patarkite prasau, koki Lancome tusa rinktis, nes noriu visu triju efektu - ir volumo, ir ilgio, ir rietimo..
del tuso-net nezinau,as paskutini ir ilgiausiai naudojau l`extreme-man jis labiausiai patiko,nes nelipino,o blakstienos graziai uzsiriesdavo ir pailgedavo

Pavasarį po žiemos norisi gaivumo ir gyvesnės odos spalvos, tad nusipirkau tokią drėkinamąją tonuojančią pudrą Lancome Hydra Zen Teinte . Visai neblogas dalykėlis, ypač man, nes ne itin mėgstu krempudras ir pan. "tepinius"

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 26, 09:54)
Pavasarį po žiemos norisi gaivumo ir gyvesnės odos spalvos, tad nusipirkau tokią drėkinamąją tonuojančią pudrą Lancome Hydra Zen Teinte . Visai neblogas dalykėlis, ypač man, nes ne itin mėgstu krempudras ir pan. "tepinius"

Cia ne pudra,o kremas su atspalviu,neklaidinkit zmoniu.
As pati testuoju toki,noreciau prisijaukint ir naudot kasdienai kai nereikia didelio maskavimo

Aqua fusion teinte

Jie abu veik identiški. Jo "poveikis" kaip krempudros, nors pavadinimas atitiktų "kremas su atspalviu", todėl neklaidinu. Pakankamai intensyvi ir konsistencija atitinkama. Labai didelio skirtumo nepajutau.

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 26, 23:17)
Jie abu veik identiški. Jo "poveikis" kaip krempudros, nors pavadinimas atitiktų "kremas su atspalviu", todėl neklaidinu. Pakankamai intensyvi ir konsistencija atitinkama. Labai didelio skirtumo nepajutau. 

Klaidinate pavadindama pudra.Tai nera pudra,sis produktas priklauso veido prieziuros linijai,ne dekoratyvines kosmetikos

Tai sakau, žinau, kad tai ne pudra
Tik rezultatas "pudrinis", vienas prie vieno.

QUOTE(Vi-Vian @ 2010 02 22, 12:51)
patarkite prasau, koki Lancome tusa rinktis, nes noriu visu triju efektu - ir volumo, ir ilgio, ir rietimo..
Hypnose
Paaiskinkit man prasau Hypnose Silver ir Platinum, kas cia per pavadinimai? cia spalvos? kokios jos yra? gal fuflo?
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 09 06, 13:52)
taip,jis naujas.tik jis skirtas labiau brandziai odai-neisulyciau iki 35metu jo naudot,nes po to reiks dar stipresniu priemoniu.Uk jo kaina apie £50-£55
Noriu šito serumo, bet man dar nėra tokio amžiaus, bet. Dabar naudoju nakčiai Estee Lauder serumą, jis visai neblogas. Bet jau baiginėju, tad galvoju ką pirkti, EL ar Lancome Genifique

Gal kas turi patirties?

Mergytes,noriu patarimo,turiu as sita pudryte,pirkau LT,nr. 05

o jei dabar noriu parsisiusti,tai kaip ta spalva atsirinkti,nes pavyzdziui sitame puslapyje numerio 05 net nera,yra tik nr 005,bet kad jau labai tamsus
http://www.lancome.c...Com_Flu_AllSkin
GAL DAR KAZKAS GALITE PAREKOMENDUOTI KOKIA PUDRYTE SAUSENEI ODAI

o jei dabar noriu parsisiusti,tai kaip ta spalva atsirinkti,nes pavyzdziui sitame puslapyje numerio 05 net nera,yra tik nr 005,bet kad jau labai tamsus

http://www.lancome.c...Com_Flu_AllSkin
GAL DAR KAZKAS GALITE PAREKOMENDUOTI KOKIA PUDRYTE SAUSENEI ODAI

sausesnei odai Lancome Photogenic Luminessence
man kadais labai patiko

man kadais labai patiko