Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

labuks mergites,padekit.nesuprantu kas darosi atrodo esu nescia buvau pas gid.pries men.nes pirma velavo men.paskui tik tepliavo,(nes as jei sergu tai kaip iskibiro),gid.ziurejo sako dar neskaisku palaukim ar bus kitu men.Nes man sunku nustatiti nes gimda yra pasisukus.(turiu suneli 4m.,tai ji irgi sunkei nustate.).Dabar vel velavo,jau apsidziaugiau.Paskaiciavau nestumas butu apie 8 sav .dabar.Ir pikinai,ir jauciu kaip zuvytes plaukiatu pilvelije.(kai pirmolaukiau ,drauge buvo pasakius as galvojau kad taip negali buti o dabar ir man taip) ir taip toliau .O siaundien ziuriu vel kraujas teplioja.Nieko nesuprantu.Taip bijau.Ir kaip ticia siandien siestadienis teks lauk pirmadienio.Taip bijau! verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Danita @ 2009 08 01, 13:19)
labuks mergites,padekit.nesuprantu kas darosi atrodo esu nescia buvau pas gid.pries men.nes pirma velavo men.paskui tik tepliavo,(nes as jei sergu tai kaip iskibiro),gid.ziurejo sako dar neskaisku palaukim ar bus kitu men.Nes man sunku nustatiti nes gimda yra pasisukus.(turiu suneli 4m.,tai ji irgi sunkei nustate.).Dabar vel velavo,jau apsidziaugiau.Paskaiciavau nestumas butu apie 8 sav .dabar.Ir pikinai,ir jauciu kaip zuvytes plaukiatu pilvelije.(kai pirmolaukiau ,drauge buvo pasakius as galvojau kad taip negali buti o dabar ir man taip) ir taip toliau .O siaundien ziuriu vel kraujas teplioja.Nieko nesuprantu.Taip bijau.Ir kaip ticia siandien siestadienis teks lauk pirmadienio.Taip bijau! verysad.gif  cray.gif

sveikute, perdaug apie tei negalvok ir nesikankink, nes negalima jaudintis. Zinok man taip irgi buvo, tepliojo nuo 4 iki beveik 11 sav, tik biskeli susijaudinu ir kraujas pasirodo, ar biskeli pavargstu nusikalu, bet po 11 kaip ranka viska nueme. Man net gydytoja dufastona buvo israsius, bet kadangi pati medike negeriau, nes ten gormonai, gulejau visas tas savaites valgiau bananu ir klitu vaisiu ir stengiaus nesijaudint. Dabar viskas ciki !!!! Tai nesijaudink, manau viskas bus gerai reikia tuom tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smille_for_you @ 2009 08 01, 16:10)
sveikute, perdaug apie tei negalvok ir nesikankink, nes negalima jaudintis. Zinok man taip irgi buvo, tepliojo nuo 4 iki beveik 11 sav, tik biskeli susijaudinu ir kraujas pasirodo, ar biskeli pavargstu nusikalu, bet po 11 kaip ranka viska nueme. Man net gydytoja dufastona buvo israsius, bet kadangi pati medike negeriau, nes ten gormonai, gulejau visas tas savaites valgiau bananu ir klitu vaisiu ir stengiaus nesijaudint. Dabar viskas ciki !!!! Tai nesijaudink, manau viskas bus gerai reikia tuom tiketi smile.gif

Aciuks,uz palaikima.Net biski aprimau.O pirmadieni begsiu pas gid.Pirma karta nekatriai lauksiu pirmadienio.
Atsakyti
Danita,
O tu is tikruju kaip ir merginos pataria- pasistenk nesijaudinti. Man nuo pat pradziu nestumo kraujavo, gulejau su gresianciu persileidimu, geriau ta pati duphostona, nors anot gydytoju "viskas taip kaip gamta nores bus". Na laime leliuka issjaugojau. O kraujavimo priezasciu zinok ne vien tik persileidimo pozymis. Pvz pas mane dar ir dabar pasirodo isskyru lyg kraujingu, nes ant gimdos polypukas yra, kuris nekenkmingas leliui, bet gali duoti kraujavima. Dar kaip teta sake gali buti del padidejusio kraujo kiekio, labai nesigilinau bet po santykiu pradzioje nestumo pasirodydavo kraujo gyvo, bet irgi pasirodo nieko pikto. Taip kad lauk pirmadienio kantriai-nestresuodama per daug. Galvok pozityviai, nors lengva atrodo pasakyti, kai ir pati zinau ka reiskia tokioj situacijoj pergyventi, bet bent jau pasistenk..Laikykis ir duok zinot kaip ten kas..
Atsakyti
Sveikos, o as vat noriu suzinot gal kuri buvo susidurusi arba girdejao del ko gali atsirasti hematoma gimdoj ir kraujot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuoleg @ 2009 08 01, 23:01)
Danita,
O tu is tikruju kaip ir merginos pataria- pasistenk nesijaudinti. Man nuo pat pradziu nestumo kraujavo, gulejau su gresianciu persileidimu, geriau ta pati duphostona, nors anot gydytoju "viskas taip kaip gamta nores bus". Na laime leliuka issjaugojau. O kraujavimo priezasciu zinok ne vien tik persileidimo pozymis. Pvz pas mane dar ir dabar pasirodo isskyru lyg kraujingu, nes ant gimdos polypukas yra, kuris nekenkmingas leliui, bet gali duoti kraujavima. Dar kaip teta sake gali buti del padidejusio kraujo kiekio, labai nesigilinau bet po santykiu pradzioje nestumo pasirodydavo kraujo gyvo, bet irgi pasirodo nieko pikto. Taip kad lauk pirmadienio kantriai-nestresuodama per daug. Galvok pozityviai, nors lengva atrodo pasakyti, kai ir pati zinau ka reiskia tokioj situacijoj pergyventi, bet bent jau pasistenk..Laikykis ir duok zinot kaip ten kas..

Aciu,visoms uz palaikima,biski ramiau daros.Dar ramina kad jau rytoj pirmadienis.Dar mama labai palaiko,vis raso paadrasinancias zinutes.Vyras irgi pergyvena,bet vaidina tikra vyra,stenges neparodit,kad as dar labiau nesinervinciau.Man ir pirmas nestumas ne buvo lengvas,bet tik tiek kad nekarto nekraujavau,o ligoninej vos negyvenau,budavau dvi savaites ligonij viena namie.tik po 30 sav.apsiraminau nes tapo aisku kad sunelis neapsivers,o sedes kaip sedejas,nes jam buvo per mazai vietuos apsiverst.Tada pagalvojau nu va dabar ramu niekur nedings.Ir isnesiojau iki pat galo.Tik va sunku buvo judet,ir galvojau kad is kiausidziu ir kas ten dar apacioj nieko neliks taip ten viska sparde:)))Ir padare man cezorio pjuvi,kai pamate koks dickis ,tai sako aisku kodl neapsiverte svere 3950g,52cm.Kai dare ehoskopa labai daug suklido del svorio sake kad svere kokius tik 3kg maksimum 3300g.
Dar karteli aciu uz palaikima.Rytoj kai grisiu is gid.parasisiu kaip sekes.
Atsakyti
QUOTE(Danita @ 2009 08 02, 22:39)
Aciu,visoms uz palaikima,biski ramiau daros.Dar ramina kad jau rytoj pirmadienis.Dar mama labai palaiko,vis raso paadrasinancias zinutes.Vyras irgi pergyvena,bet vaidina tikra vyra,stenges neparodit,kad as dar labiau nesinervinciau.Man ir pirmas nestumas ne buvo lengvas,bet tik tiek kad nekarto nekraujavau,o ligoninej vos negyvenau,budavau dvi savaites ligonij viena namie.tik po 30 sav.apsiraminau nes tapo aisku kad sunelis neapsivers,o sedes kaip sedejas,nes jam buvo per mazai vietuos apsiverst.Tada pagalvojau nu va dabar ramu niekur nedings.Ir isnesiojau iki pat galo.Tik va sunku buvo judet,ir galvojau kad is kiausidziu ir kas ten dar apacioj nieko neliks taip ten viska sparde:)))Ir padare man cezorio pjuvi,kai pamate koks dickis ,tai sako aisku kodl neapsiverte svere 3950g,52cm.Kai dare ehoskopa labai daug suklido del svorio sake kad svere kokius tik 3kg maksimum 3300g.
Dar karteli aciu uz palaikima.Rytoj kai grisiu is gid.parasisiu kaip sekes.

Niekur ir sitas nepabegs:)))
Mano maziukas tai mane jau kaip reikalas irgi lamdo blink.gif sonkauliukus mano mokosi skaiciuti, o kai sudrausminu tai prie skranduko kabinetis pradeda:)) oi nezinau kas bus kai 9 menuo eis:))
Laikykis ir jokiu liudnucio simptomu kad nebutu
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 08 01, 20:37)
Sveikos, o as  vat noriu suzinot gal kuri buvo susidurusi arba girdejao del ko gali atsirasti hematoma gimdoj ir kraujot?  g.gif

Sveikutės, apie hematomą gimdoje teko man ne tik sužinoti, bet ir susidurti ši nėštumą... doh.gif O buvo taip, kad 7 sav. pradejau kraujuot ir iskrito toks kaip kresulys- pamaniau, kad viskas- praradau savo mažiuką.. verysad.gif Bet nuvažiavus i ligonine, kai atliko echoskopą- patyriau lengvą šoką- pamačiau plakančią širdelę. Kaip aiškino gydytoja, gimdoje susidaręs didelis krešulys, kurio susidarymo priežastys gali būti kelios- arba tai nesivystantis dvynys, arba dėl gemalo mitybos trūkumo atskilę kažkokios mitybos ląstelės..na tiksliai nepamenu kaip ji ten viską sudėstė blush2.gif . O man buvo vis tik dvynys, nes gemalinė pūslelė tokio pat dydžio kaip krešulys... Nors ir kraujavau ir po to dar kokias 2,5 savaites tepliojo kraujingom išskyrom- nėštumas sėkmingai vystosi. Todėl, mergaitės, nenusivilkit anksčiau laiko, visada turėkite vilties... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(soul... @ 2009 08 10, 11:28)
Sveikutės, apie hematomą gimdoje teko man ne tik sužinoti, bet ir susidurti ši nėštumą... doh.gif  O buvo taip, kad 7 sav. pradejau kraujuot ir iskrito toks kaip kresulys- pamaniau, kad viskas- praradau savo mažiuką..  verysad.gif Bet nuvažiavus i ligonine, kai atliko echoskopą- patyriau lengvą šoką- pamačiau plakančią širdelę. Kaip aiškino gydytoja, gimdoje susidaręs didelis krešulys, kurio susidarymo priežastys gali būti kelios- arba tai nesivystantis dvynys, arba dėl gemalo mitybos trūkumo atskilę kažkokios mitybos ląstelės..na tiksliai nepamenu kaip ji ten viską sudėstė  blush2.gif . O man buvo vis tik dvynys, nes gemalinė pūslelė tokio pat dydžio kaip krešulys... Nors ir kraujavau ir po to dar kokias 2,5 savaites tepliojo kraujingom išskyrom- nėštumas sėkmingai vystosi. Todėl, mergaitės, nenusivilkit anksčiau laiko, visada turėkite vilties...  nestuke.gif

Na man deja viskas baigesi blogai, todel ir norejau daugiau suzinoti apie tai, kad daugiau nepasikartotu, gal kazkas ne taip buvo g.gif
Saunu, kad jums viskas gerai, taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar buvo kam tepliojimas nestumo pabaigoje, ar tai normalu, ar vertetu susijaudinti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 09 22, 15:19)
Sveikos  4u.gif  Ar buvo kam tepliojimas nestumo pabaigoje, ar tai normalu, ar vertetu susijaudinti ?  g.gif

Man nebuvo, bet jeigu tau kelia nerima butinai nueik pas gydytoja. ARgi mamos cia forume, tiksliai gali tau diagnozuoti. Pasitark su gyne ir bus ramiau bei tiksliau 4u.gif
Atsakyti
Vis neužsukdavau į šitą forumą, bet va statistikos dėlei, po visų kraujavimų 1 trimestre, sėkmingai pagimdžiau sveiką mergužėlę ir jau einam 5 mėnesiuką. biggrin.gif Matau iš liniuotės kad ir Geisai jau terminas nebetoli. 4u.gif
Atsakyti