Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

mama gulbe,
vajee kaip gražu bigsmile.gif bigsmile.gif
o kiek servetėlių susinaudoja tokiai komodėliai dekoruoti?
Atsakyti
Oooo mama-gulbe pas tave pavasariu pakvipo bigsmile.gif nu net užuodžiu taip skaniai kvepia 4u.gif
Kai už lango taip nyku ir tokie žiedai thumbup.gif

http://public.fotki.com/Deku-grite/
Atsakyti
user posted image
user posted image
dievinu sia dezute,tiesiog fantastiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 06, 09:13)
bigsmile.gif
nu va
as ir pabaigiau beveik..liko dar lakvimas ir dar biskuti keli darbukai

bet ne lakuota man lengviau fotkinti

kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 06, 00:13)
bigsmile.gif
nu va
as ir pabaigiau beveik..liko dar lakvimas ir dar biskuti keli darbukai

bet ne lakuota man lengviau fotkinti

Labai grazu. As jau maniau kad atra puse bus be geliu pamaniau niekas net nepaveiksluos jos. Ogi ziuriu antra puse labai suptiliai padekoruota thumbup.gif tai pzinai neiskrite is konteksto nu labai puiku beja rimtai kiek prisireike serveteliu saim groziui papuosti blink.gif
Atsakyti
wub.gif
aciu uz pagyrimukus mano dezutei -komodelei wub.gif
a sunaudojau beveik 2 servetkas ,,,nu 2.5 biggrin.gif

a kita puse as visada puosiu , bent truputi bigsmile.gif kazkaip man negrazu palikti ir nugerele nepapuosta rolleyes.gif ..kartais ir ant dugnelio padekoruoju maziuka koki
o ant stalciuku sonu ir padekoruota po gelyte wub.gif

myliuvasara - sauni dezute, patas piesinukas wub.gif o ornamentas rankyte piestas ar traferetuku darytas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 06 lapkričio 2008 - 09:09
mama_gulbe, saunus darbas wub.gif
Atsakyti
Nesugalvoju kurioje temoje paklausti, tai bandau čia:
Lapkričio 5 d. atsidarė naujas ir vienas iš nedaugelio dekoravimo salonų Vilniuje „Le Carte“. Kurioje vietoje???????????
Atsakyti
mama gulbe, labai labai labai grazu thumbup.gif Man tos ersketrozes wub.gif
(as irgi uzvakar dekoravau jomis, tik dar nenufotkinau)
O tu karpei jas ar plesei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 11 06, 10:18)
mama gulbe, labai labai labai grazu  thumbup.gif  Man tos ersketrozes  wub.gif
(as irgi uzvakar dekoravau jomis, tik dar nenufotkinau)
O tu karpei jas ar plesei?  blush2.gif

vientisa gabala.. esu nusipirkus is artmanijos klijai-lakas viename - jau buvau rasius
ir butent su siais klijais man labai gerai pavyksta priklijuota nemaza gabala servetkos biggrin.gif thumbup.gif o kai klijuoju skiestu lipalu, tai taip nepavyksta..tada geriau plesyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 06, 11:39)
vientisa gabala.. esu nusipirkus is artmanijos klijai-lakas viename - jau buvau rasius
ir butent su siais klijais man labai gerai pavyksta priklijuota nemaza gabala servetkos  biggrin.gif  thumbup.gif  o kai klijuoju skiestu lipalu, tai taip nepavyksta..tada geriau plesyti  biggrin.gif

Jei nesunku imesk kaip jie atrodo pamenu kad kalbejei apie juos bet pamirsau kaip atrodo ar jie keliu rusiu buna man reiks turbut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 06, 10:50)
Jei nesunku imesk kaip jie atrodo pamenu kad kalbejei apie juos bet pamirsau kaip atrodo ar jie keliu rusiu buna man reiks turbut  bigsmile.gif

bigsmile.gif
bet naudoju neskiesta..biski gal igusti reikia ir bus liuks..a gal cia tik mantaip unsure.gif lotuliukas.gif
klijai-lakas
neduodaartmanija paveiksliuko ikelti , tai nuoroda i produkta dedu biggrin.gif
Atsakyti