Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(MALUMA @ 2008 10 09, 13:49)

Ugniukė kaip sekasi  blush2.gif

Kol kas mmm ax.gif Kažkokia keista savijauta dėl planavimo. Nes nesu tikra, kada sustoti ax.gif Todėl bandysiu 10CD, o pagal prieš tai buvusius du mėnesius, kai dariausi OT (išskyrus kelionėj, nes biški išsiderino) O buvo 17/19CD, tai aišku gali būti toli gražu ir niekas ten neišgyvens verysad.gif Dėl to ir liūdna. Bet vėliau nekelsiu šį mėnesį, dar pasidarysiu OT, tada jau bus gal lengviau spręst, kada sustoti lapkritį, o gal ir dar sunkiau bus, jei O nugrybaus unsure.gif Va dėl to ir nervuojuos doh.gif Ne taip čia paprasta. Kažkaip išsiderino mano ciklas, iki pirmagimio per kokius 5 metus gal tik du kartus pagrybavo, o šiaip būdavo 30-31 diena kaip laikrodukas. Va tada tai būtų smagu OT daryt. Ai, bet ką čia aš. Yra kaip yra. Bandysim pioneer.gif
Atsakyti
Maluma, nu stengsiuosi neperaugti svorio, bet su pirmu as priaugau 12kg, tiesiog nebevalgiau tortu ir bandeliu, stengiausi geriau naturalias kalorijas is vaisiu ir darzoviu gauti. Su antru irgi svoris pamazu augo..as matai toks apdaras, akd jei itampa, nervai 9nu sakysim tiesiog dirbti reikia) tai man svoris sunkiai auga..gyvenime sveriu 49-50kg ir ugio esu 162cm blush2.gif tai manau, kol kas man tu riesutuku kalorijos nepakenks. Ir bandysiu ju ne per daug valgyt, nes nuo lazdynu tai man ima niezeti lupos, reiksia bendrai kazkoks riesutu alergiavimas yra, tai bandysiu po truputi, akd ir kiti neturetu tokio poveikio
Atsakyti
kazkurioj temelej skaiciau, kad Agnukaston padeda mmm reguliavimui. deja nerandu kur, o ir parasiau is atminties pavadinima, gal neteisingai? g.gif pati juos vartojau, bet neperseniausiai ismeciau tuscia dezute. vartojau del mastopatijos, problemike buvo didele, bet va, kaip del mmm pasakyt nieko negaliu, nes problema buvo mano visai kita. kiek pamenu jie is zoleliu, hemeopatiniai.
Oho, kaip fainiai tik 12kg per nestuma priaugai, pavydziu blush2.gif su pirmu 18kg, o su antru net 25kg priaugau ir jau spejau numest 20kg. wub.gif
niu ka, jau kas ir skaitys tai:
LABAS RYTELIS 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gine paskuyre ateiti kita ketvirtadieni, tada ziures echoskopu, o kol kas liepe isigydyti slogas ir ausis.
Sigeita, nu jei as buciau daugiau priaugusi, nezinau ar buciau apejusi biggrin.gif man ir su 12 buvo jau sunku vaikscioti, nugara lauze, klubo sanarys atsisakinejo, batus apaudavo, uzrisdavo ir nuaudavo vyras, o i svecius veina sunkiai eidavau, nes ner kam batu apauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 10 10, 00:51)
kazkurioj temelej skaiciau, kad Agnukaston padeda mmm reguliavimui. deja nerandu kur, o ir parasiau is atminties pavadinima, gal neteisingai?  g.gif pati juos vartojau, bet neperseniausiai ismeciau tuscia dezute. vartojau del mastopatijos, problemike buvo didele, bet va, kaip del mmm pasakyt nieko negaliu, nes problema buvo mano visai kita. kiek pamenu jie is zoleliu, hemeopatiniai.
Oho, kaip fainiai tik 12kg per nestuma priaugai, pavydziu  blush2.gif su pirmu 18kg, o su antru net 25kg priaugau ir jau spejau numest  20kg. wub.gif
niu ka, jau kas ir skaitys tai:
LABAS RYTELIS  4u.gif

Labas rytelis 4u.gif
Aš irgi buvau priaugus 18kg doh.gif Oi kaip man jie maišė, tik irgi jau visų nebeturiu, kokie 12kg nukrito per kokius 4-5 mėn. Bet su 5kg tai dar teko pakovot, tai šiek tiek dėl svorio nėštumo metu man tai neramu unsure.gif
Va čia rašo gintarinė vaistinė apie tą agnucaston:
http://209.85.135.10...2...;cd=2&gl=lt

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 10, 07:40)
Labas rytas,
gine paskuyre ateiti kita ketvirtadieni, tada ziures echoskopu, o kol kas liepe isigydyti slogas ir ausis.
Sigeita, nu jei as buciau daugiau priaugusi, nezinau ar buciau apejusi biggrin.gif man ir su 12 buvo jau sunku vaikscioti, nugara lauze, klubo sanarys atsisakinejo, batus apaudavo, uzrisdavo ir nuaudavo vyras, o i svecius veina sunkiai eidavau, nes ner kam batu apauti lotuliukas.gif

Lauksim žinių po ginės mirksiukas.gif O kaip šiaip sveikatėlė, ar gėrėja? smile.gif
Mano šeimyna tai irgi kažkaip apsislogavo, vaikas tai jau dieną po kelionės pradėjo, vyras prieš pora dienų ir aš jau nuo vakar. Tikiuosi neįsisirgsim, nes neužilgo laukia rimti darbai biggrin.gif
Atsakyti
Ugniuke gerk pati foline rugsti ir vyrui duok, kad butu jo grikiai kokybiski.
O del slogu tai greitai pradekite gerti sinupret, jis zolinis, bet gerai isgydo tuos beprasidedancius nosies daubu uzdegimus.
As jau nieko..ausys praejo, nosis irgi, dar biski kosulys yra..bet va kvepuoju visokiom druskom ir geriu arbatas
Atsakyti
o aš nervuojuos....nu žinau, kad bus tas HCG visai nenėštukiškas....bet vis tiek pusę nakties nemiegojau. Ot ta pasąmonė....sapnavau, kad bus 2,9. Pažiūrėsim, ar bent raganiškų savybių išsaugojau. Kita vertus, kitoj temoj panos sako, kad per anksti HCG dariau - trečiadienį, o mmm apie pirmadienį turėtų pareit. gal.
Atsakyti
InRed HCG turetu rodyti, jei implantacija ivykusi
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Ugniukė auksciau nosyte 4u.gif tau tik antras leliukas jei ka trecias bus thumbup.gif o stai man tai jau rimta doh.gif
tad jei ka seksi mano pedom nes as tik taip tikrai neplanuosiu schmoll.gif rasysiu tam anam ziuresiu kaip bus ax.gif
Sigeita as ir agnukaston gert pradesiu kai nakvisas baigsiu blush2.gif beje kaip rasiau nakvisos sutrumpino sikla ax.gif

pamasciau del y ir x gyvenimo ilgumo ar istikruju 100 proc. irodyta kad y gyvena trumpiau g.gif [beje kiek tas trumpiau ir neaisku g.gif

tad ugniuke mazute labai jau is toli nepradek nes kai nesiseks viena kita menesi pamatysi kai is greitumo pries ovuliacija pasigausi leliu[is savo patirites sneku blush2.gif

tau tikrai patarciau kokia 12 cd ryte leliuka pamegint pries tai labai silpnu tirpaliuku[saukstelis acto pusei litro silto vandens]apsiplaut ir kairio soniuko nepamirst rolleyes.gif
InRed zinau ka reiskia laukt bet nepergyvenk ax.gif jei ka ir bandyk toliau princese gaudyt ax.gif
Alchemie mazute jokiu ligu ax.gif buk sveikute ir saugok save blush2.gif
nu einu tasiu kraut o tai kelionei reik ruostis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 10, 13:01)
sveikutes  4u.gif 
Ugniukė auksciau nosyte  4u.gif  tau tik antras leliukas jei ka trecias bus  thumbup.gif  o stai man tai jau rimta  doh.gif
tad jei ka seksi mano pedom nes as tik taip tikrai neplanuosiu  schmoll.gif  rasysiu tam anam ziuresiu kaip bus  ax.gif
Sigeita as ir agnukaston gert pradesiu kai nakvisas baigsiu  blush2.gif  beje kaip rasiau nakvisos sutrumpino sikla  ax.gif

pamasciau del y ir x gyvenimo ilgumo ar istikruju 100 proc. irodyta kad y gyvena trumpiau  [beje kiek tas trumpiau ir neaisku 

tad ugniuke mazute labai jau is toli nepradek nes kai nesiseks viena kita menesi pamatysi kai is greitumo pries ovuliacija pasigausi leliu[is savo patirites sneku  blush2.gif

tau tikrai patarciau kokia 12 cd ryte leliuka pamegint pries tai labai silpnu tirpaliuku[saukstelis acto pusei litro silto vandens]apsiplaut ir kairio soniuko nepamirst  rolleyes.gif
nu einu tasiu kraut o tai kelionei reik ruostis  blush2.gif

Dėkui tau drauguže friends.gif
Ai kažkokia pati nesava jaučiuos, tokiose mintyse paskendus, kažkas man viduj sako nuo kito mėnesio pradėt, o gal ne kas sako, o pati dėl to sapno taip susigalvojau doh.gif Kažkaip dar vis kabina ta mintis, kad vasarą gimdyt nenorėčiau, nes pagimdžius būsiu negraži (su pirmu 18kg priaugau, tai pirmus mėnesius labai savim nesižavėjau blush2.gif) ir negalėsiu po rūbais pasislėpt ax.gif Ai gal šiaip ruduo veikia pargrįžus iš kelionės...
Gal dar dėl to neramu, kad kelionėje O buvo anksčiau ir dabar tiksliai negaliu žinot, kaip ji bus ax.gif ir baisu, kad bus labai toli, o jei pabandysiu vėliau, kad gali būti jau per vėlai... ech.... Nu dar turiu 5 dienas apsispręst biggrin.gif
Smagu jums, linkiu geros kelionės, šilumos manau netruks biggrin.gif Taip, kad lepinkitės, nes čia grįžus tokio džiaugsmo kaip saulė ir šiluma ilgai dar nebeturėsim...

Beje, prisiminiau šiandien Baltikę, kaip jai kažin sekas? Jau greičiausiai galėjo žinoti, ką nešioja, tik turbūt kaip nusprendė, taip ir nežiūrėjo smile.gif

Marmari, kaip tau sekas? Ar jau OT parodė O? bigsmile.gif
Atsakyti
niu prajuokinai lotuliukas.gif pamirsk tokias nesamones blush2.gif svoris nukris matinant lotuliukas.gif
dabar apie princesyte tik gavok mirksiukas.gif
pamirsk ir sapnus nes apie ka galvoji ta ir sapnuoji blush2.gif
as vis egipta sapnuoju ir atrodo kad ten jau buvau lotuliukas.gif
o del ovuliacijos g.gif juk vistiek kazkokius pozymius jau skiri blush2.gif
as pvz jau stebiu kada gleives atsiranda kiek laiko buna kaip keiciasi ir t.t
del baltikes tai ji tada lyg ir uzsimine kad gydytoja sako nesimato g.gif
tad ugniuke jokiu mastymu apie svori rolleyes.gif busi graziausios margytes pasauly mamyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 10, 14:19)
niu prajuokinai  lotuliukas.gif  pamirsk tokias nesamones  blush2.gif  svoris nukris matinant  lotuliukas.gif
dabar apie princesyte tik gavok  mirksiukas.gif
pamirsk ir sapnus nes apie ka galvoji ta ir sapnuoji  blush2.gif
as vis egipta sapnuoju ir atrodo kad ten jau buvau  lotuliukas.gif
o del ovuliacijos  g.gif  juk vistiek kazkokius pozymius jau skiri  blush2.gif
as pvz jau stebiu kada gleives atsiranda kiek laiko buna kaip keiciasi ir t.t
del baltikes tai ji tada lyg ir uzsimine kad gydytoja sako nesimato  g.gif
tad ugniuke jokiu mastymu apie svori  rolleyes.gif busi graziausios margytes pasauly mamyte  wub.gif  wub.gif

Ką aš be jūsų daryčiau smile.gif, vos net neapsiverkiau perskaičius paskutinį sakinį, ačiū tau wub.gif
Žinau, kad svoris nukris maitinant, taip su pimu ir buvo, tik aišku tik po kelių mėnesių po gimdymo jau galėjau pradėt į save žiūrėti smile.gif Na bet aišku tai tikrai ne esmė smile.gif Esmė yra - dukrytė flirt.gif
Taip, aš save seku jau senai, tik OT dar tris mėn. dariau. Gleives, kurios pas mane labai ryškios, seku jau nuo kovo. Dažniausiai man jos prasideda 10CD, todėl ir galvoju tada bandyti ax.gif Tik ta mano O mane nustebino po OT, kad ji vyksta pora dienų po vaisingų gleivių piko (jis dažniausiai būna 15/16CD), taigi nuo vaisingų gleivių pradžios iki O gaunas jau apie savaitę g.gif
Atsakyti