QUOTE(Alchemie @ 2008 10 09, 08:26)
InRed, laikau kumstukus ir, kad II pamatytum ir, kad butu mergyte
Nu zinok, as irgi viena sunekantravau, tai nieko nerode, o paskui kai antra padariau, tai parode normaliai, dar pries tai man atrodo buvo implantacijos patepliojimas..zodziu apskaiciuok, akd 10 dieneliu butu nuo tavo O, tada daryk.
Pas mane ND buvo lyg ir 5 dienos iki O..bet tie mano OT testukai..ypac, kai s tik antra menesi juos dariausi, tai man ir su akiniais seseliu mokslas biski balamutijosi

bet tikiuosi, kad viskas teisingai isejo.
vat..o as tai biski nerimauju..cia aisku normalu, kai nesivystantis buvo..nes per pirma ir antra nestuma, tai krutys skausmingos buvo, isdidejo..o dabar taip vos vos padideje..neskausmingos..eisiu ryt pas gine, kad apziuretu mankrauja ir hormonus gal "paskaiciuotu" sako su amziumi mazeja progesterono, tai gal delto man pojutis toks mazesnis..nu siaip vyras rmaina, sako juk tik 5 savaite, betva tu jau antra savaite jauti..o pas mane cia taip viskas ramiai..o ir siaip..ir su pirmu ir su antru budavo jausmas kokia savaite, kad tuoj mm pramus..dabar irgi ramu, zodziu eisiu ryt pas gine, akd nuramintu ir paziuretu, kaip ir kas...tikiuosi, akd viskas gerai irtik mano baimes del praeito karto cia burbuliuoja ir visai nepagristai
Manau tikrai nepergyvenk dėl krūtinės

Juk kiekvienas nėštumas yra individualus, o ir laiko dar mažai

Būtinai nueik pas ginę, kad nuramintų
Svarbiausia dabar tau - geros emocijos

Man pradžioj padėjo labai gera knyga - "Aš iki gimimo". Nu pasakiška knyga, aišku ne viskas ten man buvo įdomu, bet radau ten tokių gerų raminančių ir palaikančių minčių, kuriomis raminausi visą nėštumą
O man tai kažkaip neramu, bandysiu šį mėnesį, bet manau tikrai bus per anksti. Tai kaip ir iš karto save jau programuoju, kad šį mėnesį nepastosiu...
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...