Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

5 savaiciu man gydytojas nustete nesivystanti nestuma....tepliojo rudai, maude pilva/....Mano mama gine, liepe dsar truputuka palaukti....Ir po 3 sav pasirode sirdute...Dabar auginu grazia ir sveuka mergyte, kuriai tuoj 2 menesiukai...Pasirodo, kad ir pats geriausias gyd gali susiklaidinti...Tad neskubekit darytis abraziju!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif na mergaites man jau 11 sav eina o va siandien pradejo rudai tept nezinau nei ka galvot labai pergyvenu nes jau turejau persileidyma tik tada sviesus kraujas buvo dabar guliu ir kankinuosi as esu ne lt sekmadieni tik griztu tai va ka jus manot
Atsakyti
va va ,ir pas mane lygiai tokia pat beda,esu dabar ne LT,o pradejo rudai teplioti skaudeti kaip ir neskauda.Ir nezinau ar jau tuoj pat lekti pas gydytoja ar dar bandyti laukti.Namo skrendu uz dvieju savaiciu.Vaika pakilojau gal nuo to?
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 01 22, 11:53)
va va ,ir pas mane lygiai tokia pat beda,esu dabar ne LT,o pradejo rudai teplioti skaudeti kaip ir neskauda.Ir nezinau ar jau tuoj pat lekti pas gydytoja ar dar bandyti laukti.Namo skrendu uz dvieju savaiciu.Vaika pakilojau gal nuo to?

sveikute na vakar buvau skane tai vaiko nemate sako gal dar per anksti ir liepe ateiti po 10d bet jau kaip minejau sekmadieni skrendu i lt ar gali taip but kad dar anksti as tuo kazkaip netikiu.dar sake arba jau persileidau bet tikrai buciau pajautus.

kaip tu jautiesi?ar dar kraujuoji?kiek jau laiko tavo nestumuj?
Atsakyti
Na as dabar stengiuosi kuo maziau judeti ,pagulineju dazniau.Kraujuoti nekraujuoju ,man tik labai nezymiai pateplioja.Betkai tokia situacija tai jau save be galo pradedu ziureti i visokius ar neskauda pilvo....ir t.t Bet moraliskai jau irgi ruosiuosi eiti pas gydytoja,nes vaikscioti kaip kiausiniui dar visa savaite neturiu noro verysad.gif Man yra kazkur 9 savaites.O ka tau gydytojas sake del tepliojimo?
Atsakyti
Kai man nestumo metu prasidejo tepimas,kraujavimas,nedelsiant vykau i ligonine.Pragulejau savaite.Laselines,stiprinantys vitaminai,prieziura...Daugiau nieko panasaus nebuvo.
Nereiketu delsti,jei prasideda kraujavimas.Nes gali baigtis liudnai...
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 01 23, 14:25)
Na as dabar stengiuosi kuo maziau judeti ,pagulineju  dazniau.Kraujuoti nekraujuoju ,man tik labai nezymiai pateplioja.Betkai tokia situacija tai jau save be galo pradedu ziureti i visokius ar neskauda pilvo....ir t.t Bet moraliskai jau irgi ruosiuosi eiti pas gydytoja,nes vaikscioti kaip kiausiniui dar visa savaite neturiu noro verysad.gif Man yra kazkur 9 savaites.O ka tau gydytojas sake del tepliojimo?

issiunte namo sake jei daugiau karaujuosiu tada atvaziuot.o vaikelio nemate.
Atsakyti
QUOTE(@rita@ @ 2009 01 23, 11:38)
sveikute na vakar buvau skane tai vaiko nemate sako gal dar per anksti ir liepe ateiti po 10d bet jau kaip minejau sekmadieni skrendu i lt ar gali taip but kad dar anksti as tuo kazkaip netikiu.dar sake arba jau persileidau bet tikrai buciau pajautus.

Kažkaip keista kad jie negali pasakyti ar persileidimas jau įvyko ar ne. g.gif O tai tau jau buvo prieš tai nustatytas nėštumas pas gydytoją, ar tik pagal naminį testą? g.gif

Aš irgi ne LT, buvo man irgi ten to kraujavimo - taip nemažai ir šviežiu krauju apie turbūt 7 sav. Aš po dienos ėjau pas gydytoją ir gavau siuntimą į ligoninę patikrinimui be jokių problemų - nors mums tiesa viskas gerai baigėsi, tik taip ir neaišku iš kur tas kraujavimas buvo.
Atsakyti
nu va galiu dabr papasakot kaip mano dziagsmas tapo liudesiu ir viskas jau tik istorija. su didziuliais skausmais atsiduriau ligoninej. po simto patikrinimu atsiduriau ant operacinio stalo. nestumas negimdyvinis. kleckiukas vystesi kiausintakyje. tai teko pasalint, o kadangi maziukas buvo jau nemazas, tai isoperavo su visu kiausintakiu. stai kodel savaite kraujavau grynu krauju ir is kur tas bskausmas desinej pilvuko pusej. butent ten augo kudikelis. parasyciau daugiau ir issamiau, bet jau pavargau ir man reikia ilsetis. jei kam kils klausimu, atsakysiu kai geriau jausiuosi
Atsakyti
[quote=jurgitukas1983,2009 01 25, 15:03]
nu va galiu dabr papasakot kaip mano dziagsmas tapo liudesiu ir viskas jau tik istorija. su didziuliais skausmais atsiduriau ligoninej. po simto patikrinimu atsiduriau ant operacinio stalo. nestumas negimdyvinis. kleckiukas vystesi kiausintakyje. tai teko pasalint, o kadangi maziukas buvo jau nemazas, tai isoperavo su visu kiausintakiu. stai kodel savaite kraujavau grynu krauju ir is kur tas bskausmas desinej pilvuko pusej. butent ten augo kudikelis. parasyciau daugiau ir issamiau, bet jau pavargau ir man reikia ilsetis. jei kam kils klausimu, atsakysiu kai geriau jausiuosi
o kur tave visoperavo LIETUVOJE ?
Atsakyti
sveikutes, kaip liudna tokie dalykai sad.gif
bet matyt kazkas panasaus ir man vyksta....
nestumas galetu but kokios 4-5 savaites ( nuo pastojimo), mmm velavo 2 savaites, testai rode vaiduokliuka, bet antra juostele visada buvo, neryski, bet buvo.
O siryt prasidejo kraujavimas, pilvo maudimas.... Kaip per mm viskas, tik gal siek tiek maziau. Jau susitaikiau su mintimi, kad jei buvo, vadinas nebera.....

Kazin ar yra dar vilciu, ar jei valosi, issivalys savaime viskas?
Pas gine buvau pries savaite, nemate nieko dar, tik taskiuka kazkoki, bet nieko negalejo pasakyt, sako per mazai laiko gal, arba gal nevietoje. tai gal nevietoje ir buvo.....

Kita savaite eisiu vel pas gydytoja, reikia ten tyrimu del uzdegimo (rado uzdegima kaklelio), tai viskas ir bus aisku.

Sekmes visoms mamytems, ir neliudekit jei jau leliukas "isbego", vadinas jam nebuvo laikas, nekaltinkit saves, naturali gamtos atranka, o gal leliukas buvo nesveikas, jam tiesiog dar nesinorejo pas jus ateiti 4u.gif pas mane matyt taip pat....
Atsakyti
o man tutiko taip ,kad 6 sav. pradejo mane teplioti rudai ,isigandau ir nubegau pas daktariuka, padare echoskopa ,nuramino pasake viskas tvrkoi ,po menesio vel pradejo mane teplioti ,as vel pas dakt, nuramino mane ir liepe ilsetis ilsetis .... daugiau nei karto netepliojo daba jau 29 sav,
Atsakyti