QUOTE(Alchemie @ 2008 11 01, 09:53)
Elitarai, nu tai visokiu kazusu buna, bet isivaizduok, kiek nervu kainuoja..gal as tiesiog per stipriai reauoju, gal hormonai..bet viskas pasaulyje dingsta tuo metu..atrodo, kad esi duobeje ir is jos gali tave iskelti tik stebuklas ir meldi tada to stebuklo.
Nu bet linksmiau..mano vaikis vakar vakare ikiso savo meskiuka, kurio niekam siaip neduoda. sako miegok su meskiuku. Sakau, suneli, nereikia man meskiuko, o jis:
-mama, cia ne tau, cia sesutei, kad ja saugotu nuo baisiu sapnu
Alchemie, kai jauties? Ar jau geriau? Kaip nuotaikos?
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 01, 11:35)
Alchemie mazute

dziaugiuosi kad tu taip tiki

as ir taip tikejau

bet suneliui duok minti kad ir broliukas gali buti
as kai antro laukiau tai ir seses mazius norejo o kai brolis gime tai asaru kalnai buvo
beje tu turbut geriau mane suprast gali isivaizduok as trecio taip laukiau viskas rode kad mergyte net echo iki 30 savaiciu

o paskui zinia bus brolis
siandien dar su vyru pakalbejau tai jis sako kazin ar mergyte bus

taigi nuotaikos liudnos
Iš kur dabar tokios mintys, juk tu mus įkvėpei šiam žingsniui, šiam tiikėjimui, be tavęs net nebūtų šios temos, nebūtume visos susibūrusios ir atradusios tiek daug einant link savo svajonės

Nenukabink nosies, juk matei savo vaikučių viziją pirmame temos lape
QUOTE(Neryte @ 2008 11 01, 16:04)
Tetis nelabai jau ant 3 pasiraso,bet kaip tycia buvo Nd tada kai jau galvojau kad nevaisingos dienos,ziuresim kuom cia baigsis

,na sautuveliu ir masineliu as labai noreciau

,bet patyrinejus save,issiaiskinau,kad mano mazoji buvo pradeta O diena arba diena pries O,tai va,jau ka dievulis numates tas ir bus

.O dabar ziuresim ar neprisizaidziau
Linkiu, kad būtų užkibęs žirniukas
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...