Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 27, 19:23)
rodausi nauja dezute  tongue.gif
"Vakarą tylų"

tik jau foto doh.gif , prasom labai nepykti  cool.gif

Labai graži dėžutė būtent tai kas man patinka o tie pakraščiukai metaliniai kokie gražūs . Iš kur atkasei tokį rožį nu labai puikiai pasidarbavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 10 10, 12:30)
Mergaites, labai grazus visu darbeliai  4u.gif Pasigirsiu ir as truputi

Labai labai grazus darbeliai wub.gif As tik norejau paklaust, o tos baltos pakabos ir padeklas, kaip ten tie pratrynimai padaryti??? Man labai jie fainiai atrodo. Ir as taip noriu moket ax.gif
Atsakyti
drabai tai jau tikrai visi gražus,

p.s vaivaj kaip berniuko kambariui - šviestuvas labi tinka, gražus, originalus
o aurelijosma dėžutė kvepia paslaptingumu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 28 spalio 2008 - 13:19
QUOTE(handtouch26 @ 2008 10 28, 14:27)
Labai labai grazus darbeliai wub.gif  As tik norejau paklaust, o tos baltos pakabos ir padeklas, kaip ten tie pratrynimai padaryti??? Man labai jie fainiai atrodo. Ir as taip noriu moket ax.gif

ax.gif Aciu, tiesa sakant ten su metalik pasta auksine vietomis nestipriai patrinta blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, kad įvertinote mano iškankintąjį šviestuvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 10 27, 23:54)
Parodysiu savo darbelį, kurį vis galvojau perdaryti, bet kompetetingos žiuri buvo nutarta, kad to nereikia daryti. Taigi - piratiškas šviestuvas sūneliui. Nors tai pagyrų skyrelis, vs tik laukiu ir kritiškos jūsų nuomonės ax.gif

Daugiau foto galima rasti ČIA

koks fainas sviestuvas thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vaivaj, Justinas pamatė ir sako-va, jeigu tu taio mokėtum, būtų gerai doh.gif Įvertinimas manau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos! grazus vaikiskas sviestuvas smile.gif puoki mintis smile.gif
na o cia mano naujas darbelis smile.gif
http://public.fotki....-/dscf7802.html
Atsakyti
aurelija_ma, o jau skrynios su apkaustais spalvos... 4u.gif
vaivaj, esu tikra, kad šis šviestuvas Tavo sūnelio vaikystės prisiminimuos švies ilgai ilgai... bigsmile.gif
efauto, gražu.
Atsakyti
aciu, bite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 10 28, 22:54)

vaivaj, esu tikra, kad šis šviestuvas Tavo sūnelio vaikystės prisiminimuos švies ilgai ilgai... bigsmile.gif

Bitute, taip paglostei širdį :-)
Atsakyti