Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

cipa007,

gražu, o tas pirmasisi butelis, grublėtas, įtariu, toks ir buvo, ar tu čia pati jį taip?
Atsakyti
cipa 007, grazu 4u.gif
rodausi ir as su naujais darbeliais
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazumeliai neispasakyti,Tas sutrukimas tai man dar kaip aukstasis pilotazas.Tad galeciau Jus girt ir girti.

O as ant medziagos dekupazinau.Tad pasigirsiu keliom terbelem.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Svajokli, puikios terbikės thumbup.gif
Atsakyti
vaivaj dekui. biggrin.gif
Atsakyti
Svajokli paskutine tai isvis super thumbup.gif tokia nuotaikinga wub.gif
Atsakyti
Kokia graži dėžutė. 4u.gif O su kokia priemone skeldėjimai padaryti?
Atsakyti
Svajokli, fainos tasikes 4u.gif O sakyk, ar labai matosi kad priklijuotas motyvas, ar atrodo kaip nupiesta ? blush2.gif
Vazaza, jei apie mano dezute klausi, tai su artmanijos dvikomponenciu antika 1 ir antika 2 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 03 lapkričio 2008 - 16:02
labai grazus mergaites darbeliai.
saunuoles drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2008 11 03, 10:15)
cipa007,

gražu, o tas pirmasisi butelis, grublėtas, įtariu, toks ir buvo, ar tu čia pati jį taip?

Taip, pati bandžiau išgauti panašumą į apmūrijimą skaldytomis plytomis. ax.gif Naudojau medienos glaistą, paspalvinau akių šešėliais ir lakavau. mirksiukas.gif
Džiaugiuosi, kad patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 03 lapkričio 2008 - 17:31
QUOTE(deimushka @ 2008 11 03, 16:01)
Svajokli, fainos tasikes  4u.gif  O sakyk, ar labai matosi kad priklijuotas motyvas, ar atrodo kaip nupiesta ? blush2.gif
Vazaza, jei apie mano dezute klausi, tai su artmanijos dvikomponenciu antika 1 ir antika 2  4u.gif

Aciu merginos uz pagyrima.

Jei nelabai matosi,jog klijuota kai atirinka terbos ir serveteles spalva,o kur su meskiukais tai zinoma yra sioks toks kontrastas,bet seip niekas net neitaria jog ten serveteles.

Ir as naudojiu spec.tekstilei klijius.
Atsakyti
Ir aš truputuką pasirodysiu blush2.gif Man tai toli gražu iki jūsų ,bet vistiek pasirodyt norisi ax.gif

http://public.fotki....grite/dekupaas/
Atsakyti