Įkraunama...
Įkraunama...

Įvažiavimas į JAV

Mergaitės, o vežant vaiką, reik antro iš tėvų raštiško sutikimo?
Atsakyti
ne
Atsakyti
Aš kai važiavau iš LT į JAV manęs niekas dokumentų net neprašė.
Atsakyti
As bijau pameluoti, bet ,man atrodo,kad isleistas istatymas yra kad nebereikia dokumentu.Man atrodo geriausiai butu pasiskambinti ir issiklausineti , kAD PASKUI NEKILTU BEDU. smile.gif
Atsakyti
tikrai nereikia niekur nieko nei lietuvos nei amerikos piliecius vaikus vezant, nei per lietuvos nei per amerikos sienas.
Atsakyti
Norejau pasakyti, del dokumentu:

Musu dokumentus dabar tikrina ir tvarko Viza centras Amerikoje( jau kaip ir paskutine vieta kur jie tvarkomi).Reikejo jiems visus doc. orginalus katik nusiusti.Gimimo liudijimus visu 3 ir santuokos liudijima.Man tiesa pasakius labai baisu blink.gif unsure.gif kad jie kur nedingtu siunciant( o vertimai su notaro patvirtinimu- netinka, bet ir juos idejom)
Tai va ir jau sausio gale turetum gauti paskutini atsakima is ju.Ir tada beliks sveikata VLN susitvarkyti ir i Lenkus reiks vaziuoti.Bet idomiai dabar yra jie padare.Vaziuoji i Lenkus, jau zinodamas atsakyma, kad isleidzia tave ir isileidzia Usa.O i Lenkus jokiu popieriu nebereikia veztis.Tik pasus.Ir ten tik ivyks pokalbis kazkoks ir viskas.Nu kazkoks beprasmis vaziavimas i ta Lenkija doh.gif
Kaip advokatas aiskino, tai padare nauja tvarka tokia, kad Amerikoje tvarkytu visus doc. nes zmones nuvaziuoja i Lenkus -tai pamirsta koki doc. namuose, tai jiems pritruksta kokiu popieriu - tai atseit zmoniu patogumui padare- kad nebutu tokiu dalyku ir bereikalingu vazinejimu. Isdalies L. gerai, bet tik tas doc. siuntinejimas doh.gif o i tuo Lenkus kam vaziuot ti isvis nesuprantu schmoll.gif Na gal greitai paaiskes, kam i tuos Lenkus reik vaziuoti, kai patys turesim vykti ten.
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 01 07, 02:44)
  o i tuo Lenkus kam vaziuot ti isvis nesuprantu schmoll.gif  Na gal greitai paaiskes, kam i tuos Lenkus reik vaziuoti, kai patys turesim vykti ten.

Vilniaus ambasada neturi igaliojimu tvarkyti zaliu kortu reikalus kazkodel, nezinau nuo ko priklauso, nuo salies dydzio, nuo imigrantu is LT skaiciaus ar nuo ko, bet neturi. O Varsuvos ambasada tokius igaliojimus turi, todel ir tenka vazineti ten to stebuklingo stampuko i pasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 01 07, 10:19)
Vilniaus ambasada neturi igaliojimu tvarkyti zaliu kortu reikalus kazkodel, nezinau nuo ko priklauso, nuo salies dydzio, nuo imigrantu is LT skaiciaus ar nuo ko, bet neturi. O Varsuvos ambasada tokius igaliojimus turi, todel ir tenka vazineti ten to stebuklingo stampuko i pasa smile.gif

Tai taip.I Lenkus visa laika kaip pamenu reikdavo vaziuoti ir jie sprendima duodavo.O dabar jau Statai bus nuosprendi prieme ir sutvarke visus dokumentus.O i Lenkai nieko nebepakeis( ju sprendimo) , tai todel ir nebesuprantu ko vaziuoti reiks vistiek i Lenkus. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 01 08, 03:36)
Tai taip.I Lenkus visa laika kaip pamenu reikdavo vaziuoti ir jie sprendima duodavo.O dabar jau Statai bus nuosprendi prieme ir sutvarke visus dokumentus.O i Lenkai nieko nebepakeis( ju sprendimo) , tai todel ir nebesuprantu ko vaziuoti reiks vistiek i Lenkus. g.gif  biggrin.gif

paso uzsistampuoti, nes LT to negali padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 01 08, 12:05)
paso uzsistampuoti, nes LT to negali padaryt  doh.gif

Jo.. del kazkokio stampo tiek trenktis lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 01 08, 13:25)
Jo.. del kazkokio stampo tiek trenktis  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nesąmonė tikrai ta Lenkija. Aš irgi važiavau, o visas interviu truko lygiai tris minutes. Bet vasara buvo, pavaikštinėjau po Varšuvą...
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2009 01 08, 16:21)
nesąmonė tikrai ta Lenkija. Aš irgi važiavau, o visas interviu truko lygiai tris minutes. Bet vasara buvo, pavaikštinėjau po Varšuvą...

eiktu ? bigsmile.gif o tai ka ten kalbejo? tai mes ir galvojam paslampineti po pokalbio. Bet jei tokie orai kaip dabar bus doh.gif sniego 15 cm ir daugiau tai tada siausim namo.Nes ju keliai tai doh.gif
Atsakyti