Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 10, 08:19)
Vitulka labai dekui uz issamu atsakyma 4u.gif  vaizdinej medziagoj tikrai tokia sunki atrodo, kaip kremine pudra unsure.gif
Neisbandes nesuzinosi smile.gif  turbut imsiu 1 nr., nes as tikrai sviesiaode, ypac ziema doh.gif

na zinot sitaip pamozojus visi kremai su spalva atrodys tragiskai,siulyciau nueit i parduotuve ir pabandyt,man spalva Naturel nera tamsi
p.s nu jeigu Vitulka ir ant veidu taip tepat....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 10 lapkričio 2009 - 09:26
QUOTE(vetruze @ 2009 11 10, 11:22)
na zinot sitaip pamozojus visi kremai su spalva atrodys tragiskai,siulyciau nueit i parduotuve ir pabandyt,man spalva Naturel nera tamsi
p.s nu jeigu Vitulka ir ant veidu taip tepat....

Tai kaip suprantu. 1Nr. Naturel ir yra sviesiausia g.gif
http://images.google...ttp...t=54&um=1
vetruze, o jusu oda labai sviesi? pvz. man EL DW Nr.2. ziemai ryskiai per tamsi doh.gif ir netgi Madara menulio toninis kremas pertamsus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 10 lapkričio 2009 - 20:15
as naudoju lancome seseliukus color design labai jie man patinka, graziai pasiskirsto, nenubega dienos begyje .turiu ir blizgesiuka color fever gloss preciuos beige labai grazi tokia nude spalvyte bet gana greitai nusivalgo blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas bandė šį kremuką?
kokie atsiliepimai? ax.gif
Lancome BIENFAIT MULTI-VITAL SPF 30 CREAM
user posted image
Atsakyti
Naudoju Lancome Teint Idole, labai patenkinta ax.gif

user posted image

Atsakyti
sveikos, merginos gal kuri bandet tusa hypnotic drama? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 18, 13:13)
sveikos, merginos gal kuri bandet tusa hypnotic drama? kokie atsiliepimai? smile.gif

as esu rasiusi temoje Tusai,nieko gero,visai,net koleges patare pirkt kita,istrauke toki kose aplipusi sepeteli sako va kas bus,pirkau kita smile.gif
Atsakyti
Įsigijau Lancome ARTLINER, pirmi įspūdžiai labai geri wub.gif Tik labai įdomu pasidarė kur ten tas skystis viduje, nes palenkus buteliuką jo nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Lancome patinka kosmetika. Tusas Lancome Hypnose,blizgesiukai. 4u.gif
Atsakyti
na,vel prisdedu prie geros nuomones-nes jei apie tusus,pati naudojus tik du-l`extreme ir hipnose,tad pirmasis man labiausiai patiko,kolkas geresnio neteko rast,netgi YSL neatitiko noru,ko negaliu pasakyt apie Lancome tusus.aplamai,kolkas,kiek esu naudojus kosmetikos,geresnes,nei si-neteko atrast,kas liecia ir kremus,ir dekoratyvine kosmetika.tik neteko kolkas krempudros naudot jokios.niekaip neissirenku ir kolkas nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 01 10, 15:40)
na,vel prisdedu prie geros nuomones-nes jei apie tusus,pati naudojus tik du-l`extreme ir hipnose,tad pirmasis man labiausiai patiko,kolkas geresnio neteko rast,netgi YSL neatitiko noru,ko negaliu pasakyt apie Lancome tusus.aplamai,kolkas,kiek esu naudojus kosmetikos,geresnes,nei si-neteko atrast,kas liecia ir kremus,ir dekoratyvine kosmetika.tik neteko kolkas krempudros naudot jokios.niekaip neissirenku ir kolkas nereik smile.gif

dar pabandykit LANCOME DEFINICILS tusa fainai ilgina ir riecia smile.gif
Atsakyti
na Lancome ir YSL tusu neimanoma palyginti,nes jie visai skirtingu tipu
Atsakyti