Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

Man irgi gražu, - tik noriu paklausti - koks pagrindas po servetėle - juodas ar baltas?
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2008 10 13, 14:55)
sveikutės, mielosios:)

labai grazios nuotraukos

88888888, labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Pagrindas buvo juodas,o viduj nieko... blush2.gif Gal prie progos "paminkstinsiu" ten kuo nors biggrin.gif
Atsakyti
niu ir as pasigirsiu smile.gif
Dezute “Nostalgiski prisiminimai”
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vignola @ 2008 10 14, 10:18)
Na va,dabar atsidare nuoroda... ax.gif Komoda su magnolijomis labai patiko wub.gif  bigsmile.gif

tikrai, šitą mama darė, ir lentyną dar tokią pasigamino ir kubilą, kada parlėksiu pas ją, nufotografuosiu, visas rinkinys gavos:)

QUOTE(driftas @ 2008 10 14, 14:08)
Graži komoda  smile.gif
Dekupažas - sendinimo technika???????? g.gif

baldai buvo daryti sedinant laku, kai pirmiausia viena spalva tepama, poto sendinimo lakas, ir ant virsaus antra spalva:)

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 14, 16:36)
labai grazios nuotraukos

88888888, labai grazus darbelis  thumbup.gif

Ačiu!!:) nuotraukos pačios darytos, studijuoju fotografijąsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2008 10 14, 15:04)
user posted image
blush2.gif pasikartosiu ,kad butu aiskiau blush2.gif

labai daili dėžutė, man tai taip kruopštumo trūkumas pasijaučia atlikinėjant smulkius darbelius, bet stengiuos iš visų jėgųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2008 10 14, 01:10)
dabar gal jau rasit cia

mane tai labiausiai papirko nuotraukos wub.gif Ech, kad aš taip mokėčiau... blush2.gif Ir darbai visai kitaip žiūrisi, kai profesionaliai pateikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbuzu @ 2008 10 14, 20:17)
baldai buvo daryti sedinant laku, kai pirmiausia viena spalva tepama, poto sendinimo lakas, ir ant virsaus antra spalva:)

Dekoravimo metodą supratau, tik suabejojau dėl pačio teiginio, kad "dekupažas - tai sendinimo technika..." na, tu ten taip parašius smile.gif
Na bet kai tokios thumbup.gif nuotraukos tai gal ir tekstas neužkliūva niekam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 14 spalio 2008 - 21:46
QUOTE(driftas @ 2008 10 14, 23:45)
Dekoravimo metodą supratau, tik suabejojau dėl pačio teiginio, kad "dekupažas - tai sendinimo technika..." na, tu ten taip parašius  smile.gif
Na bet kai tokios  thumbup.gif nuotraukos tai gal ir tekstas neužkliūva niekam  biggrin.gif

tai kad visur taip raso 4u.gif
Atsakyti
Naujas kūdikėlis, dar trūksta kelių štrichų, bet labai vaizdo nekeis rolleyes.gif Reiks tik moteriškes pataisyt, nes įtrindama skilinėjimus, netyčia užtepiau ir ant jų doh.gif o nuvalyti niekaip nesiseka, tad teks su teptuku ir dažais padirbėt. doh.gif
Kokybė nekokia, nes nelabai matosi apatinės dalies ryžinio popieriaus grožio - realybėj kaip kad būtų akvarele lietas wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
rainiaake labai idomi dezute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 15, 05:31)
niu ir as pasigirsiu  smile.gif
Dezute “Nostalgiski prisiminimai”

gražu thumbup.gif ,tikri prisiminimai
Atsakyti
rainiaake, saunus darbelis wub.gif
Atsakyti