Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

Super,grazu nuostabu. 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
doh.gif truputi nepritraukiau vaizdo tongue.gif ,ten pasirodo apvalios kojeles doh.gif Tai kai padazysi bus visai superine thumb_yello.gif
Atsakyti
Aciu, zyliuk, pati padirbejai is peties su ta komoda doh.gif laaabai garzu thumbup.gif man sitas sendinimo budas labiausiai prie sirdies kazkodel rolleyes.gif

88888888
, labai cute vazonika wub.gif s
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 11 17, 13:30)
Aciu, zyliuk, pati padirbejai is peties su ta komoda  doh.gif laaabai garzu thumbup.gif man sitas sendinimo budas labiausiai prie sirdies kazkodel  rolleyes.gif

88888888
, labai cute vazonika wub.gif s

jis labai naturalus. nu atrodo nuo laiko tekmes nusitrunes daiktas mirksiukas.gif
aciu uz pagyrimus. drinks_cheers.gif
Svajokli ir t au aciu 4u.gif
Atsakyti
Ohooo koks krožis wub.gif thumbup.gif
Zyliuk o kaip sendini, visą nudažai juodai, o paskui baltai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2008 11 17, 13:39)
Ohooo koks krožis wub.gif  thumbup.gif
Zyliuk o kaip sendini, visą nudažai juodai, o paskui baltai mirksiukas.gif

nea schmoll.gif
visu pirma ten ne juoda, matyt fotikas pagaudineja , ten tamsiai ruda, man t. ruda nat atrodo, o padazau tik tas vietas kur trinsiu , krasciukus kampiukus. tada dazau ant virsaus darmblio kaulo spalvyte. ir po kokios geros val trinu virtuvines kempineles siurksciaja puse, padrekunusi kempinele, va taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 17, 12:44)
nea  schmoll.gif
visu pirma ten ne juoda, matyt fotikas pagaudineja , ten tamsiai ruda, man t. ruda nat atrodo, o padazau tik tas vietas kur trinsiu , krasciukus kampiukus. tada dazau ant virsaus darmblio kaulo spalvyte.  ir po kokios geros val trinu virtuvines kempineles siurksciaja puse, padrekunusi kempinele, va taip smile.gif

komoda pasakiška wub.gif kur perki rudus dažus? Peržiūrėjau senukuose, ermitaže, neradau vivacolor ar kitos firmos rudų dažų. Pirkau plastmasinėjė pakuotėje nedidelį kiekį, bet kokybė labai nepatiko.
Atsakyti
88888888, labai fains fazoniukas wub.gif
Zyliuk, fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , man irgi "senienos" labai prie sirdies wub.gif tokie daikciukai tarsi is mociutes kamaros atkeliave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 17, 14:44)
nea  schmoll.gif
visu pirma ten ne juoda, matyt fotikas pagaudineja , ten tamsiai ruda, man t. ruda nat atrodo, o padazau tik tas vietas kur trinsiu , krasciukus kampiukus. tada dazau ant virsaus darmblio kaulo spalvyte.  ir po kokios geros val trinu virtuvines kempineles siurksciaja puse, padrekunusi kempinele, va taip smile.gif

Ziuliuk, nuostabi komoda 4u.gif

o tu vasko nenaudoji sendindama?
Atsakyti
na va parodysiu ir as savo darbelius labai kuklus nes neturėjau servetėliu kitokiu ax.gif
prieš
user posted imageuser posted image
po
user posted imageuser posted image
pirmas blynas blush2.gif blush2.gif
o čia knietėjo išbandyt, bet nelabai kas gavosi, vėl tos pačios aguonos blush2.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 17 lapkričio 2008 - 14:18
QUOTE(88888888 @ 2008 11 17, 00:17)
meilikatyte , sunku tau ka nors patart,nes nesakai nei kokius dazus  turi ar laka .Siaip tai taip neturi darytis kaip sakai,reiskia kazkas ne taip,surasyk klausima konkreciau  .Ir dar ,nieko baisaus zinoma,kad cia paklausei ,bet cia mes giriames darbeliais  blush2.gif , o klausimeliams apie darbo eiga yra tema "dekupazas",nebijok ,klausk drasiai  mirksiukas.gif

labai atsiprasau dar truputi plaukioju kur ieskot informacijos
user posted image[IMG]
stai kokie dazai
http://images45.fotk...DSCN2848-vi.jpg[/IMG][IMG]
o cia spalvos kures maisau su baltais dazais

http://images42.fotk...DSCN2849-vi.jpg[/IMG]
ir va lakas man cia parduotuvej parinko pardaveja

ir dar noriu parodyt savo pora darbeliu kad taip nesutersciau temukesuser posted imageuser posted image
Papildyta:
ir va katik atkreipiau demesi lakas sienom ir dar sumaisius dazus su spalva labai tepa kai prisilieti slapiom rankom kai ir nudziusta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 11 17, 14:23)
komoda pasakiška  wub.gif kur perki rudus dažus? Peržiūrėjau senukuose, ermitaže, neradau vivacolor ar kitos firmos rudų dažų. Pirkau plastmasinėjė pakuotėje nedidelį kiekį, bet kokybė labai nepatiko.

as nueinu su tais viva color interior dazias kur maiso pagal paletes ir sakau padarykit va tokia tamsiai ruda, nu ir sumaiso. kaina 7 lt. padideja , siaip dazai 23 kainuoja.

QUOTE(deimushka @ 2008 11 17, 14:29)
88888888, labai fains fazoniukas  wub.gif
Zyliuk, fantastika  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , man irgi "senienos" labai prie sirdies  wub.gif tokie daikciukai tarsi is mociutes kamaros atkeliave  wub.gif

jo , bet as ja nuaja pirkau Tome Philips. 180 lt. papigiai o formos tai superines. thumbup.gif

QUOTE(agneda @ 2008 11 17, 14:50)
Ziuliuk, nuostabi komoda  4u.gif

o tu vasko nenaudoji sendindama?

vasko ne schmoll.gif ,, ne taip graziai apsitrina. man taip naturaliau gaunasi. su vasku tokiais plemais trinasi. na bent jau man nesigavo su juom.

aciu visom uz pagyrimus drinks_cheers.gif
Atsakyti