Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Lionesss @ 2009 11 30, 16:57)
O kam tau oficialiai registruotis? Eik pas ta kur ir ejai? Nes as pvz einu i privacia ir ne nezadu eit pas tas "vistas" i poliklinika, kad mane grubiai paziurinetu ir vapetu beleka kaip anskciau sad.gif jau nugyde viena mane poliklinikoj.Aciu.

tame esme kad jis ner oficialus gyd ir negali korteles uzpildyt..neprivaciai as einu, zadu pas ji gimdyt ir jei noreciau kad visad apziurinetu reiketu pereiti i klinikas seimos gyd susirasti zodziu daug valahito doh.gif

QUOTE(Jullaja @ 2009 12 01, 09:56)
Kartais tikrai sunku nustatyti is kur kraujoja - man irgi ne is kart nustate, tuo labiau, jei kraujoja nedaug.
O del gydytojos- tai galiu pasakyt kaip pati padariau, kad ir su savo nesusipikti, ir jos nuomone patikrint. Nuejau privaciai pas kia gydytoja ( prasiau draugiu, kad rekomenduotu gera). Jai pasakiau, kad siaip gydytoja turiu, tik jis isvaziavo atostogu, o man neramu - puikiai apziurejo, viska patikrino, i visus klausimus atsake. Jos nuomone sutapo su mano gines - tada nusiraminau smile.gif))
Nors uz ta privatu vizita teko pakloti nemazai pinigeliu- bet ramybe man buvo svarbiau...
O del kaklelio - jei yra zaizdelis- ant kedes turetu ji pamatyti ir paskirti gydyma- zvakutes. Kraujavimas bet kokiu atveju- yra negerai.

Esme kad daktaras mano pakankamai rimtas ir labai geras, kazkaip pasitiket juo net negaliu blush2.gif Galvoju tik tai kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Turiu klausima.Ar kas be gnes palaiminimo,t.y. savarankiskai gerete duphastona? Ir kaip ilgai gerete.kaip po to nutraukti,nes mano gine sake ,kad jei pradesi gerti reikes gerti visa nestuma.Man gresiantis persileidimas,o gine nenpri kistis.Sako kol tik tepa ,kol nekraujuoji nieko baisaus,o tai sakau ,ar nebus per velu kai jau pradesiu kraujuoti? Sako ,oi tai jau kai bus tai bus. blink.gif Tai ka daryti net nezinau.Eiciau pas kita gine,bet jeigu vel ant tokios naturalistes pataikysiu,beje vaikstai privaciai.
Atsakyti
na zinok, man 12 savaite net kraujas buvo pasirodes, ir nieko - pagulde i ligonine, gulimas rezimas (toks kad net sedet neleido) ir dviguba porcija folio rugsties.. net ligoninej sake kad iki 12 savaiciu nestabdo jei ir kraujuoja, ir nedave jokiu vaistu.
tai is savo puses galiu patart tik daug gulet ax.gif man padejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2009 12 12, 14:16)
na zinok, man 12 savaite net kraujas buvo pasirodes, ir nieko - pagulde i ligonine, gulimas rezimas (toks kad net sedet neleido) ir dviguba porcija folio rugsties.. net ligoninej sake kad iki 12 savaiciu nestabdo jei ir kraujuoja, ir nedave jokiu vaistu.
tai is savo puses galiu patart tik daug gulet ax.gif man padejo.  smile.gif

Ka tu sakai! blink.gif Nu tai as ir guliu ,o ka darysi,gal kaip nors isgulesiu smile.gif Aciu tau!
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2009 12 12, 12:30)
Sveikos merginos.Turiu klausima.Ar kas be gnes palaiminimo,t.y. savarankiskai gerete duphastona? Ir kaip ilgai gerete.kaip po to nutraukti,nes mano gine sake ,kad jei pradesi gerti reikes gerti visa nestuma.Man gresiantis persileidimas,o gine nenpri kistis.Sako kol tik tepa ,kol nekraujuoji nieko baisaus,o tai sakau ,ar nebus per velu kai jau pradesiu kraujuoti? Sako ,oi tai jau kai bus tai bus. blink.gif Tai ka daryti net nezinau.Eiciau pas kita gine,bet jeigu vel ant tokios naturalistes pataikysiu,beje vaikstai privaciai.

tikrai geriama ne visą nėštumą, tegul nenusikalba. smile.gif geriama maždaug iki 17-20sav. Geriama arba po 1x1k/d arba po 1x2k/d. Paskui savaitę geriama (sakykim 16sav.) jeigu gerta buvo po 2tab. per dieną, tai mažinama iki 1per d. , o dar sekančią savaitę po 0,5tabl. per d. ir taip savaitę taip, kita savaitę taip, ir nutraukiama.
Atsakyti
IsaDora*, o tau daktare taip paskyre?
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2009 12 12, 13:39)
IsaDora*, o tau daktare taip paskyre?

Man iš pradžių kol kraujo buvo mažai, arba tepė, tai skyrė po 1tab./d. paskui 10sav. pradėjau žiauriai kraujuoti, maniau viskas, tai skyrė ligoninėj po 1x2 dienoje. Ir taip gėriau iki 17 ar 18 savaitės. 4u.gif
Atsakyti

as buvau pas du naturalistus biggrin.gif nei vienas nedave nors jau net klausiau, kaip ir sakiau anoj temoj gulek ramybes gerk daug skysciu, sako merginos medetku arbata stabdo kraujavima. Svarbu folis. Taip pat magni gali savarankiskai man rods nepakenks, o hormonus visad spesi...turiu daug pavyzdziu kur duphaston ir nepadejo as atidaviau dievui sprest blush2.gif . Panasiu metu kaip tau ir terliojo, man grynai ir menamu menesiniu metu irgi terliojo. Beje ar nebuna kad ryte daugiau? Man budavo is kakliuko grynai ryte rudai isbega..ir viskas.
Ramybes jei ka reikes gali i AZ parasyt. 4u.gif Beje ar skauda?
Atsakyti
Dendule,aciu tau.As irgi manau ,kad geriau be hormonu apseiti.Skausmo nejauciu,o pateplioja tai taip is po nakties ,po to diena beveik netepa.As geriu kraujazoliu arbatele ir gulineju.Apie gruodzio 15 menamu menesiniu laikas ,tai ziuresim ,kas cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2009 12 13, 12:21)
Dendule,aciu tau.As irgi manau ,kad geriau be hormonu apseiti.Skausmo nejauciu,o pateplioja tai taip is po nakties ,po to diena beveik netepa.As geriu kraujazoliu arbatele ir gulineju.Apie gruodzio 15 menamu menesiniu laikas ,tai ziuresim ,kas cia bus smile.gif

tai gali buti ir is kakliuko. Ryte isbega nes subega i kakleli,o gali ir tik is kakliuku sunku nustatyt g.gif man dar viena gine sake geriau jei isbega negu viduje. Beto sake daznai pasitaiko tie tepliojimai 4u.gif
Atsakyti
Sako ,oi tai jau kai bus tai bus. blink.gif Tai ka daryti net nezinau.Eiciau pas kita gine,bet jeigu vel ant tokios naturalistes pataikysiu,beje vaikstai privaciai.

ir gerai ji pasake, del to kaip bus taip. Gamta uz mus protingesne ir kol vyksta naturali atranka, ner ko kistis. ne be reikalo atmetamas vaisius buna. taip apsisaugoma nuo issigimimiu ar netinkamu vystymusi.
o tu svarbiausia nesijaudink ir tikek kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
o kas liecia Duphaston, tai pasiskaityk instrukcija, ten puikiai parasyta kokiu atveju kiek vartoti ir iki kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2009 12 12, 13:30)

Siaip be gydytojos negerciau- yra pakanakamai daug gydytoju, kurie supranta kaip svarbu kartais islaikyt nestuma. Tikrai nutraukti galima be pasiekmiu.. as ta diena kai pradejo kaujot gavau 4* dienoj porcija, paskui geriau po 2/ dienoj, paskui po viena... apie 16 sav. jau nebereikejo.
o prasidejo 8 sav.

QUOTE(kristi_ @ 2009 12 17, 14:02)
ir gerai ji pasake, del to kaip bus taip. Gamta uz mus protingesne ir kol vyksta naturali atranka, ner ko kistis. ne be reikalo atmetamas vaisius buna. taip apsisaugoma nuo issigimimiu ar netinkamu vystymusi.
o tu svarbiausia nesijaudink ir tikek kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif
o kas liecia Duphaston, tai pasiskaityk instrukcija, ten puikiai parasyta kokiu atveju kiek vartoti ir iki kada  4u.gif

nu negaliu as tu dalyku apie naturalia atranka skaityti...
viena is dazniausiu gresencio persileidimo ( ir to pacio kraujavimo) priezastis - busimos mamytes sveikata, jos buvusios gynekologines problemos...
man irgi visi is pradziu pasake- palauk, gal ten kazkas netaip- persileisi ir viskas... o paaishkejo, kad kraujavimas buvo del mano fiziologijos, o ne del vaisiaus patalogijos. jeigu neimchiausi tada veiksniu, dabar nebutu judeseliu, kurie mane labai dziugina thumbup.gif

Atsakyti