Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Oi Alchemie, aš jau išsigandusi buvau, ryte skaitau , o iš tamstos žinių nei kvapo, negalima taip schmoll.gif
Džiaugiuosi, kad gulit ir laikau kumštukus

Prieš visas mamytes , kurios turi daugiau nei du kleckiukus, taip pat kurios turi pametinukus, žemai lenkiu galvą ir visoms po medalį. first.gif

Pati noriu ir visada norėjau trijų, o kaip bus tik ateitis parodys, MB jei būtų galėjęs, tai būtų tuos mano planus jau įvykdęs. Vyrams juk paprasčiau, atėjau padariau, nugalėjau, mes dar antro nesugavom, jis jau kuria planus apie trečią. Tikiuosi pasiryžimo ir man užteks, dar ir trečiam. Antros tai noriu be galo be krašto.
Ugiuke raportuoju, moksliniai ND bus antradienį, laukiu nesulaukiu, save raminu, kad nesinervuoti, nesijaudinti ir O nesumakaluoti. blink.gif Galvoju kaip čia per tas ilgas ne darbo dieneles atlikinėjant ND neišeikvoti gyvybės banko, kad mokslams liktų tongue.gif
Atsakyti
marmari sveika 4u.gif
patarimukas nd anksti ryte negiliai ir ant kairio soniuko po to 4u.gif beje idealiausia butu jei pirma kart su apsauga o pokiu 15 min rimtai blush2.gif blush2.gif
beje kiek dienu liks po to iki ovuliac. pagal tave g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 10 31, 16:58)
marmari sveika  4u.gif 
patarimukas nd anksti ryte negiliai ir ant kairio soniuko po to  4u.gif  beje idealiausia butu jei pirma kart su apsauga o pokiu 15 min rimtai  blush2.gif  blush2.gif
beje kiek dienu liks po to iki ovuliac. pagal tave  g.gif

Ovuliacija pagal praėjusius ciklus turėtų būti sekmadienį, planuojami Nd antradienį
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 10 31, 16:14)
Ovuliacija pagal praėjusius ciklus turėtų būti sekmadienį, planuojami Nd antradienį

na tai laikysim kumstukus kad uzkibtu 4u.gif
beje patarciau ir temperatura bent jau nuo ketv. matuotis blush2.gif
Atsakyti
Neprisimenu kaip ten su tom gleivem,ar po vaisingu gleiviu piko,kita diena jau nevaisinga jei nera slapumo jausmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 10 31, 18:43)
Neprisimenu kaip ten su tom gleivem,ar po vaisingu gleiviu piko,kita diena jau nevaisinga jei nera slapumo jausmo  g.gif

Greičiausiai ovuliacija įvyko piko dieną arbą kitą dieną po piko. Svarbu gleives stebėti tris dienas po piko, jei vaisingo tipo gleivių neatsirado, yra sausumas arba jos yra lipnios, drumstos, galima manyti, kad ovuliacija įvyko ir kiaušialąstė žuvo. jei nėštumo saugotės, tai tris dienas po piko dar esate vaisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmari: 31 spalio 2008 - 17:22
QUOTE(marmari @ 2008 10 31, 18:20)
Greičiausiai ovuliacija įvyko piko dieną arbą kitą dieną po piko. Svarbu gleives stebėti tris dienas po piko, jei vaisingo tipo gleivių neatsirado, yra sausumas arba jos yra lipnios, drumstos, galima manyti, kad ovuliacija įvyko ir kiaušialąstė žuvo. jei nėštumo saugotės, tai tris dienas po piko dar esate vaisinga.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Maramri, pagerk pati ir vyra pagirdyka foline rugstimi. Kokybe vaisingumo bus geresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 31, 20:19)
Maramri, pagerk pati ir vyra pagirdyka foline rugstimi. Kokybe vaisingumo bus geresne mirksiukas.gif

Pati geriu ir vyrui duodi magnį ir kalcį, o folinę galvojau, kad tik moteriai galima, duosiu ir jam tada,gal neapsinuodysim nuo tiek daug biggrin.gif
Alchemie, o kada dabar pas gydytoja?

Neryte, o jei svajojat apie šautuvukus, mašinytes ir kareivukus namie, tai norint sūnelio, kaip tik ir reikėtų Nd atlikinėti po piko kitą dieną, arba dar kitą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmari: 31 spalio 2008 - 19:17
Man gulet iki 5 lapkricio. Jauciu skyles pragulesiu..o dar vyras antradieni isvaziuoja i komandiruote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 31, 21:59)
Man gulet iki 5 lapkricio. Jauciu skyles pragulesiu..o dar vyras antradieni isvaziuoja i komandiruote doh.gif

Na, geriau namie nei kokioj ligoninėj, vistiek namuose ir sienos padeda, jau kaip nors be vyro, bet su mūsų palaikymu tas likusias dieneles pragulėsim drauge vacation1.gif
O tai jau darbe žino, jūsų šeimos didžiausią naujieną? O, kiti draugai ir giminės ar dar laikot paslaptyje?
Atsakyti
Namie tik vyras ir sunus zino, darbe teko issiduoti dviems, nes biulioteni reiks duoti, o kitoms kolegems dar "meluoju" blush2.gif as ir su antru kazkaip ilgai slepiau, paskui tik pasakiau 14 savaite, o 16 abrazija..dabar galvojau slepsiu, kiek galima ilgiau, bet va teko issiduoti.
Atsakyti