Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(pukučiai @ 2008 10 23, 09:16)
Pirma karta kai pamaciau ta dezute su stalciukais galvoju per daug apkrauta o kai paziurejau koki 3 karta nusprendziau kad visai ji neperkrauta ir taip man ji pradejo patikti kad  wub.gif  tiesiog tapo puiki mano akyse  wub.gif  ir tas pasveitimas na sendinimas tau taip puikiai sekasi labai naturaliai atrodo pasene darbeliai na turiu mointi apsitrynusius dažus nu labai gražu  thumbup.gif

lotuliukas.gif kad neperkrauta ten tik saulegrazos smile.gif na toks buvo pageidavimas smile.gif

Merė Popins dailu.tik tureciau paziulyma smile.gif
nekirpt situ rozyciu tiklsiai tiksliai, o biski abstrakciau ir tada kol slapia servetele su dantu mediniu krapstuku ispesiok tuos krastelius netikslius kurie buvo palikti aplink rozytes, jos ygaus toki ale seseliukas ir atrodys kaip nupiesto isiliejusios tokios. daugeli darbeliu taip koreguoju, man kurkas graziau gaunasi nei tiklsiai tiksliai apkirpta. cia tik patarimas. o siaip labai viskas grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 10 23, 11:13)
lotuliukas.gif  kad neperkrauta ten tik saulegrazos smile.gif na toks buvo pageidavimas smile.gif

Merė Popins dailu.tik tureciau paziulyma smile.gif
nekirpt situ rozyciu tiklsiai tiksliai, o biski abstrakciau ir tada kol slapia servetele su dantu mediniu krapstuku ispesiok tuos  krastelius netikslius kurie buvo palikti aplink rozytes, jos ygaus toki ale seseliukas ir atrodys kaip nupiesto isiliejusios tokios. daugeli darbeliu taip koreguoju, man kurkas graziau gaunasi nei tiklsiai tiksliai apkirpta. cia tik patarimas. o siaip labai viskas grazu  drinks_cheers.gif

O cia geras patarimas reiks ir man taip pamegint. bigsmile.gif
O del dezutes na ji neperkrauta ax.gif tiesiog man is pirmpo zvigsnio is priekio pasirode perdaug saulegrazu sonai tai isvis neuzkliuvo tik priekis bigsmile.gif o sakau kai pasiziurejau 3 karta o dabar jau net 4 tai persigalvojau ziuriu kad viskas cia ciki nepamanyk as nesikabineju 4u.gif tik paskiau ka pagalvojau ir tiek tai tik mano mintys mirksiukas.gif Man pacia dar daug ko reikia is taves pasimokinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 23 spalio 2008 - 10:13
QUOTE(pukučiai @ 2008 10 23, 11:11)
O cia geras patarimas reiks ir man taip pamegint.  bigsmile.gif
O del dezutes na ji neperkrauta  ax.gif  tiesiog man is pirmpo zvigsnio is priekio pasirode perdaug saulegrazu sonai tai isvis neuzkliuvo tik priekis  bigsmile.gif  o sakau kai pasiziurejau 3 karta o dabar jau net 4 tai persigalvojau ziuriu kad viskas cia ciki nepamanyk as nesikabineju  4u.gif  tik paskiau ka pagalvojau ir tiek tai tik mano mintys  mirksiukas.gif Man pacia dar daug ko reikia is taves pasimokinti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ikelsiu ir as...
paskutine dezute, dovanu buvo mamos draugui... neideali, bet... patiko jam. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ir merginos mazosios tulikas patiunintas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 23 spalio 2008 - 11:45
88888888, QWERTI, pukuciai aciu! 4u.gif
Zyliukas, patarimai visuomet naudingi smile.gif
Džiuga+, labai idomi dezute smile.gif , o kaip ten virsuj darei? Ar padazei vietomis melynai, ar cia visa servetele, ir kaip su kampais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2008 10 23, 13:45)
88888888, QWERTI, pukuciai aciu!  4u.gif
Zyliukas, patarimai visuomet naudingi  smile.gif
Džiuga+, labai idomi dezute  smile.gif , o kaip ten virsuj darei? Ar padazei vietomis melynai, ar cia visa servetele, ir kaip su kampais ?  g.gif

servetele tik tas kalnas su svyturiu ir laivukai.
kitkas piesta, kampai irgi piesti tamsinti, bet dazai skiesti tuo spec, kuris kaip akvarele padaro. ir po to sendinau.
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 10 23, 11:45)
Na ikelsiu ir as...

labai faina dezute,

t.p negaliu nepagirti rozmarino savininkes thumbup.gif
Atsakyti
Dėžutė tikrai įdomi, o va tiuninguoto tuliko kažkodėl nematau...
Atsakyti
Na dar pasimaivysiu, kaip pati pradzia tai manau visai neblogai, ane? blush2.gif biggrin.gif

http://public.fotki..../manodekupazas/

nemku ikelt cia foto, tai tik nuoroda idedu, o jau kas nores, tas ir paziures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2008 10 24, 09:51)
Na dar pasimaivysiu, kaip pati pradzia tai manau visai neblogai, ane?  blush2.gif  biggrin.gif 

http://public.fotki..../manodekupazas/

nemku ikelt cia foto, tai tik nuoroda idedu, o jau kas nores, tas ir paziures  mirksiukas.gif

daug darbeliu , saunuole !!!!!
man patiko kede su batukais, ten kazkaip idomiai paauskinta plemais. batukai isilieja graiziai.
Atsakyti
nemoku graziai dar auksinti tai ir gaunasi sitaip blush2.gif bet nieko niekas negime mokedamas ir as ismoksiu thumbup.gif
Atsakyti
sorry kad cia rasau, bet labai ieskau

user posted image

geriau gal vilnietes kad nereiktu siuntineti.
labai labai dekui jei kas atsilieps.
Atsakyti