Merginos kiek laiko su kraujavimais gaunat biletenius ir kiek laiko gulejote ligonineje?
QUOTE(Lara22 @ 2009 10 05, 10:43)
Merginos kiek laiko su kraujavimais gaunat biletenius ir kiek laiko gulejote ligonineje?
as ligonineje negulejau, bet gulimas rezimas namuose buvo tris savaites.
Sveikos mergytes

Nusprendziau parasyti jums.
Kaip matot turiu dukriuka,o jai jau ne uz kalnu 8metukai.
Papasakosiu savo isgyvenimus.Pries 3m turejau persileidima kai buvom apie 8sav.2persileidima turejau praeitu metu rugpjucio men,tepliojo ejau pas daktaru bet...11sav isejo kraujo kamstis nuvykau i ligonine ir ten pasake jog vaikucio sirdele neplaka.
Db kai pastojau vel prasidejo tepliojimas 5sav nuvykau i ligonine vel ta pati isgirdau,kad man padet niekaip negali liepe pasirodyt kai busim 8sav,nusprendziau pradet gydytis pati,geriau duphastona ir 8sav nuvykau i ligonine dare echo vaikucio sirdele plake ir jis paauges buvo dvigubai,verkiau is dziaugsmo.
Saugojomes su vyru,neatlikinejom ND bet viena vakara nusprendem paisdykaut,po isdykavimu nakti pasirode sviezias kraujas vel i ligonine,bet jie tik apziurinejo ir pasake jog nieko blogo nemato.
Mums dabar jau greit 29sav,mes jau dideli augam ir labai spurdam.Dekoju DEVULIUI kad padejo issaugot man si vaikuti.
Visoms linkeciau nepatirt tokiu isgyvenimu,pastojus sekmingai isnesiot savo stebukliukus

QUOTE(Lara22 @ 2009 10 05, 10:43)

Sveikos mamytes
Sakykite ar galiu pradet gert duphastona
,mum 13 sav.12 sav pradejau pakraujuot,bet tik kraujo uzciuopiu kai pasisluostau su servetele.

QUOTE(deimio mama @ 2009 10 23, 11:25)
Sveikos mamytes
,mum 13 sav.12 sav pradejau pakraujuot,bet tik kraujo uzciuopiu kai pasisluostau su servetele.

Sveikos,
nutariau ir as prisijungti, pries savaite, kai mum buvo 11 savaiciu, man viena karta smarkiai pakraujavo ir iki siol rudai po truputi teplioja

QUOTE(jaja @ 2009 10 23, 18:40)
Sveikos,
nutariau ir as prisijungti, pries savaite, kai mum buvo 11 savaiciu, man viena karta smarkiai pakraujavo ir iki siol rudai po truputi teplioja
. Gydytojai sake, kad jei vel nors truputi pakraujuotu- is karto nieko nelaukus lekti i ligonine. Geriu duphastona 2 kartus per diena ir magnesium diasporal. Pirmas klausimas Deimio mamai butu, negi gydytoja tau neliepe duphastono gerti? As tavo vietoje del sventos ramybes lekciau i ligonine, nes kad ir nedidelis, o dar pakartotinas kraujavimas yra blogai. Del vaistu kiekio tavo konkreciu atveju galetu tik gydytojas patarti.

Tai va todel ir klausiu as jusu ar galiu ji gert ,nes cia uk buvau nuejus i ligonine apziurejo sako nieko nematom bloga,o man vistiek negera kodel taip darosi .Jie sako kad 80% nesciuju pakraujuoja

Papasakosiu ir savo istorija ( dar be pabaigos)
Nestumas skaiciuojant pgl mmm - 10 sav.
nuo pat pirmos dienos paskaudedavo pilvas- bet du skirtingi gydytojai nieko blogo nerasdavo, taigi augom, gerem folio rugsti, magni ir viskas buvo gerai...
vakar irgi skaudejo- siek tiesk smarkiau... pasirode kraujas- issigandau nezmoniskai- paskambinau i poliklinika, gydytojos jau nebuvo patare vaziuot i ligonine arba kviestis greitaja... iskvieciau - nuveze i Lazdynus (niekam niekada nepatariu ten kreiptis!!!!!!!) normaliai net neapziurejo- tik per echoskopa patikrino sirdute- nu ir mazdaug tokiais zodziais: po kol kas plaka, bet nepergyvenkit- cia naturali atranka, jei kraujojat tai greiciausiai su vaiku kazkas negerai- nu ir gal ir neblogai kad nukraujosit- dar pasake varyk namo ir lauk... paklausiau apie vaistus- pasake jokiu vaistu nuo gamtos nera...
man sokas- isejau dar blogesnes bukles nei atvaziauvau... isejau, nuvaziavom su taksi iki namu, ir persedom i musu masina ir is kart nuvarem i antakalnio klinikas... aciu dievui uzteko mums proto tai padaryt!!!
apziurejo, nuramino, paskire ekspertini ultragarsa kitai dienai, israse siufastona bei zvakutes nuo skausmo, pasake kaip ka gert, irase i dienos stacionara (sake iki 12 sav. neguldo - nes svarbiausiai gulimas rezimas ir ramybe)...
diuphastona - pirma doze 4 tab is kart, paskui po 1 kas 8 val. magniu- 2 kartus...
kraujot nustojau jau vakar... siandien dar buvo neaiskiu rudesniu isskyru. ekspertinis ultragarsas parode sveika, dideki vaikeli, atitinkanti 9 sav. gematoma irgi pamate, nuramino, kad ji nepavojinga. sake- cia ne patologija, o fiziologija... dabar guliu, ir viskas butu gerai, jei taip neskaudetu pilvo....
nuo pat pirmos dienos paskaudedavo pilvas- bet du skirtingi gydytojai nieko blogo nerasdavo, taigi augom, gerem folio rugsti, magni ir viskas buvo gerai...
vakar irgi skaudejo- siek tiesk smarkiau... pasirode kraujas- issigandau nezmoniskai- paskambinau i poliklinika, gydytojos jau nebuvo patare vaziuot i ligonine arba kviestis greitaja... iskvieciau - nuveze i Lazdynus (niekam niekada nepatariu ten kreiptis!!!!!!!) normaliai net neapziurejo- tik per echoskopa patikrino sirdute- nu ir mazdaug tokiais zodziais: po kol kas plaka, bet nepergyvenkit- cia naturali atranka, jei kraujojat tai greiciausiai su vaiku kazkas negerai- nu ir gal ir neblogai kad nukraujosit- dar pasake varyk namo ir lauk... paklausiau apie vaistus- pasake jokiu vaistu nuo gamtos nera...
man sokas- isejau dar blogesnes bukles nei atvaziauvau... isejau, nuvaziavom su taksi iki namu, ir persedom i musu masina ir is kart nuvarem i antakalnio klinikas... aciu dievui uzteko mums proto tai padaryt!!!
apziurejo, nuramino, paskire ekspertini ultragarsa kitai dienai, israse siufastona bei zvakutes nuo skausmo, pasake kaip ka gert, irase i dienos stacionara (sake iki 12 sav. neguldo - nes svarbiausiai gulimas rezimas ir ramybe)...
diuphastona - pirma doze 4 tab is kart, paskui po 1 kas 8 val. magniu- 2 kartus...
kraujot nustojau jau vakar... siandien dar buvo neaiskiu rudesniu isskyru. ekspertinis ultragarsas parode sveika, dideki vaikeli, atitinkanti 9 sav. gematoma irgi pamate, nuramino, kad ji nepavojinga. sake- cia ne patologija, o fiziologija... dabar guliu, ir viskas butu gerai, jei taip neskaudetu pilvo....
net dziugu kad nieks daugiau neraso... reiskia, kad visos sveikos ir laimingai nesioja vaikucius... o as guliu ir baigiu nuo to gulejimo isproteti

QUOTE(Jullaja @ 2009 10 23, 20:53)
Papasakosiu ir savo istorija ( dar be pabaigos)
Sveika. Papasakosiu kaip buvo man, kad nestresuotum, nors zinau - neimanoma.
kai suzinojau kad laukiuosi, buvo 4sav. pradejo teplioti. galvojau - ai, turi buti menesines. bet visgi buvo neramu. nuvaziavau i ligonine, sako, cia kaip bus taip (zodziu kaip ir tau). Tada nuvaziavau po savaitgalio laiminga kad pastojau i vilniu - gyvenau per 2 miestus. O ten vel man pasidare neramu kad nenustoju tepioti, ir nuvaziavau i AK. Prieme toks jaunas gydytojas. Paklausiau del dufastonio, sako kam jo reikia, cia turi buti naturaliai atseit, isliks arba ne, ir dar, apziurejes echo pasake, kad gemalas deformuotas - is vis buvo sokas. bet pabreze, kad tai nieko nereiskia. Kita diena, aisku, pradejau kraujuoti, bet palyginus nedaug, bet nuvaziavau pas gine privaciai, ir ji israse duph po 1k/d. - o tai manau tikrai mazai. bei aisku magni diasp. Buvau ant biuliotenio. Tada 9-10sav. pradejau taaaaaip kraujuoti, kad maniau jau sakes. Kaip tik buvau santariskiu klinikose. Mane greitai apziurejo gine, pasake kad leliukas gyvas. Nusiunte i AK. O ten - siaubas. Ar man pakliuvo gydytoja tokia "gera" ar kaip, nezinau. Ji irgi pasake, nesinervuokit, cia gamtos atranka, kaip bus taip. Taigi susilauksit tu vaiku, jauni esat. Cia jos zodziai. Aisku nepaminejau dar to, kad laukiau gal 30min kol daktare ateis, saukiau, rekiau, verkiau.... Ir ka, pasake kad dar galiu padidinti iki 2k/d duph. Ir paleido namo, nes ligonineje tik guleciau ir nieko nedarytu, o taip galeciau guleti ir namie. Grizau namo. Einu i tulika - ir ten iskrenta 2 kazkokie gabalai. As rekiu vyrui, kad praradom savo leliuka........ Varom i VGN. Ten labai gerai priima, paziuri, kad leliukas gyvas (ko as beveik nebesitikejau), ir paguldo. Ten pragulejau savaite, sustabde kraujavima baisuji, ir paleido. Tai buvo kosmaras. Kosmariskiausias laikas. Po to karto visa laika buvau ant biuliotenio. Kita karta budama nescia, pamaciusi tepliojimus, pati pradeciau gerti duphaston po 2tabletes. Iskart. Daugiau kraujavimu tokiu nebuvo, o noriu pabrezti, kas ir man buvo, kad tepimas rudai nera blogas zenklas - tai valosi kraujas senas. Beto, buvau prenetaliniame centre, pasakre, kad hematoma ir man buvo, cia tokia jau fiziologija.... tik man ji buvo ne prie leliuko, o kazkur sone.
QUOTE(IsaDora* @ 2009 10 27, 20:27)
Sveika.
Smagu skaityti apie laimingas pabaigas