Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(alfa @ 2008 10 22, 08:42)
Zyliuk, man tavo darbai kaip pavyzdiniai. Aš vis lendu į tavo galeriją pasižiūrėti. Skonis pas tave  thumbup.gif

ax.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif
jau kaip malonu tokius zodzius girdeeeeet 4u.gif
Atsakyti
zyliuk,as noriu pratesti vaivaj minti ...konkreciau...nes taip greit isskridai ,kad nespejau paklaust biggrin.gif ...kada tu suspeji g.gif biggrin.gif Man kazkaip anksciau nekildavo tokie klausimai ,bet tiek daug tavo graziu darbu blink.gif Ir vis nauji ir nauji thumbup.gif Gal pas tave para 48 val.? biggrin.gif Kad man taip....
Atsakyti
pagarba daug dirbančioms ir grožius kuriančioms.

šiandien per visas dekupažo temas prasinešiau - tai ir čia... reik pėdsaką palikti... nors toli dar iki grožių... ale žiūriu jau po truputį "padabnesni" daiktai gaunasi, o gal tik man pačiai taip atrodo... user posted image
Atsakyti
ir kur aš tą servetėlę mačius gegužio žiedai biggrin.gif man tai visai patinka tas tavo darbelis, padabnas kaip tu pati sakai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 22, 16:29)
zyliuk,as noriu pratesti vaivaj minti ...konkreciau...nes taip greit isskridai ,kad nespejau paklaust  biggrin.gif ...kada tu suspeji  g.gif  biggrin.gif Man kazkaip anksciau nekildavo tokie klausimai ,bet tiek daug tavo graziu darbu  blink.gif Ir vis nauji ir nauji  thumbup.gif Gal pas tave para 48 val.? biggrin.gif Kad man taip....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne mergytes 24 vaL kaip ir pas visas smile.gif
tik labai labai man faina daryti viska. ir as iskarto po kelis darbus darau, bu su vienu butu laaaaabai nuobodu. na tai va atsikeliu puolu palakuot, paskui pamaitinu vaika ir vel kazka darau. na ir kai yra uzsakymu tai reikia skubet.
nu kazkaipva taip gaunasi. o ypac kai pati kazka sumastau tada laaaabai noriu igyvendinti ir puolu daryt. bet kai visus daiktus reik paslifuot doh.gif , tai dulkiuuuuuu..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

geguzio ziedai labai dailus vazonelis thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Avijacija @ 2008 10 22, 18:26)
ir kur aš tą servetėlę mačius gegužio žiedai  biggrin.gif  man tai visai patinka tas tavo darbelis, padabnas kaip tu pati sakai  bigsmile.gif

aha matei matei, nors vieną jau panaudojau iš tos krūvos doh.gif

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 22, 18:27)

geguzio ziedai   labai dailus vazonelis  thumbup.gif

ačiū.
Atsakyti
geguzio zedai, man net pakvipo rozmarinu 4u.gif
Rodau dar savo viena smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 22, 17:56)
ale žiūriu jau po truputį "padabnesni" daiktai gaunasi, o gal tik man pačiai taip atrodo...

neatrodo - sis vazonas man simtakart dailesnis nei anas, kuri cia neseniai rodei ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 22 spalio 2008 - 19:42
Geguzio ziedai,oi padabnas ,padabnas thumbup.gif
Merė Popins ,irgi wub.gif ,man šitie kvietkeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2008 10 20, 23:53)
Dar ...iš tos pačios serijos... blush2.gif

vazytė thumbup.gif nei per daug nei per mažai 4u.gif

QUOTE(Pem @ 2008 10 21, 05:20)
Dekupažinti pradėjau visai neseniai. Štai mano bandymai  blush2.gif
Papuošalų dėžutė

gražu 4u.gif , man aplamai drugeliai wub.gif

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 22, 00:56)
Prieksonine uzsakymas

labai graži 4u.gif ,visi tavo darbeliai tokie šviesus ir lengvi wub.gif

Merė Popins 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo QWERTI: 23 spalio 2008 - 05:14
QUOTE(zyliukas @ 2008 10 21, 15:56)
labai dekui
o zinok kaip nesudetinga cia  mirksiukas.gif
na ir dar mano naujienos
Prieksonine uzsakymas
pakabeles

Pirma karta kai pamaciau ta dezute su stalciukais galvoju per daug apkrauta o kai paziurejau koki 3 karta nusprendziau kad visai ji neperkrauta ir taip man ji pradejo patikti kad wub.gif tiesiog tapo puiki mano akyse wub.gif ir tas pasveitimas na sendinimas tau taip puikiai sekasi labai naturaliai atrodo pasene darbeliai na turiu mointi apsitrynusius dažus nu labai gražu thumbup.gif

QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 22, 17:56)
pagarba daug dirbančioms ir grožius kuriančioms.

šiandien per visas dekupažo temas prasinešiau - tai ir čia... reik pėdsaką palikti... nors toli dar iki grožių... ale žiūriu jau po truputį "padabnesni" daiktai gaunasi, o gal tik man pačiai taip atrodo...

Oi koks puikus vazonėlis kaip man tiktu toks i virtuve bigsmile.gif o kas jame pasodinta labai jau panasus tas augalelis i ta kuris nupiestas ant vazonelio puikiai atrodo thumbup.gif
oi kazkas maciau rase kad tai rozmarinas ar tai tiesa blush2.gif nes as nezinau kaip jis atrodo blush2.gif

QUOTE(Merė Popins @ 2008 10 22, 18:45)
geguzio zedai, man net pakvipo rozmarinu  4u.gif
Rodau dar savo viena  smile.gif

Labai patiko kad dezute apjuosta ta juostele taip pagyvina ja ir paryskina dangteli ir taip tas sendinimas visai nieko apacia vienaip virsus kitaip ir pasirodo puikiai jie dera o as maniau kad nedera kol nepamaciau sios dezutes thumbup.gif

Nu negaliu atsidziaugti jusu darbeliais wub.gif fantastika
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 10 23, 10:16)
Oi koks puikus vazonėlis kaip man tiktu toks i virtuve  bigsmile.gif  o kas jame pasodinta labai jau panasus tas augalelis i ta kuris nupiestas ant vazonelio puikiai atrodo  thumbup.gif
oi kazkas maciau rase kad tai rozmarinas ar tai tiesa  blush2.gif  nes as nezinau kaip jis atrodo  blush2.gif
Nu negaliu atsidziaugti jusu darbeliais  wub.gif fantastika

o ten taip rozmarinas rozmarininiam vazone 4u.gif

p.s. ačiū visoms už gerą žodį.
Atsakyti