Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

Labai grazus visu darbeliai wub.gif
Pasirodysiu ir as blush2.gif
Arbatine user posted image user posted image user posted image
Tik sorry, nemoku nuotrauku sumazinti blush2.gif
Ir dar dezute "Rytietiska"
user posted image user posted image
Atsakyti
gražūs darbeliai 4u.gif Išskirti net ir negalėčiau, nes labai daug grožių mačiau - tikrai džiugu, kad tiek daug besidarbuojančių dekupažo srityje atsirado 4u.gif

QUOTE(efauto @ 2008 10 27, 12:08)
noreciau pasigirti pirmaisiais dekupazo darbais ant stiklo wink.gif dar dariau vaza su kamejom,uzsakymas buvo, tik nespejau nufotkinti-issinese..
na bet rodau, kas liko pas mane
cia nauji darbai

Įdomūs bandymai ant stiklo mirksiukas.gif Man smalsu, su kuo klijavai servetėlę: ar šie indeliai plaunami, ar tik dekoratyviniai? Kaip tik šiandien čiupinėjau panašų indelį ir svarsčiau, ar pirkt dekupažui, ar ne lotuliukas.gif O taviškiai virtuvėje tikrai dailiai atrodys thumbup.gif
Atsakyti
Juste, nerandu tokio mediumo, kuris atlaikytų vandenį, verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif net užkepti indai iš tikrųjų nėra atsparūs vandeniui, nebandziau kol kas tik tos dervos is stamperijos.... liko ji vienintele, bet brangi, kad tik siaip bandymui pirkčiau.
Atsakyti
ačiū, justess22, klijavau su Lacheses 4u.gif dovanotais klijais, jie tinka viskam wink.gif ir dar viena sluoksni nulakavau su laku porcelianui ir stiklui http://www.senasnauj...product&id=1477 manau laikas parodys, ar atlaikys plovima, bet zadu indelius naudoti kavai ir cukrui, todel jie retokai liesis su vandeniu, tai tikriausiai laikys..
Atsakyti
realiai, man visi daiktai pamirkius per nakti atmirksta... ir atmirskta beveik vienodai ar spec kepti klijai,ar nekepti visai.... verysad.gif
Atsakyti
o kazin ar bite kur rekomendavo ta derva, ar ji atmirksta, ar ne? g.gif ji sake, bandziusi, tai gal jos reikia klausti..
Atsakyti
taip taip as cia ir laukiu mielosios duzgenikes, manau, kad ji tures ka pasakyti sia tema wub.gif

JAu matau,kad pacioe duzgia, laukiam atsakymo wub.gif
Atsakyti
aš tik vieną kepamą esu išbandžius, bet mirkyt nemirkiau to daikto, tai nežinau, ar atlaikytų vandenį ilgiau pamerktas daiktas. Bet tokiam buitiniam vartojimui tinka, kai nedažnai plaunama...tiesiog dabar noriu išbandyt ir kitus produktus, tai renkuosi informaciją, į kokią priemonę čia verta investuoti ax.gif
Atsakyti
Visas negerumas, kad kol sprendžiau technologines problemas, nešovė mintis į galvą išbandyti tuo pačiu ir patvarumą...Na, nemirkiau dovanų mirksiukas.gif , bet ir neapdairiai pasielgiau...juk buvo galima prisidaryti bandinių.
Žinote, ką, pažadu tai išbandyti.
Parašysiu, kaip sekasi...
Tik va bėda, kad tos dervos brandos laikas - dvi savaitės.
Vienaip ar kitaip, tegul instrukcijos žada, ką nori, nepatiklu man nei sąlytis su maistu, nei patvarumas iki indaplovės režimo. Mano galva, dekupuoti indai tegali būti dekoratyvūs, kas juos besaugotų - degtas dekoras su visais porceliano mediumais ar dvikomponentė derva...
Bet pabandysiu būtinai.
Atsakyti
Parodysiu savo darbelį, kurį vis galvojau perdaryti, bet kompetetingos žiuri buvo nutarta, kad to nereikia daryti. Taigi - piratiškas šviestuvas sūneliui. Nors tai pagyrų skyrelis, vs tik laukiu ir kritiškos jūsų nuomonės ax.gif

user posted image

Daugiau foto galima rasti ČIA

Atsakyti
Labai mielas sviestuvas wub.gif Maniskis irgi dziaugtusi tokiu piratisku ax.gif
Atsakyti
Labai grazus darbai
Atsakyti