Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(88888888 @ 2008 11 04, 17:23)
[moderatorės neišmestu torčiukouser posted imagevaišinkitės mirksiukas.gif

neismes!
Jeigu nerasim - zinosim kur dingo!!! (Bus suvalge, ne kitaip!) drinks_cheers.gif

Skanus torciukas, ir as pasivaisinau birthday.gif
Atsakyti
tuchkute,
na man tai labai gražu. labiausia paperka sendinimas. o čia irgi su ANTIK daryta? nes kažkaip žiūriu jis dažniausia naudojamas.
Atsakyti
QUOTE(tuchkute @ 2008 11 04, 22:18)
Na ka, bandau ir as savo remelius parodyt  4u.gif

http://picasaweb.goo...ckute/Remeliai#

Labai gražūs rėmeliai tikrai kruopščiai pasidarbavai thumbup.gif tokie šilti mielai pasikabinčiau savo namuose bigsmile.gif aš sužavėta
Atsakyti
888888 dėžutė tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2008 11 03, 14:12)
Grazumeliai neispasakyti,Tas sutrukimas tai man dar kaip aukstasis pilotazas.Tad galeciau Jus girt ir girti.
O as ant medziagos dekupazinau.Tad pasigirsiu keliom terbelem.

Oi kai aš čia pražiopsojau terbeles doh.gif kokios smagios wub.gif
QUOTE(grite @ 2008 11 03, 23:36)
Ir aš truputuką pasirodysiu blush2.gif Man tai toli gražu iki jūsų ,bet vistiek pasirodyt norisi ax.gif

Nu tikrai gražūs darbeliai man labai patiko balta dėžutė wub.gif

QUOTE(88888888 @ 2008 11 04, 18:23)
Čia jums ,....na mums  biggrin.gif
O čia mano nauja dėžutė  blush2.gif arbatai ,prie torčiuko... wub.gif
vaišinkitės mirksiukas.gif

Oi ir kaip reikia tureti kantrybes perdarineti darbeli (pavydziu blush2.gif ) as viena dezute dariau nelabai kaip gavosi tai ir numeciau kada bus pavaikta nezinia geda man o va saunuole jei nesigavo perdare ir va koks saunus darbelis gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
88888888, labai jauki dezute wub.gif , tokia tikra arbatine ax.gif , ir torciukas labai skanus, niam niam.Aciu 4u.gif
tuchkute, mieli remeliai, romantiski tokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2008 11 04, 22:56)
tuchkute,
na man tai labai gražu.  labiausia paperka sendinimas. o čia irgi su ANTIK  daryta? nes kažkaip žiūriu jis dažniausia naudojamas.

Aciu blush2.gif Ne, cia su Crackle Medium sendinta. Kazkaip susidraugavau su juo. Tik kad stambesni itrukimai neiseina, tai ziurinejuosi kokia cia dar priemone isigijus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2008 11 05, 10:10)
Labai gražūs rėmeliai tikrai kruopščiai pasidarbavai  thumbup.gif  tokie šilti mielai pasikabinčiau savo namuose  bigsmile.gif aš sužavėta

Ačiū pukučiai wink.gif Malonu išgirst tokią šiltą nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuchkute @ 2008 11 05, 13:23)

Papildyta:
Ačiū pukučiai wink.gif Malonu išgirst tokią šiltą nuomonę smile.gif

Tai kad ner uz ka kai malonu ziureti i darbeli norisi pagirti. O remeli tikrai kuritai priglausciau sakau nuosirdziai bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū ,mergaitės wub.gif
Tuchkute ,ir man labai labai thumbup.gif wub.gif tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos...nu pagaliau peržiūrėjau viskaaaa...ir išeinu į pradžiamokslio skyrelį...nes tuoj nualpsiu..ne, neišeinu, o išlekiu... doh.gif doh.gif ..tekinooom...
Ir jeigu kitos sako kad taip gaunasi iš pirmo karto...tai neturiu žodžiųų..
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..visom..rankdarbistėm... doh.gif ..kai išmoksiu ir ar aš ateisiu..pasirodyt..gal... cool.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Almike @ 2008 11 05, 19:09)
4u.gif  Sveikos merginos...nu pagaliau peržiūrėjau viskaaaa...ir išeinu į pradžiamokslio skyrelį...nes tuoj nualpsiu..ne, neišeinu, o išlekiu... doh.gif  doh.gif ..tekinooom...
Ir jeigu kitos sako kad taip gaunasi iš pirmo karto...tai neturiu žodžiųų..
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ..visom..rankdarbistėm... doh.gif   ..kai išmoksiu ir ar aš ateisiu..pasirodyt..gal... cool.gif ..

Atek ateik gi naujokams dar labiau reikia pagiru ir paskatinimu (dar ir patarimu) juk cia "pagiru puodas" man patinka parodai darbeli jei kam kas krenta i akis pasako ir daug naudingu patarimu "nemokamai" gauni mirksiukas.gif
Dekupaze as pati naujoke nelabai ka ismanau bet cia daznai lankausi ir renku info labai jau smalsu ka kiti padaro akis i grozi paganyti taip noris bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 05 lapkričio 2008 - 17:18
bigsmile.gif
nu va
as ir pabaigiau beveik..liko dar lakvimas ir dar biskuti keli darbukai

bet ne lakuota man lengviau fotkinti

user posted image
Atsakyti