Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(GinMintė @ 2009 10 14, 18:41)
As dar nenaudojau kremo su spalva niekada, mano pirmasis butu  4u.gif Jauciu reiks eiti i kristiana, o gal kas zino ar ten duoda megineliu sio kremo?

nebent paprasykit,kad ipyltu,nes tokiu meginiu,kad butu nepamenu
Atsakyti
turejau kazkada aqua fusion teinte,tai labai nepatiko,labai sunkiai tepasi,nelygiai pasiskirsto doh.gif ka turejus is sios fyrmos, tai patinka tik seseliai ir blizgesiai,tai tikrai neblogi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 10 14, 19:41)
As dar nenaudojau kremo su spalva niekada, mano pirmasis butu  4u.gif Jauciu reiks eiti i kristiana, o gal kas zino ar ten duoda megineliu sio kremo?

GinMinte, gal galetum pakomentuot Lancome kremuka, nes skaiciau, kad jau turi...
ar turi tokio svytejimo kaip madara? (man tas svytejimas nelabai patinka, kaip aliejum pasitepus unsure.gif ...)Ar graziai pasidengia? neriebina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 30 spalio 2009 - 18:20
neturi Lancome aqua teint švytėjimo. Sunkus, tirštas kremas. Man išryškino poras, sunkiai tepės, gerai maskavo. Mano oda mišri į sausumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 30, 19:19)
GinMinte, gal galetum pakomentuot Lancome kremuka, nes skaiciau, kad jau turi...
ar turi tokio svytejimo kaip madara? (man tas svytejimas nelabai patinka, kaip aliejum pasitepus unsure.gif ...)Ar graziai pasidengia? neriebina?

Švytejimo jokio neturi, odai suteikia matiškumo. Man asmeniškai pasidengia gerai, bet jau dienos pabaigoj kažkiek išlenda blizgėjimas. Žodžiu aš užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 01, 19:55)
Švytejimo jokio neturi, odai suteikia matiškumo. Man asmeniškai pasidengia gerai, bet jau dienos pabaigoj kažkiek išlenda blizgėjimas. Žodžiu aš užskaitau smile.gif

maskuoja bent kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 01, 20:55)

O koki numeriuka turit? kokia jusu odos spalva? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 21:31)
maskuoja bent kiek? ax.gif

Kadangi man maskuoti kaip ir nelabai yra ka, nelabai galiu atsakyti, bet manau kad pamaskuotu.

QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 02, 20:05)
O koki numeriuka turit? kokia jusu odos spalva? ax.gif

Turiu 3 numeriuka, kadangi kars nuo karto nuenu i soliariuma tai odos spalva siek tiek i tamsuma.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 30, 22:18)
neturi Lancome aqua teint švytėjimo. Sunkus, tirštas kremas. Man išryškino poras, sunkiai tepės, gerai maskavo. Mano oda mišri į sausumą  smile.gif

Vitulka, tavo oda, kiek pamenu yra sviesi... g.gif o koki numeriuka naudojai aqua teint toninio kremo?
kaip suprantu antrakart nepirktum... ax.gif gal ka nors geresnio atradai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 08 lapkričio 2009 - 15:39
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 08, 16:39)
Vitulka, tavo oda, kiek pamenu yra sviesi... g.gif  o  koki numeriuka naudojai aqua teint toninio kremo?
kaip suprantu antrakart nepirktum... ax.gif  gal ka nors geresnio atradai? ax.gif

siulyciu nepasikliauti viena nuomone
Atsakyti
aš turėjau Naturel, antrą numerį. Na dabar jis man būtų smarkiai per tamsus. Odos spalvos natūralumas labai jau subjektyvu, todėl atspalvio pavadinimas kaip čia pasakius ... neatitinka realybės biggrin.gif
nepirkčiau, nes kremas sunkus, poras išryškino, nors maskuoja labai gerai, T zonos blizgesys "prasimuša" dienos eigoj. Riebiai odai, manau netiktų, bet sausai irgi nelabai, nes sunkiai tepas ant sausos smile.gif
user posted image

geresnio nieko neradau. Į Lancome vietą nusipirkau Dior kremą su spalva. Bet ne tas pirkinys, kurį norėtųsi rekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 11 09, 23:08)
aš turėjau Naturel, antrą numerį. Na dabar jis man būtų smarkiai per tamsus. Odos spalvos natūralumas labai jau subjektyvu, todėl atspalvio pavadinimas kaip čia pasakius ... neatitinka realybės  biggrin.gif
nepirkčiau, nes kremas sunkus, poras išryškino, nors maskuoja labai gerai, T zonos blizgesys "prasimuša" dienos eigoj. Riebiai odai, manau netiktų, bet sausai irgi nelabai, nes sunkiai tepas ant sausos  smile.gif
user posted image

geresnio nieko neradau. Į Lancome vietą nusipirkau Dior kremą su spalva. Bet ne tas pirkinys, kurį norėtųsi rekomenduoti.

Vitulka labai dekui uz issamu atsakyma 4u.gif vaizdinej medziagoj tikrai tokia sunki atrodo, kaip kremine pudra unsure.gif
Neisbandes nesuzinosi smile.gif turbut imsiu 1 nr., nes as tikrai sviesiaode, ypac ziema doh.gif
Atsakyti