Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

mama gulbe grazus miauksiai
aurelija ma irgi saunus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
zyliuk..nesipergyvenk..tiesiog kazkam uzkliuvai
labai grazus tavo darbeliai
visada paziuriu tavo galerija wub.gif
ypac laikrodukus, nes pati ruosiuosi viena daryti - tiksliau turiu jau nusipirkus ten viska ir kaupiuosi moraliskai lotuliukas.gif

a tie laikrodukai netiksi garsiai g.gif

aciu uz pagyrimus mano paprastutei dezytei blush2.gif
Atsakyti
čia mano naujas darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
ogo kokia dezele wub.gif
cia papuosaline bigsmile.gif
liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 31, 10:51)
zyliuk..nesipergyvenk..tiesiog kazkam uzkliuvai
labai grazus tavo darbeliai
visada paziuriu tavo galerija  wub.gif
ypac laikrodukus, nes pati ruosiuosi viena daryti - tiksliau turiu jau nusipirkus ten viska ir kaupiuosi moraliskai  lotuliukas.gif

a tie laikrodukai netiksi garsiai  g.gif

aciu uz pagyrimus mano paprastutei dezytei  blush2.gif

nu matyt uzkliuvau.... ai......tegu....
kas nores tas ras mano galerija. nejungsiu paraso tada cia....
o laikrodukai tiksi, bet taip neikyriai tai tikrai. pas mane miegamajam kaba tas su sakurois ziedais, o su lavandom vonioj, kad vyras i darba nepaveluotu ir as zinociau kiek laiko vonioj guliu lotuliukas.gif tai nieko negirdziu pripratau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 31 spalio 2008 - 11:12
smile.gif+2008 10 31, 11:13-->
QUOTE(Kotryna smile.gif @ 2008 10 31, 11:13)
čia mano naujas darbelis  blush2.gif
user posted image

ui kaip grazu. labai graziai patrukinejo, tik zinai kartais grazu kai ne visur ryskiai matosi patrukinejimai. tik vietomis mirksiukas.gif
bet grazu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 10 31, 12:08)
nu matyt uzkliuvau.... ai......tegu....
kas nores tas ras mano galerija. nejungsiu paraso tada cia....
o laikrodukai tiksi, bet taip neikyriai tai tikrai. pas mane miegamajam kaba tas su sakurois ziedais, o su lavandom vonioj, kad vyras i darba nepaveluotu ir as zinociau kiek laiko vonioj guliu  lotuliukas.gif tai nieko negirdziu pripratau smile.gif

bigsmile.gif
na reisk daryt
nes noriu priderinta i vaiko kambariuka thumbup.gif
Atsakyti
ačiu už pagyrimus mirksiukas.gif , beje zyliuk, ačiū už patarima mirksiukas.gif , kitą kartą turėsiu omenyje
Atsakyti
mano pilkoji, ruošiuos kalėdom biggrin.gif
user posted image

user posted image

ir rudeniška 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Avijacija, labai gražios tavo dėžutės, o ta rudeninė wub.gif nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2008 10 31, 13:54)
mano pilkoji, ruošiuos kalėdom  biggrin.gif

Fantastiška pilkoji dėžutė. thumbup.gif Superinė idėja įklijuoti nuotrauką dėžutės viduje. Bus nuostabi kalėdinė dovana!
Beje, ant kokio popieriaus buvo spausdinta nuotrauka? Fotografinis popierius dekupažui tikriausiai būtų per storas? g.gif
Atsakyti
Aurelij_ma auskariukai superiniai

Kotryna ten dėžutė ar spintelė (na nemaža pasirodė o gal dėl to kad iš arti paveiksluota blush2.gif ) darbelis labai šaunus šiltas toks.

QUOTE(Avijacija @ 2008 10 31, 14:54)
mano pilkoji, ruošiuos kalėdom  biggrin.gif

Nu ka galiu pasakyti jei tai kalėdinės dovanos tai norėčiau kad tas senis kuris nešios šias dėžutes dovanu tegul nepralenkia mano namu bigsmile.gif bigsmile.gif Labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif . Visad maniau kad pilkos dėžutės atrodo šaltai ir niūriai bet kai pamačiau tavają persigalvojau ax.gif bigsmile.gif . Visgi man artimesnės šiltos spalvos bet žiauriai patiko abi wub.gif
Papildyta:
oi doh.gif gi pamiršau dėžutę su katinėliais pagirti taip jie šauniai ten sutūpę ant tos dėžutės thumbup.gif
Atsakyti