aurelija ma, kaip visada , labai labai
rainiaake, labai grazi dezute, tokia svelni, romantiska
aciukas QWERTI, deimushka
jau buvau pradejus galvoti, kad nevykes darbelis
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 15, 09:40)
aurelija_ma saunus darbelis
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 15, 10:40)
vykes vykes
QUOTE(vignola @ 2008 10 14, 10:18)
Man irgi
O foto kaip graziai padarytos
QUOTE(driftas @ 2008 10 14, 22:45)
Dekoravimo metodą supratau, tik suabejojau dėl pačio teiginio, kad "dekupažas - tai sendinimo technika..." na, tu ten taip parašius
Na bet kai tokios
nuotraukos tai gal ir tekstas neužkliūva niekam 
Na bet kai tokios
ai, na as ta bloga vedu daugiau del savo malonumo, bet siaip, tai tikrai visur taip raso:) ir realiai tai sia technika dekoruotas daiktas atrodo kaip senas, tai reiskia, kad sendina:)
QUOTE(rainiaake @ 2008 10 14, 23:56)
Naujas kūdikėlis, dar trūksta kelių štrichų, bet labai vaizdo nekeis
Reiks tik moteriškes pataisyt, nes įtrindama skilinėjimus, netyčia užtepiau ir ant jų
o nuvalyti niekaip nesiseka, tad teks su teptuku ir dažais padirbėt.
Kokybė nekokia, nes nelabai matosi apatinės dalies ryžinio popieriaus grožio - realybėj kaip kad būtų akvarele lietas
Kokybė nekokia, nes nelabai matosi apatinės dalies ryžinio popieriaus grožio - realybėj kaip kad būtų akvarele lietas
oo kaip fainai, kad ir viduj isdekoravai!
QUOTE(olajju @ 2008 10 15, 10:53)
o štai ir mano kuklus darbelis
kaip idomiai ant fakturos atrodo! o tu pati gal ta faktura padarei? tas horizontalias juostas?
QUOTE(Arbuzu @ 2008 10 15, 13:27)
kaip idomiai ant fakturos atrodo! o tu pati gal ta faktura padarei? tas horizontalias juostas?
na taip, apjuosčiau su lininiu siūlu
Jei as gerai supratau dekupazo pradine kilme tai jis visai nebuvo skirtas daiktus paversti "senais" bet tik paparastus daiktus dekoruoti taip juos padarant idomiais ir turtingais. Mano nuomone dekupazas yra tik technika ir nieko daugiau ir mano daiktai dazniausiai atrodo labiau siuolaikiskesni nei seni (megstu visokius ornamentus, swarovskiukus ir siaip ivairias medziagas naudot, o sendinimas yra viena is priemoniu dekupaza paivairinti
čia ne pagyrų darbeliu, ale va pagaliau kažkas pavyko su vienkomponenčiu ir kontūriuką nusipirkau, tai jau labai reikėjo išbandyti

tik gal kas gali rekomenduoti fotografavimo kursus?

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 14, 20:31)
Labai labai graži dėžutė iš pradžių pamaniau kad tai rėmelis o gi pasižiūriu toliau čia dėžutė pasirodo nu labai miela
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 16, 10:40)
čia ne pagyrų darbeliu, ale va pagaliau kažkas pavyko su vienkomponenčiu ir kontūriuką nusipirkau, tai jau labai reikėjo išbandyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 10 16, 10:59)
Visai mielas vazoniukas tik tas kontūras nu bent man pasirodė kad teptas drebančia renka o gal taip ir buvo sumanyta
. O man jau vietoj tavęs ta daiktą po vazonėliu jau rankos niežėtu paterlioti

niežėt tai niežti, ale va, kad reik tą ranką dar palavinti.
o dėl drebato - tai tikrai toks užmanymas. vėjo efektas