Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(zyliukas @ 2008 11 17, 17:27)
as nueinu su tais viva color interior dazias kur maiso pagal paletes ir sakau padarykit va tokia tamsiai ruda, nu ir sumaiso. kaina 7 lt. padideja , siaip dazai  23 kainuoja.

aš irgi taip ruošiausi daryti, bet tai vargas bus tą rudą spalvą išsirinkti iš visos pasiūlos lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi pasirodysiu koki pirma ant stiklo darbeli padariau. Aisku tobulumui ribu nera, bet man patinka ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2008 11 17, 20:48)
As irgi pasirodysiu koki pirma ant stiklo darbeli padariau. Aisku tobulumui ribu nera, bet man patinka ax.gif

man irgi patinka, sauniai pasidarbavai 4u.gif
Atsakyti
yuppy liuks vaza thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 17 lapkričio 2008 - 19:04
QUOTE(supersandryte @ 2008 11 17, 18:52)
man irgi patinka, sauniai pasidarbavai  4u.gif

QUOTE(kutvela @ 2008 11 17, 19:04)
yuppy liuks vaza thumbup.gif

aciu uz gera zodi, labai pradzioje reikia tokio 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(provansas @ 2008 11 17, 19:39)
aš irgi taip ruošiausi daryti, bet tai vargas bus tą rudą spalvą išsirinkti iš visos pasiūlos  lotuliukas.gif

ne, as pirma pasitaikiusia paimu ir ziuriu tamsiai rudas ir fsio. mygom kaip sakos biggrin.gif
QUOTE(yuppy @ 2008 11 17, 19:48)
user posted imageuser posted image

saunuole, labai grazu ,paseseliavimas tas labai grazu. saunuole.
thumbup.gif
Atsakyti
Yuppy,tikrai šaunuolė good.gif
Atsakyti
Kukliai ir as pasirodau...cia tik trecia mano padaryta dazute ir antra lekste....todel labai greztai nekritikuokit biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 17 lapkričio 2008 - 20:17
QUOTE(Iriska @ 2008 11 17, 21:17)
Kukliai ir as pasirodau...cia tik trecia mano padaryta dazute ir antra lekste....todel labai greztai nekritikuokit  biggrin.gif

na pirmoji dezute tai man labai grazu ir remelis, vidus siek tiek nedera mirksiukas.gif melynos gelytes, o lekste, na nezinau gal cia ir viskas gerai pavyke, bet nesuprantu kas tai........kas ten per paveiklsiukas tokis indomus mirksiukas.gif kazkoks labai jau liudnas man jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 17 lapkričio 2008 - 20:21
QUOTE(zyliukas @ 2008 11 17, 22:21)
na pirmoji dezute tai man labai grazu ir remelis, vidus siek tiek nedera  mirksiukas.gif  melynos gelytes, o lekste, na nezinau gal cia ir viskas gerai pavyke, bet nesuprantu kas tai........kas ten per paveiklsiukas tokis indomus  mirksiukas.gif  kazkoks labai jau liudnas man jis.

o man lekste labiausiai patiko wub.gif labai idomus krastas, kaip ji padarei, Iriska?
Atsakyti
Na ir aš bandau įsidrasinti savo kūrinukus rodytis blush2.gif

Fotikas - verkiant reikia geresnio, kelis kartus iš "mirties" gelbėtas, taisytas ir nebepataisytas iki prigimtinio veikimo, labai nemėgsta artimo fotografavimo, bet džiaugiuosi, kad bent ką fiksuoja smile.gif))

user posted image

user posted image

user posted image

Kavamalė - veikianti, tenka su ja ir šviežios kavos pasimalti rytiniam puodeliui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 17 lapkričio 2008 - 23:02
yuppy,

šaunuolė, bais gražu thumbup.gif

Iriska,

bais nuostabi lėkštė wub.gif

Nuotaikinga,

skanios kavos drinks_cheers.gif . Įtariu, kad atjaunėjusi kavamalė ir skanesnės kavytės primals wub.gif Žavu bigsmile.gif
Atsakyti