Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 08, 15:11)
švitriniu gerai pereik ir bandyk daryt tik nezinau kaip žiuresis kai laku padengsi ir kiap ta seno lako kokybe (speju kalbi apie toki senoviska vaizda kaip stiklini)

jap,carskas, tokį vargiai nugremši g.gif ai,bet iš šonų trbt galima daryt rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
atejau pasigirti truputuka blush2.gif
user posted image
user posted image

na, o dabar begu perziureti visos temeles smile.gif
Atsakyti
jau mačiau kitoje temelėje šitus vaizkius mėlynumus, man patiko dėžutės sutrūkimas, su kokia priemone daryta?

o čia mano keli darbai

user posted image

user posted image

AČIŪ SVAJOKLIUI UŽ NUOSTABŲ DAIKTĄ, KURIS TIK NESENIAI ĮGAVO VEIDĄ wub.gif wub.gif wub.gif LABAI LABAI AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 09 spalio 2008 - 22:07
Lachese ,lagaminas blink.gif blink.gif blink.gif Na rimtai ,net issiziojau thumbup.gif Labai idomu kokie jo gabaritai?
Atsakyti
nedidckas, kažkur 35x23 cm.
Pagal ryžinę servetėlę galima orientuotis, lygiai po pusę užklijuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 09 spalio 2008 - 22:10
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 09, 22:39)
jau mačiau kitoje temelėje šitus vaizkius mėlynumus, man patiko dėžutės  sutrūkimas, su kokia priemone daryta?

o čia mano keli darbai

ax.gif ir dezute ir butelis su ta pacia priemone - antik I ir antik II rolleyes.gif man tik nepavyksta stambesniu itrukimu su siais lakais isgauti g.gif ar priemone ne ta, ar as nepagaunu kampo doh.gif

idomus lagaminas. metalinis? g.gif
Atsakyti
na nebutu Lachesė jei nepriblokstu savo darbais wink.gif nuostabu!
Atsakyti
turbūt dėžutė iš dekovitos ? tos kur dvi viename?
nes aš pradžioje pagalvojau,kad čia nemaža dėžikė, tai ir susidomėjau, kaip tas skilimas padarytas, o šiaip antiko ir man nepavyksta dideliais dailiais skilimais suskaldyti. o smulkesni labai simpatiški.

Lagaminas storo kartono.

Efauto,kada tu blokši ???? tongue.gif aš laukiu wub.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as
kavos dezute
user posted image
lenteliu rinkinys ax.gif
user posted image
ir pakaba
user posted image
tai tiek tu mano darbeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 09, 13:55)
jap,carskas, tokį vargiai nugremši g.gif ai,bet iš šonų trbt galima daryt rolleyes.gif

tai svitrinti tau reiktu tik tam kad gal sukibimas seno ir naujo lako ir daziuku butu geresnis tau nebutina viso to pavirsiaus nugraust. tiesiog pasiausi dazai jei reikia, klijuoji, tada lakuoji ir viskas
Atsakyti
Tie lagaminai-gėris thumbup.gif Aš turiu mažesnį, jis klijavimo stadijoj, bet jau dabar man wub.gif

Lachese thumbup.gif
Atsakyti
is kur cia tu lagaminu padave g.gif
kur ju gaut?
Atsakyti