Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(MALUMA @ 2008 10 03, 13:19)
BEJE MERGAITES DAR VIENAS BUDAS BET MOKAMAS
http://akvilon.org.ua/pol.htm#Пl...;ка

TAM CIA IR ESAME KAD PALAIKYUME VIENA KITA thumbup.gif [JUK MUSU VISTIEK NIEKS NESUPRAS doh.gif ]
TAD IR SAKAU PAMEGINK KAI BUS 2 GLEIVIU DIENA blush2.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

daznai paskaitineju ir seku jusu temuke - labai noreciau dukrytes wub.gif , bet atsiduodu likimui...kas bus tas...svarbu sveikas vaikiukas.... smile.gif
skaitinedama visokia info internete, radau jusu temai reikalingos siokios tokios informacijos ax.gif gal pades kuriai... smile.gif
Cituoju "Mokslas to neįrodė, tačiau legendų yra. Pagal vieną, seksas, kai moteris viršuje, lemia mergaitės gimimą."
Va, tai kai darysit ND, atsizvelkit i tai, kaip jus juos darot biggrin.gif Gal pades... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 10 10, 00:51)
Oho, kaip fainiai tik 12kg per nestuma priaugai, pavydziu  blush2.gif su pirmu 18kg, o su antru net 25kg priaugau ir jau spejau numest  20kg. wub.gif
niu ka, jau kas ir skaitys tai:
LABAS RYTELIS  4u.gif

O as su abiem nestumais priaugau tik po 5kg bigsmile.gif thumbup.gif Bet dabar sutikciau ir 25kg priaugt,galeciau visa nestuma lovoj pragulet,pravemt visus tris pirmus menesius(anuos kartus nei karto nevemiau) ir dar visko daug daug,kad tik lelyte pas mane ateitu rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 10 10, 13:01)
Sigeita as ir agnukaston gert pradesiu kai nakvisas baigsiu  blush2.gif  beje kaip rasiau nakvisos sutrumpino sikla  ax.gif

O man turbut nuo tu nakvisu vidury ciklo rudos isskyros pasirode ax.gif Tai nutraukiau ju gerima ir praejo...Siandien 34 ciklo diena,o mmm dar nera doh.gif Gal ir man ta Agnukastot'a pamegint g.gif
Atsakyti
va, radau ta psl, kur mamytes rase apie agnukastona

http://www.supermama...?...0690&st=204

hm, 10cd o pas mane didziausia sausra, ar dar nelaikas gleivems pasirodyt? gal kvailas klausimas? g.gif blush2.gif
sis menesiukas bus antras kai OT naudosiu, nu paziuresim, dar tik as pradedu savo tyrimus..
saukotik save mamytes 4u.gif

Atsakyti
Tasira, ruas patepliojimas buna ir per implantacija g.gif testuko nebandei darytis?
Papildyta:
Sigeita, pas mane ir ana cikla ir si cikla kazkaip tu gleiviu nerasta..nezinau kokiu budu as pastojau g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės biggrin.gif skubu lekiu, rašau Jums savo rezultatus, šiandien 16 cd ir testas teigiamas, biggrin.gif ir lietuviškas kasetinis ir elektroninis, taigi, džiaugiuosi, nes du ciklai iš eilės 16 cd teigiami. Manau šansai mano mažoki ši mėn. pamatyti II, bet bent žinau, kad O nešokinėja biggrin.gif Primenu , kad namų darbai baigti 10 cd blush2.gif
Ugniuke, neimk į galvą dėl to svorio, numetei su pirmu, numesi ir turėdama princesytę.
Aš dešimt kg svėriau daugiau, nei dabar, kaip laukiausi pirmo, numesti svorio greitai nepavyko, bet patyriau didžiulį išgyvenimą, stresą per 10 dienų nukrito dešimt kg, nebuvau tokios figūros kaip šiandien niekada, bet sutikčiau juos vėl užsidėti, kad nebūtų tekę patirti to ką patyriau, su tuo kas įvyko turiu susitaikyti ir gyventi toliau, pakeisti esamos situacijos negaliu, o svorį labai norint galima numesti 4u.gif
Alchemie, turiu klausimuką, ar tikrai gali būti nuo O tavo nėštumas 5 savaičių? g.gif
Maluma geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
marmari, negali, nuo O mano nestumas vos 3 savaites, o visokie skaiciuokliai skaiciuoja nuo mm pirmos dienos, delto iseina beveik 5 savaites t.y. siandien 4savaites ir 5 dienos, bet gine sake ateiti kita ketvirtadieni, nes sake, akd nieko nesimatys, vis tiek, juk vystytis pradeda tik nuo apvaisinimo, t.y. nuo O
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 10 10, 20:17)
šiandien 16 cd ir testas teigiamas,  biggrin.gif  Primenu , kad namų darbai baigti 10 cd  blush2.gif

tai tau OO gali būt 17 arba 18 cd, jei bus 18 cd ir nd tik 10 cd ar nebus per didelis tarpas, nes daugiau nei savaitė turi būti super duper stiprūs, kad išgyventų g.gif
Atsakyti
Nu bent jau zino, kada oO, o kap patare Mlauma, tai is tolo ir bandysi, kita menesi gales baigti 11 diena arba 12..o mes kumstukus laikysime
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 10 10, 21:17)
Sveikos mergaitės  biggrin.gif  skubu lekiu, rašau Jums savo rezultatus, šiandien 16 cd ir testas teigiamas,  biggrin.gif  ir lietuviškas kasetinis ir elektroninis, taigi, džiaugiuosi, nes du ciklai iš eilės 16 cd teigiami. Manau šansai mano mažoki ši mėn. pamatyti II, bet bent žinau, kad O nešokinėja  biggrin.gif  Primenu , kad namų darbai baigti 10 cd  blush2.gif
Ugniuke, neimk į galvą dėl to svorio, numetei su pirmu, numesi ir turėdama princesytę.
Aš dešimt kg svėriau daugiau, nei dabar,  kaip laukiausi pirmo, numesti svorio greitai nepavyko, bet patyriau didžiulį išgyvenimą, stresą per 10 dienų nukrito dešimt kg, nebuvau tokios figūros kaip šiandien niekada, bet sutikčiau juos vėl užsidėti, kad nebūtų tekę patirti to ką patyriau, su tuo kas įvyko turiu susitaikyti ir gyventi toliau, pakeisti esamos situacijos negaliu, o svorį labai norint galima numesti  4u.gif
Alchemie, turiu klausimuką, ar tikrai gali būti nuo O tavo nėštumas 5 savaičių? g.gif
Maluma geros kelionės  4u.gif

Sveikute smile.gif Tai smagu, kad tavo O reguliari, čia kaip ir pagrindinis dalykas norinčiai mergytės thumbup.gif Nes žinosi, kada sustoti smile.gif Panašu, kad šį mėnesį bus per didelis atstumas, bet juk ne tai svarbiausia smile.gif Manau, kitą ciklą tikrai gali sustoti apie 12СD. O man tai va sudėtingiau, to kelioninio O tai manau iš viso nereikia traukti į rezultatus, taigi prieš tai tada OT buvo teigiami 18СD ir 16CD g.gif (kelionėj 14СD). Taigi nelabai galiu žinoti, kada tiksliai man sustoti, todėl turbūt dar šį mėnesį paseksiu savo O, jei praeis slogos visiems (vyrui tai ir galva ir temp. biški yra, tai net nžn kaip čia bus), tai bandysiu šį mėn. irgi 10СD pabaigti, tik spėju, kaip ir Tau bus gerokai per toli ax.gif
O už tave tai laikau kumštukus ir šį mėnesį, o gal tavo spermiukai čempionai lotuliukas.gif Jei ne, tai kitas ciklas manau bus tikrai sėkmingas wub.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 11, 09:32)
Nu bent jau zino, kada oO, o kap patare Mlauma, tai is tolo ir bandysi, kita menesi gales baigti 11 diena arba 12..o mes kumstukus laikysime

Ir aš taip manau drinks_cheers.gif
O kaip tavo sveikatėlė? Kaip šiaip savijauta? smile.gif
Atsakyti
Nu nieko, tik gerkle dar vis paskauda, bet geriu arbatas ir purskiu purskala..o skysciu vis tiek reikia ar sergi ar ne..taigi viskas i nauda
Atsakyti
Sveikos mergikes,

Paskaitinėju jūsų temelę reguliariai, nors, prisipažinsiu, sekti nuo A iki Z vis dar neišeina.

Alchemie, wub.gif ir spaudžiam už jus kumštukus mirksiukas.gif .

QUOTE(Ugniukė @ 2008 10 10, 14:06)
Beje, prisiminiau šiandien Baltikę, kaip jai kažin sekas? Jau greičiausiai galėjo žinoti, ką nešioja, tik turbūt kaip nusprendė, taip ir nežiūrėjo smile.gif

Rašiau, rašiau, kad echoskopijoje buvome, gydytoja apie lytį nieko nesakė (nes neklausėme), bet greičiausiai nelabai ką ir matė, nes mūsų pilvinukas taip kompaktiškai buvo "susipakavęs", kad ir širdelę vos pavyko pagauti. O šiaip mūsų fronte nieko ypatingai naujo. Pilvukas auga, lėliukas spardosi, nuotaikos puikios, jėgų antplūdis... Žodžiu, viskas tiesiog puiku, jei nekreipti dėmesio į kelias smulkmenas. biggrin.gif
Atsakyti