Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Labas mergaites smile.gif ,as pazystu motery,kuri visus 9nestumo menesius ,reguliariai kas men.sirgo menesinemis,ir nieko blogo,turi sveika suneli.Alchemie viskas bus ok,privalai buti optimiste. 4u.gif
Atsakyti
Elitarai, nu tai visokiu kazusu buna, bet isivaizduok, kiek nervu kainuoja..gal as tiesiog per stipriai reauoju, gal hormonai..bet viskas pasaulyje dingsta tuo metu..atrodo, kad esi duobeje ir is jos gali tave iskelti tik stebuklas ir meldi tada to stebuklo.
Nu bet linksmiau..mano vaikis vakar vakare ikiso savo meskiuka, kurio niekam siaip neduoda. sako miegok su meskiuku. Sakau, suneli, nereikia man meskiuko, o jis:
-mama, cia ne tau, cia sesutei, kad ja saugotu nuo baisiu sapnu wub.gif
Atsakyti
Panasiai mano darydavo smile.gif ,man ir obuoly atnesdavo,na ne man ,bet princesei,ir muzika pagarsindavo,na vienu zodziu pakvaises buvo,o nuo jo ir man lengviau buvo tiketi tuo laukimu paneles smile.gif
Atsakyti
Alchemie mazute blush2.gif dziaugiuosi kad tu taip tiki wub.gif as ir taip tikejau 4u.gif bet suneliui duok minti kad ir broliukas gali buti ax.gif
as kai antro laukiau tai ir seses mazius norejo o kai brolis gime tai asaru kalnai buvo doh.gif
beje tu turbut geriau mane suprast gali isivaizduok as trecio taip laukiau viskas rode kad mergyte net echo iki 30 savaiciu verysad.gif o paskui zinia bus brolis doh.gif doh.gif
siandien dar su vyru pakalbejau tai jis sako kazin ar mergyte bus verysad.gif taigi nuotaikos liudnos verysad.gif
o kad tavo berniukas toks paslaugus tai labai faina wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 10 31, 20:12)

Neryte, o jei svajojat apie šautuvukus, mašinytes ir kareivukus namie, tai norint sūnelio, kaip tik ir reikėtų Nd atlikinėti po piko kitą dieną, arba dar kitą. ax.gif

Tetis nelabai jau ant 3 pasiraso,bet kaip tycia buvo Nd tada kai jau galvojau kad nevaisingos dienos,ziuresim kuom cia baigsis g.gif ,na sautuveliu ir masineliu as labai noreciau rolleyes.gif ,bet patyrinejus save,issiaiskinau,kad mano mazoji buvo pradeta O diena arba diena pries O,tai va,jau ka dievulis numates tas ir bus biggrin.gif .O dabar ziuresim ar neprisizaidziau blush2.gif
Atsakyti
Maluma, nu as vis sakau, kad gali buti ir brolis..tai jis sako gerai, o paskui sesute biggrin.gif
Bet su antru tai mano vaikis atspejo, kad mergyte..tik gaila, kad nesulaukem
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 01, 18:04)
Tetis nelabai jau ant 3 pasiraso,bet kaip tycia buvo Nd tada kai jau galvojau kad nevaisingos dienos,ziuresim kuom cia baigsis  g.gif ,na sautuveliu ir masineliu as labai noreciau  rolleyes.gif ,bet patyrinejus save,issiaiskinau,kad mano mazoji buvo pradeta O diena arba diena pries O,tai va,jau ka dievulis numates tas ir bus  biggrin.gif .O dabar ziuresim ar neprisizaidziau   blush2.gif

Berniukui reikėtų, kad būtų net po O, ta prasme kiaušinėlis, kad jau būtų išėjęs, bet ir ND reikėtų atlikinėti kasdien , čia turiu galvoje nuo tos galimos dienos, nes kad atnaujinti spermiukus ir kad pirmieji būtų y .
Oi graži staigmena būtų vyrui, jeigu ten būtų bernužėlis įsitaisęs mirksiukas.gif
Jau kažkada lyg rašiau, kad sutikau moterį kuri pasakojo istoriją, kad jos vyras gulėjo ligoninėj ir sužinojo iš gyd. akušerės kaip berniuką pasigaminti būtent O metodu, tai žmonos prašė maldavo, nes jau dvi dukružes turėjo ir jau užaugintas paaugles ir išprašė, gamino du metus ir turi sūnulį, vyriukas iš džiaugsmo yra išsilydęs assa.gif nes svajonė išsipildė.
Turiu dar vieną gražų pvz. laukėsi antro leliaus, tas vyras sako nesvarbu nesvarbu kas bus, jau turėjo dukrą, bet kai sužinojo kad bus sūnus džiaugsmo paslėpti nebegalėjo , o gimus ant rankų nešioja ir kalbasi tu mano sūnus, sako vardą ir pavardę ir vėl, tu mano sūnus hihihi.gif
Gal Neryte, jūsų vyro slapta svajonė panaši bigsmile.gif
Tuo klausimu mes panašūs jie nori berniukų, mes norime dukriukų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmari: 01 lapkričio 2008 - 19:10
Alchemie, kaip tavo savijauta? Ar viskas gerai, o gal galima paatvirauti, kaip suprantu yra išskyrų, ar l. rimtai ar tik trupiniai?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 01, 09:53)
Elitarai, nu tai visokiu kazusu buna, bet isivaizduok, kiek nervu kainuoja..gal as tiesiog per stipriai reauoju, gal hormonai..bet viskas pasaulyje dingsta tuo metu..atrodo, kad esi duobeje ir is jos gali tave iskelti tik stebuklas ir meldi tada to stebuklo.
Nu bet linksmiau..mano vaikis vakar vakare ikiso savo meskiuka, kurio niekam siaip neduoda. sako miegok su meskiuku. Sakau, suneli, nereikia man meskiuko, o jis:
-mama, cia ne tau, cia sesutei, kad ja saugotu nuo baisiu sapnu wub.gif

Alchemie, kai jauties? Ar jau geriau? Kaip nuotaikos? smile.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 01, 11:35)
Alchemie mazute  blush2.gif  dziaugiuosi kad tu taip tiki  wub.gif  as ir taip tikejau  4u.gif  bet suneliui duok minti kad ir broliukas gali buti  ax.gif
as kai antro laukiau tai ir seses mazius norejo o kai brolis gime tai asaru kalnai buvo  doh.gif
beje tu turbut geriau mane suprast gali isivaizduok as trecio taip laukiau viskas rode kad mergyte net echo iki 30 savaiciu  verysad.gif  o paskui zinia bus brolis  doh.gif  doh.gif
siandien dar su vyru pakalbejau tai jis sako kazin ar mergyte bus  verysad.gif  taigi nuotaikos liudnos  verysad.gif

Iš kur dabar tokios mintys, juk tu mus įkvėpei šiam žingsniui, šiam tiikėjimui, be tavęs net nebūtų šios temos, nebūtume visos susibūrusios ir atradusios tiek daug einant link savo svajonės wub.gif Nenukabink nosies, juk matei savo vaikučių viziją pirmame temos lape mirksiukas.gif

QUOTE(Neryte @ 2008 11 01, 16:04)
Tetis nelabai jau ant 3 pasiraso,bet kaip tycia buvo Nd tada kai jau galvojau kad nevaisingos dienos,ziuresim kuom cia baigsis  g.gif ,na sautuveliu ir masineliu as labai noreciau  rolleyes.gif ,bet patyrinejus save,issiaiskinau,kad mano mazoji buvo pradeta O diena arba diena pries O,tai va,jau ka dievulis numates tas ir bus  biggrin.gif .O dabar ziuresim ar neprisizaidziau  blush2.gif

Linkiu, kad būtų užkibęs žirniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ugniukė drauguze aciu tau wub.gif
zinai jei butu buvus si temele anksciau tikrai gal buciau mergyte pasigavus blush2.gif
tad mergytes axciu jums kad esat blush2.gif sekmes gaudyt savo svajone blush2.gif
beje nuo nakvisu mano ciklas 30-35 dienos g.gif tad sakiau dar agnukaston pagersiu ir pradesiu svae atidziau stebet ax.gif
tik man reik daugiau nei prognozes reik uztikrintumo tad manau i planavimo centra rasysiu blush2.gif [aisku gaila 4000 bet ka daryt g.gif 5 tikrai nebandysiu schmoll.gif .tad turiu padaryt viska kad veliau nesigaileciau ax.gif
Neryte drauguze tau tikrasi paprasciau ax.gif daug mergyciu berniukus gimdo su ovuliaciniais testukais ax.gif tik paklausyk marmari .neskubek ir nd daryk kai ov. juostele rodo teigiama po poros dar dienu blush2.gif
Alchemie kaip princeses gyvena wub.gif
marmari tuoj tavoji diena thumbup.gif laikom kumstukus thumbup.gif
Atsakyti
Nu man nuo gulejimo stogas vaziuoja, bet laikausi rezimo..dar vis teplioja, bet tai normalu, turi ta hematoma issivaikscioti...kad tik tai, tai viskas bus gerai manau.
Tik, va matyt nuo guleijmo emiau lunatikuoti blink.gif vyras sake sedejau nakti ir su juo kalbejausi, bet as nieko nepamenu blink.gif
Nu man matyt reikia kokio aparato, kad galeciau vis sirdute pasiklausyti, nes va praejo nuo ketvirtadienio kazkiek dienu ir vel man neramu..paranojike doh.gif

Maluma, manau, kad taves laukia tokia princesyte, jog jai pasiruosti reikia asmens sargybiniu, kuriuos manau jau turi, dabar beliko tik pasisaukti princesyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 02, 13:51)
Nu man nuo gulejimo stogas vaziuoja, bet laikausi rezimo..dar vis teplioja, bet tai normalu, turi ta hematoma issivaikscioti...kad tik tai, tai viskas bus gerai manau.
Tik, va matyt nuo guleijmo emiau lunatikuoti blink.gif vyras sake sedejau nakti ir su juo kalbejausi, bet as nieko nepamenu blink.gif
Nu man matyt reikia kokio aparato, kad galeciau vis sirdute pasiklausyti, nes va praejo nuo ketvirtadienio kazkiek dienu ir vel man neramu..paranojike doh.gif

Maluma, manau, kad taves laukia tokia princesyte, jog jai pasiruosti reikia asmens sargybiniu, kuriuos manau jau turi, dabar beliko tik pasisaukti princesyte 4u.gif

Alchemie, aš įsivaizduoju kaip norisi kažkokio patvirtinimo, kad viskas gerai ok.gif
Na bet jau nebedaug liko , dar truputį ir jau eisit pas gyd. Turi viskas būti gerai, tik taip ir galvokit, aš laikau kumštukus ir ryte jungiu kompą, nes rūpi paskaityti kaip Alchemie reikalai einasi, manau, kad su tokia mūsų mergyčių palaikymo komanda group.gif, turi viskas būti gerai thumbup.gif
Maluma, manau su tokiu užsidegimu vistiek bandysit ieškoti mergytės, taip kad dabar rankų nuleisti negalima schmoll.gif , o dabar tik daugiau save stebėti analizuoti (ta prasme ankstesnius pastojimus, jų dienas lyginti su dabartiniais O rezultatais) ir visi kiti įmanomi variantai ir vadovautis savo sukurta taisykle NESKUBĖTI, nes kai labai labai norim, tiesiog nebegalim neskubėti ir laukti. Juk tikrai Maluma giliai širdyje neatsisakysi savo svajonės wub.gif
Atsakyti