ziuriu gali buti taip ir kitoms.
kai suzinojau kad laukiuosi, turejo gi buti mmm, kurios neatejo. taciau tepe visa savaite. ruzavai, rudai - nesuprasi. kai tepliojo lygiai 9d., 10aja pasirode kraujas. nuvaziavau privaciai pas gine, mate puslyte, ir prie jos... hematoma. dabar rasau jums - guledama. paskyte duphaston, gulimas rezimas ir magnis. sake, kad viskas Dievo rankose. bet mano sirdis nori tiketi,kad viskas bus gerai. dabar kai tustinausi tepe tik rudai. pas gine vaziuoju pirmadieni.
taigi, nelaukit, ir kovokit uz savo angeliukus. man viena gine sake, kad ai, cia nieko nera tokios isskyros. o stai kas yra - ji net nepaziurejo normaliai ir stai kas nutiko.

o tai kas nutiko?

o ta hematoma nepagydoma? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 23 balandžio 2009 - 10:41
hematoma - tai kraujo kresulys, arba kitaip sakant - melyne. ji gali issivaiscioti, arba dideti ir isstumti zirniuka. bet kokios negrazios isskyros - tai nera gerai.
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 23, 12:49)
hematoma - tai kraujo kresulys, arba kitaip sakant - melyne. ji gali issivaiscioti, arba dideti ir isstumti zirniuka. bet kokios negrazios isskyros - tai nera gerai.

man ziurejo nieko nemate jokio hematomo schmoll.gif sake, kad gali isskyros buti kai atitrukasta kokia kraujagysle nuo puslytes unsure.gif man nieko nemate, o gal blogai paziurejo unsure.gif gasdini mane unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
as neketinu gasdinti, nes pati esu isisgandusi nuo kitu rasytu zinuciu.
as tiesiog sakau, kad daktare man,kuri sake, jog tai nieko tokio - klydo. ziurek, kad nesuklystu ir tavoji, o butum labai kruopsciai apziureta 4u.gif
Atsakyti