QUOTE(PaSiuTuZ @ 2009 11 26, 21:37)
Sveikutes,
nors as pirma vaikuti pries nepilnai 2 metus isnesiojau sekmingai ir nestumas nebuvo is lengvuju, bet dabar viskas kitaip. Kai pagimdziau sake,kad didele tikimybe jog antra nestuma persileisiu (buvo net 87% tikimybe), nes mano 0-, o vyro +. Laukiuosi beveik 9sav. praeita nakti negalejau miegoti, nes siaubingai skaudejo pilva, tartum saremiai tik nugaros neskaudejo. is tualeto negalejau pareit, vos parsliauziau. Siandien visa diena maudzia ir jauciu,kad skausmas vel stipret pradeda, vel spazmuos...
nerandu sau vietos kaip skauda, o ir nevemiau siandien nei karto.. (vemdavau diena, nakti. Zodziu visas laikas tualete, net atsigert ar pavalgyt negalejau.) Miego nebenoriu, nors kaip meska miegot galejau 24h ir dar mazai butu buve. iki siandien jauciausi pervargus, issekus...
Nors ir nekrauju bet labai neramu.
Esu Norvegijoj ir echo tik vasari darys, net privaciai anksciau daryt nesutiko
i ligonine apziurai, tik slapima ir krauja ima, daugiau jokiu tyrimu nedaro...
Sakykit ar gali buti, kad gamta stebukliuka pasiimt nori?
Nezinau net ka daryt, vyras is komandiruotes gris tik kita savaitgali, neturiu net kas man namie padetu...
Patarkit ka daryti...? Ar reiketu del to sunerimt?
nors as pirma vaikuti pries nepilnai 2 metus isnesiojau sekmingai ir nestumas nebuvo is lengvuju, bet dabar viskas kitaip. Kai pagimdziau sake,kad didele tikimybe jog antra nestuma persileisiu (buvo net 87% tikimybe), nes mano 0-, o vyro +. Laukiuosi beveik 9sav. praeita nakti negalejau miegoti, nes siaubingai skaudejo pilva, tartum saremiai tik nugaros neskaudejo. is tualeto negalejau pareit, vos parsliauziau. Siandien visa diena maudzia ir jauciu,kad skausmas vel stipret pradeda, vel spazmuos...

Nors ir nekrauju bet labai neramu.
Esu Norvegijoj ir echo tik vasari darys, net privaciai anksciau daryt nesutiko

Sakykit ar gali buti, kad gamta stebukliuka pasiimt nori?

Nezinau net ka daryt, vyras is komandiruotes gris tik kita savaitgali, neturiu net kas man namie padetu...
Patarkit ka daryti...? Ar reiketu del to sunerimt?
Visko gali būti, jei tokie skausmai...