QUOTE(MALUMA @ 2008 10 10, 13:01)
sveikutes
Ugniukė auksciau nosyte

tau tik antras leliukas jei ka trecias bus

o stai man tai jau rimta
tad jei ka seksi mano pedom nes as tik taip tikrai neplanuosiu

rasysiu tam anam ziuresiu kaip bus
Sigeita as ir agnukaston gert pradesiu kai nakvisas baigsiu

beje kaip rasiau nakvisos sutrumpino sikla
pamasciau del y ir x gyvenimo ilgumo ar istikruju 100 proc. irodyta kad y gyvena trumpiau [beje kiek tas trumpiau ir neaisku
tad ugniuke mazute labai jau is toli nepradek nes kai nesiseks viena kita menesi pamatysi kai is greitumo pries ovuliacija pasigausi leliu[is savo patirites sneku
tau tikrai patarciau kokia 12 cd ryte leliuka pamegint pries tai labai silpnu tirpaliuku[saukstelis acto pusei litro silto vandens]apsiplaut ir kairio soniuko nepamirst
nu einu tasiu kraut o tai kelionei reik ruostis
Dėkui tau drauguže

Ai kažkokia pati nesava jaučiuos, tokiose mintyse paskendus, kažkas man viduj sako nuo kito mėnesio pradėt, o gal ne kas sako, o pati dėl to sapno taip susigalvojau

Kažkaip dar vis kabina ta mintis, kad vasarą gimdyt nenorėčiau, nes pagimdžius būsiu negraži (su pirmu 18kg priaugau, tai pirmus mėnesius labai savim nesižavėjau

) ir negalėsiu po rūbais pasislėpt

Ai gal šiaip ruduo veikia pargrįžus iš kelionės...
Gal dar dėl to neramu, kad kelionėje O buvo anksčiau ir dabar tiksliai negaliu žinot, kaip ji bus

ir baisu, kad bus labai toli, o jei pabandysiu vėliau, kad gali būti jau per vėlai... ech.... Nu dar turiu 5 dienas apsispręst
Smagu jums, linkiu geros kelionės, šilumos manau netruks

Taip, kad lepinkitės, nes čia grįžus tokio džiaugsmo kaip saulė ir šiluma ilgai dar nebeturėsim...
Beje, prisiminiau šiandien
Baltikę, kaip jai kažin sekas? Jau greičiausiai galėjo žinoti, ką nešioja, tik turbūt kaip nusprendė, taip ir nežiūrėjo
Marmari, kaip tau sekas? Ar jau OT parodė O?
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...