QUOTE(Losa @ 2013 03 25, 15:10)
ar reiktų šalia tarptautinio skiepų paso dar ko nors daugiau?
Tikrai uzteks skiepu paso - juk jame visi skiepai yra. Be to, JAV gydytojas Vilniuje isduoda lapa irgi su skiepais, tai jame buna pazymeta visokie sirgimai vejaraupiais. O JAV tikrai nera taip, kad popierizmais uzsiiminetu kaip LT. Va pvz universitetui daviau ta gydytojo lapa ir skiepu pasus, o jie nusirase ka reikejo. Pasidariau trukstamus skiepus, o po kurio laiko pranesa, kad dar 3 skiepu truksta (nors kai pirmus dare sake nieko daugiau nereikia). Pasirodo pragane kazkur mano informacija ir rodo, kad nuo vejaraupiu reikia ir tt - tai as vel tuos visus savo lapus parodziau, vel jie kopijas pasidare ir to uzteko. Beje, ant to JAV gydytojo isduoto lapo nelabai susigaude zymejimo, kad prasirgta vejaraupiais, tai pati paaiskinau, kad sirgta jau, tai tik paklause kiek man metu buvo, pati uzrase metus ant to lapo ir tada atsikopijavo.
O siaip vezemes gimimo, santuokos liudijimus, diplomus, skiepu pasus. As neuzbaigiau LT universito, tai veziausi israsa apie dalykus ir tiek.
Realiai prireike tik skiepu pasu, diplomu ir universiteto israso. Na dar santuokos liudijimo reikejo kai vyras mane prie savo darbo duodamo sveikatos draudimo prirasinejo - tai velgi uzteko paciai isverst ta liudijima, po apacia berods vyras pasirase ta standartini sakini, kad vertimas tikslus ir tt ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Losa @ 2013 03 25, 17:09)
Kokio nors medicininės kortelės išrašo nesidarėt? PAgalvojus, ten vaikas gydytojui kaip tabula rasa bus
Bet tai einant sveikatos patikra Vilniuje bus surasyta, jei vaikui kazkokios spec. ligos yra. O ir pati tokius dalykus zinot, tai JAV gydytojus ispesit ir tt. O jei tik visokie persalimai ir iprastines vaikiskos ligos, tai manau nieko tas israsas neduoda. Nebent del saves norit turet.