Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

patarkite prasau, koki Lancome tusa rinktis, nes noriu visu triju efektu - ir volumo, ir ilgio, ir rietimo..
Atsakyti

del tuso-net nezinau,as paskutini ir ilgiausiai naudojau l`extreme-man jis labiausiai patiko,nes nelipino,o blakstienos graziai uzsiriesdavo ir pailgedavo 4u.gif
Atsakyti

Pavasarį po žiemos norisi gaivumo ir gyvesnės odos spalvos, tad nusipirkau tokią drėkinamąją tonuojančią pudrą Lancome Hydra Zen Teinte . Visai neblogas dalykėlis, ypač man, nes ne itin mėgstu krempudras ir pan. "tepinius"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 26, 09:54)
Pavasarį po žiemos norisi gaivumo ir gyvesnės odos spalvos, tad nusipirkau tokią drėkinamąją tonuojančią pudrą Lancome Hydra Zen Teinte . Visai neblogas dalykėlis, ypač man, nes ne itin mėgstu krempudras ir pan. "tepinius"

user posted image

Cia ne pudra,o kremas su atspalviu,neklaidinkit zmoniu.
As pati testuoju toki,noreciau prisijaukint ir naudot kasdienai kai nereikia didelio maskavimo smile.gif
Aqua fusion teinte
user posted image
Atsakyti
Jie abu veik identiški. Jo "poveikis" kaip krempudros, nors pavadinimas atitiktų "kremas su atspalviu", todėl neklaidinu. Pakankamai intensyvi ir konsistencija atitinkama. Labai didelio skirtumo nepajutau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 26, 23:17)
Jie abu veik identiški. Jo "poveikis" kaip krempudros, nors pavadinimas atitiktų "kremas su atspalviu", todėl neklaidinu. Pakankamai intensyvi ir konsistencija atitinkama. Labai didelio skirtumo nepajutau.  g.gif

Klaidinate pavadindama pudra.Tai nera pudra,sis produktas priklauso veido prieziuros linijai,ne dekoratyvines kosmetikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai sakau, žinau, kad tai ne pudra smile.gif Tik rezultatas "pudrinis", vienas prie vieno.
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 02 22, 12:51)
patarkite prasau, koki Lancome tusa rinktis, nes noriu visu triju efektu - ir volumo, ir ilgio, ir rietimo..

Hypnose
Atsakyti
Paaiskinkit man prasau Hypnose Silver ir Platinum, kas cia per pavadinimai? cia spalvos? kokios jos yra? gal fuflo?
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 09 06, 13:52)
taip,jis naujas.tik jis skirtas labiau brandziai odai-neisulyciau iki 35metu jo naudot,nes po to reiks dar stipresniu priemoniu.Uk jo kaina apie £50-£55

Noriu šito serumo, bet man dar nėra tokio amžiaus, bet. Dabar naudoju nakčiai Estee Lauder serumą, jis visai neblogas. Bet jau baiginėju, tad galvoju ką pirkti, EL ar Lancome Genifique g.gif

Gal kas turi patirties? 4u.gif
Atsakyti
Mergytes,noriu patarimo,turiu as sita pudryte,pirkau LT,nr. 05

user posted image

o jei dabar noriu parsisiusti,tai kaip ta spalva atsirinkti,nes pavyzdziui sitame puslapyje numerio 05 net nera,yra tik nr 005,bet kad jau labai tamsus g.gif

http://www.lancome.c...Com_Flu_AllSkin

GAL DAR KAZKAS GALITE PAREKOMENDUOTI KOKIA PUDRYTE SAUSENEI ODAI 4u.gif
Atsakyti
sausesnei odai Lancome Photogenic Luminessence smile.gif
man kadais labai patiko ax.gif
Atsakyti