QUOTE(rasuoleg @ 2009 08 01, 23:01)
Danita,
O tu is tikruju kaip ir merginos pataria- pasistenk nesijaudinti. Man nuo pat pradziu nestumo kraujavo, gulejau su gresianciu persileidimu, geriau ta pati duphostona, nors anot gydytoju "viskas taip kaip gamta nores bus". Na laime leliuka issjaugojau. O kraujavimo priezasciu zinok ne vien tik persileidimo pozymis. Pvz pas mane dar ir dabar pasirodo isskyru lyg kraujingu, nes ant gimdos polypukas yra, kuris nekenkmingas leliui, bet gali duoti kraujavima. Dar kaip teta sake gali buti del padidejusio kraujo kiekio, labai nesigilinau bet po santykiu pradzioje nestumo pasirodydavo kraujo gyvo, bet irgi pasirodo nieko pikto. Taip kad lauk pirmadienio kantriai-nestresuodama per daug. Galvok pozityviai, nors lengva atrodo pasakyti, kai ir pati zinau ka reiskia tokioj situacijoj pergyventi, bet bent jau pasistenk..Laikykis ir duok zinot kaip ten kas..
Aciu,visoms uz palaikima,biski ramiau daros.Dar ramina kad jau rytoj pirmadienis.Dar mama labai palaiko,vis raso paadrasinancias zinutes.Vyras irgi pergyvena,bet vaidina tikra vyra,stenges neparodit,kad as dar labiau nesinervinciau.Man ir pirmas nestumas ne buvo lengvas,bet tik tiek kad nekarto nekraujavau,o ligoninej vos negyvenau,budavau dvi savaites ligonij viena namie.tik po 30 sav.apsiraminau nes tapo aisku kad sunelis neapsivers,o sedes kaip sedejas,nes jam buvo per mazai vietuos apsiverst.Tada pagalvojau nu va dabar ramu niekur nedings.Ir isnesiojau iki pat galo.Tik va sunku buvo judet,ir galvojau kad is kiausidziu ir kas ten dar apacioj nieko neliks taip ten viska sparde:)))Ir padare man cezorio pjuvi,kai pamate koks dickis ,tai sako aisku kodl neapsiverte svere 3950g,52cm.Kai dare ehoskopa labai daug suklido del svorio sake kad svere kokius tik 3kg maksimum 3300g.
Dar karteli aciu uz palaikima.Rytoj kai grisiu is gid.parasisiu kaip sekes.